Sadece Anlatmak İstedim

Kac y

Kac yasinda bu manyak?

ben de öyle diyorum, Allah'ın sınavı bana ama ferahlığı da gelecek, unutmayacağım bir tecrübe olacak bana insanları tanımak adına

Kac y

Kac yasinda bu manyak?
28 yaşında, ama 28 yaşında birisinin akıl sağlığı yok

Şizofren olduğunu ailesi mi söyledi Elzemes? Gerçi olmasa da pek normal biri değil. Keşke sen de ailenin telefon numarasını vermeseydin. Ama bazen mantıksız şeyler yapıyoruz hepimiz. Bir daha güvenme kimseye bu kadar. Ayrılmanın da bir adabı var, tehdit etmek ne demek. Bence görüşmeyi kesmelisin, seni korkutmasına izin verme. Ailen tekrar görüştüğünü öğrenirse, bu sefer anlayışlı olmayabilirler. Daha çok üzülürsün

çok mantıksız şeyler yaptım, benden beklenmeyecek şekilde. Her yolu denedim, ama iyi de yaklaşsam kötü de yaklaşsam düzgün de konuşsam sinirlide konuşsam tepkisi hep aynı, kendi kurduğu dünyada yaşıyo. Artık görüşmüyorum hala rahatsız ediyo, o kadar mutsuzum ki. Artk bitsin

evet okudum merak ettıgım ıcın, peki o şimdi gelip de artık ayrılalım bır daha karsına cıkmıycam dese ne yaparsın ? ertesı sabah nasıl uyanırsın?

evet okudum merak ettıgım ıcın, peki o şimdi gelip de artık ayrılalım bır daha karsına cıkmıycam dese ne yaparsın ? ertesı sabah nasıl uyanırsın?
keşke dese, keşke bıraksa peşimi, ben diyorum o da tamam bitsin diyo sonra yüzlerce kez arıyor bir saat sonra. İnan bana o sabaha o kadar ferah uyanırım ki, mutlu diyemiyorum çünkü o kadar güçlü olan ben, artık toparlanmak için enerji bulamıyorum. Her şey tamamen bir bitsin terapilerle eski elzemes olayım ondan sonra mutlu olacağım

keske elımden bır sey gelse, karsı karsıya oldugun kısı cıddı ruh hastası. inşallah kurtulursun

Arkadaşım yaşadıklarını okudum zor çok zor şeyler bir parca da kendimden birşeyler gördüm. Ama artik senin bu gidise bir son verip kangrenli bölgeyi kesip atman gerekiyor. Adam hasta ve sana ailene zararlar veriyor, bu adamdan kurtulabilirsin boyun eğme dimdik ol lütfen kendin için yap bunu yoksa bir ömür mutsuzluga mahkum olacaksın...

Yaklaşık on gündür onunla hiç konuşmadım, sürekli mailler atı pişmanım diye. Bugün yine zıvanadan çıktı, babamı aramış iftiralar atmış, okuldaki hocalarıma mailler atmış beni kötüleyen. Çok kötüyüm, boğuluyorum... Ailem ayrı üzerime geliyor, arkadaşlarım ayrı

Öncelikle bu lanet insandan bir an önce kurtulman dileğiyle. Aynı durumları ben de yaşadım. Yapılan birkaç yorumu okudum da insan gerçekten güvenmek istiyor karşısındaki insana ve böyle hatalar yapabiliyor, ben de yaptım. 2 buçuk senemi ruh hastası bir manyağa harcadım. O da sana yaşattıklarını yaşattı bana. Evimin numarasını biliyordu ve babamın. Evi aradı ağladı zırladı telefonda, akıl sağlığı yerinde olan biri bu çocuklukları yapar mı? En sonunda babama kadar msj attı. Yeter dedim babam telefon numaramı değiştirdi, şimdi zaten başka şehirde rahatım çok şükür. Sana da sabır diliyorum benim de psikolojim bozulmuştu gerçekten.

Bende bekliyorum rahata ereceğim günleri,çok geçmiş olsun sana da.

Adam cok hasta cidden.
Allah sabır versin...
teşekkür ederim. Derdimi veren Allah sabrını da veriyo çok şükür, yoksa dayanamam

Arkadasim nasılsın son durum nedir?

Ne durumdasın peki şimdi, rahatsız ediyor mu ?

berbat durumdayım, daha bır saat önc mail atmış. Gizli çektiği videomla tehdit ediyor. Aptallık bendeki güvenip birşeyler yaşadım. Ya dostum olacaksın ya da ömrün boyun işe bile giremeyeceğin şekilde rezil edicem diyor. Napıcam bilmiyorum dondum kaldım gözümden yaş geliyo ama hareket edemiorum. Bi hocamla konuştum avukat, savcıclığa ver diyor. Neyle vericem peki? ona da param yok, psikolojik destek alıyorum ona zor para yetiştiriyorum. lanet olsun böyle ülkeye, dilekçeyi kendim versem savcılığa hiç bir işe yaramazmış. Hi. bi çıkış yolu yok yine paradan geçiyo yol. Bende diyorum lanet olsun bulsam da parayı avukata değil kiralık katile versem!

Dur sakin ol hiç birşey yapamaz, kendi başı yanar. Blöf yapıyor aklınca sen dik dur. Videoyu gizli çekti derken? Umarım seni zora sokacak bir durum yoktur, yine de ezilme. Tamam birşeyler yaşamış olabilirsin, bende yaşadım yaptim ole bi aptallik ama ona bagli olmak zorunda değilsin çünkü o seni mutlu edemeyecek kadar beceriksiz. Dediğim gibi hic birşey yapamaz kendi başı yanar azcik biliyordur herhalde kanunları.
Bence en guzeli temizi izini kaybettir, imkânın varsa yeni bir yerde yeni bir sayfa ac, hayat kur. Bu adam kangrenli bölge kesip at kurtul. İnşallah bu buhranlardan kurtulursun en kısa zamanda.

Seni yargılamayacagım...
Onun ailesi yok mu? Sen de tehdit et...
Havlayan köpek ısırmaz, elimde bir ton sey var senle ilgili de..

ALLAH kurtarsın, ben senden de kötü durumdayım biliyor musun, benimki benimle ilgili nerdeyse her şeyi biliyor, evimi bile, ama benim çektiklerimi bir ALLAH biliyor. Bu yüzden çevremde kimseyle dertleşemiyorum bile, utanıyorum yaptığım bu çıkmaz hatadan. Sen yine de içini ferah tut, baro avukatı falan deme, onların da çok ilgilenenleri var hatta parayla tuttuğundan bile daha iyi bazıları, emin ol buna şahit oldum. En azından bişiyler yapacağını, artık korkmadığını düşünür.

Arkadaşların da dediği gibi havlayan köpek ısırmaz sakın korkma, seni yenmesine izin verme. Bence ondan gelen mail olsun msj olsun okumadan sil at direk ve kendini rahatlat. Sana hükmetmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…