Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün 17.günüm yarın regl günüm bekliyorumLetu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan
Benim bugün 14. gün adetime 2 gün var görünüyor takvimime göre dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı olsa çıkar mıydı acabaBen bugün 17.günüm yarın regl günüm bekliyorum
Bende aynı durumdayım 13 ve 14.gün negatif çıktı 15.gün testte silik çıktı hala bekliyorumBenim bugün 14. gün adetime 2 gün var görünüyor takvimime göre dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı olsa çıkar mıydı acaba
Bu hangi günBende aynı durumdayım 13 ve 14.gün negatif çıktı 15.gün testte silik çıktı hala bekliyorum
15.gün bugün 17.günBu hangi gün
Bu test prodoctor daha önce çizgi çıkarmamıştı negatiflen ama eminde olamıyorumBu hangi gün
Ben letu kullandım ve 20 ocakta ovitrelle oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 ocak şuan da bi umut adetim gecikir diye beklemedeyim canımLetu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan
9-10 şubat..Ben letu kullandım ve 20 ocakta ovitrelle oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 ocak şuan da bi umut adetim gecikir diye beklemedeyim canım
Hadi inşallah gecikir de güzel haberler alırsınBen letu kullandım ve 20 ocakta ovitrelle oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 ocak şuan da bi umut adetim gecikir diye beklemedeyim canım
Allahım güzel haberler almayı nasip etsinGonalf f 450- 10 gün 50 ml sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 10 Şubat sabahı test verecgm yani 6 gün var merakla bekliyorum
Bende 2 takvim var biri yarını gösteriyor adet günümü diğeri cumayı9-10 şubat..
İnşallahhh güzel haberler alırızBende 2 takvim var biri yarını gösteriyor adet günümü diğeri cumayı