• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SADECE AMA SADECE ÇATLATMA İĞNESİ OLUP BEKLEYEN VAR MI? 14 .gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi myem80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myem80

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
30
3
1
30
Letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan

Benim bugün 14. gün adetime 2 gün var görünüyor takvimime göre dün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı olsa çıkar mıydı acaba
Bende aynı durumdayım 13 ve 14.gün negatif çıktı 15.gün testte silik çıktı hala bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2344.jpeg
    IMG_2344.jpeg
    179,4 KB · Görüntüleme: 8
Hım ben bundan hiç kullanmadım normal gebelik testi yaptım direk hemen negatif çıktı hiç silik falan biseh çıkmadı 😌

Gonalf f 450- 10 gün 50 ml sonrasında ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 10 Şubat sabahı test verecgm yani 6 gün var merakla bekliyorum 😢

Letu kullanıp yumurta çatlatma iğnesi olup bekleyen yok mu kızlar ,aşılama değil sadece iğne olan
Ben letu kullandım ve 20 ocakta ovitrelle oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 ocak şuan da bi umut adetim gecikir diye beklemedeyim canım

Ben letu kullandım ve 20 ocakta ovitrelle oldum 14. Gün test yaptım negatif çıktı. Beklenen adet tarihim 9-10 ocak şuan da bi umut adetim gecikir diye beklemedeyim canım

Back