• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Sadece 3 ayı kaldı kızlar lütfen yardım.

gulsengo

♥26.08.2012♥
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
802
0
66
arkadaşlar nişanlımın akbank izmir şemikler şubesinden iş arkadaşı gamze akbaş kan kanseri 2,5 yaşında da bir oğlu var 3 ay ömrü kalmış eğer uyumlu bir ilik bulunamazsa kaybedeceğiz onu ..Gamze’yi Kurtaralım! | IKLIM Ü. bu linkten detayları görebilirsiniz...
İlik vermek zannettiğiniz kadar zor bir işlem değil, ameliyat değil. Sizden iğne ile alınan hücreler hastaya naklediliyor. Bir insana hayat vermek için lafı bile olmayan bir işlem!!!kızlar buraya kendisiniz bir blokta paylaştığı yazıyı yazıyorum

$Gamze-atakan.jpg

SEYAHATE GİDEN ANNE GİBİYİM..

Bu yazıyı yazarken sabredeceğim ağlamamak için.
Aynı başlıkta yazdığım gibi hissediyorum kendimi, ama belliki benim seyahatim bayaca uzun sürecek. İster bir annenin vasiyeti diyin bu yazılanlara, ister gözü arkada kalmasın diye aklından geçenleri sıralıyor diyin.

İyiydim gerçekten 2 hafta önceki düşüşü laboratuar değerleri yanlıştır umudunu yaşıyordum, Dr’umda öyle inandırmıştı. Ama değilmiş, artık mikroskop altında da değerlerim hızla düşüyor. Malesef kağıt üstündeki gerçekler doğru… Diş etlerim çekilmeye başlıyor diyince zaten Salı günü kemik iliğine bakalım dedi. Nefesi kesildi adamın ama, sen çok ağladın karşımda benimde ona moralim bozuldu dedi. Nasıl ağlamam öyle bir derdim varki içinden çıkamadığım nasıl ağlamam. Evladım ne olacak Dr’um dedim. Sıkıntılı günlerin gelmesine ağlamıyorum, benim derdim evladım dedim.

Evet evladım tek derdim…
Herkesin Atakan’a çok iyi davrandığı kesin hatta davranacağıda. Annem, babam, kardeşim en başta hatta Emrah kendini toplayana kadar Atakan ilk dönemlerde kiminle kalır. Sevdiği alıştığı insanları yanında göremeyince ya da gördüklerinde ağlayan gözlerle gördüklerinde napar yavrum. İş seyahatine giden bir anne defalarca kafasından geçenleri söyler yavrusunun bir şeyi eksik kalmasın diye…

Eskişehire gödeririler belki biii süreliğine orasıda çok soğuk, keşke annem göndermese,
Kalbi kırılırsa anlarlarmı,
Dudakları beyazlamış biraz, benzi sarı gibi gözüküyor deyip hemen kan testi yaptırmaya götürürler mi,
Anneyi sorduğunda ne cevap verirler,
Meyveler, sebzeler defalarca sirkeli suyla yıkanır mı,
Marketten alınanların özellikle Atakan’nın yiyeceklerinin son kullanma tarihlerine her defasında unutmadan kim bakar,
Her akşam ılık sütünün içilmesi, Dişlerinin fırçalanması atlanılmaz mı,
Günlük taze meyve suyu sıkılırmı mevsim meyvelerinden,
Terleyince üşenmeden anında atlet değişir mi,
Nelerden mutlu olur diye düşünülür mü,
Değişik kitapları kim araştırır,kim alır peki,
Bıkmadan sıkılmadan kim oyun oynar onunla,
Bıkmadan sıkılmadan saçlara cici yapmasına kim izin verir,
Gideceği okuldaki eksiklikleri kim farkeder,
Öğretmeniyle sürekli yakın diyaloğa kim girer, o özel biii öğrenci iyi bir gözleme ihtiyacı var annesini kan kanserinden kaybettik der,
Evde televizyon seyretmeyip kim aktivete yapar el becerisi gelişsin diye hem de hergün,
Kendi çocuğuna ya da çocuklarına sabır gösteremeyen insanlar Atakan’ıma nasıl sabır gösterir,
Bir varmış, bir yokmuş… Ömür bu iki kelime arasında geçen zaman… Zamansa bazen dost insana, bazen düşman bize düşman oldu.
Emrahım canım sevdiğim çok üzdüm seni en fazla kötü günlere, seninle göğüs gerdik. Hakkını helal et. Bundan sonra işin daha da zor olacak. Ama sana güvenim tam. Bir kaç gün önce demiştinya bana, parkta oynarken bizi birisi seyretse deli bu adam der ama ben oğlumla çocukluğumu tekrar yaşıyorum diye. Hep öyle deli baba ol olur mu o zaman Atakan yokluğumu daha az hisseder belki…
Evde demiştim ya ben, sana sevdiğim,
Atakan seninle gerçekten iyi vakit geçiriyor hep gülüyor. Sen iyi bir babasın diye… Ben hep bişeyler öğretme çabasındaydım, sense eğlence, öyle olduğu için o kadar mutluyum ki hep mutlu ve onu güldüren babasıyla birlikte yaşayacak diye… Öğretmenler zaten öğretir öğrenmesi gerekenleri. Gülmek daha iyi bir ilaç. Onuda sen hep verdin ve vericeksin canım sevgilim.
Canım annem, canım babam, canım kardeşim hakkınızı ödeyemem şimdiye kadar çok emek verdiniz bize. Asıl şimdiden sonra sizlere daha çok iş düşüyor dimdik durup Emrah’a destek verme zamanı. Atakan başta ALLAH’a sonra Emrah’a sonra annem, babam, kardeşim size emanet…
Keşke herşey farklı olsaydı. Yaşam mutlu dolu günlerle dolsaydı…
Annem hediye kaban almak istedi. İstemedim çünkü seneye kışa çıkmam heralde.
Sabahleyin aradın annem.
Ne olur güçlü ol diye. Lütfen gel alalım dedin. İstemem annem dedim.
Ateşim var öksürüyorum dışarı çıkmıcam dediğimde Atakan’ım koşarak geldi ne dedi biliyomusun…
”’ Ateşin olmasın, ne olur öksürme canım annem dayanamam sana ”’ dedi.
Telefonu kapadım çöktüm oğlumun yanına ben sana dayanamam merak etme geçer dedim, geçsin annecim dedin.
Dayancan annem diye haykırdım içimden…
Şuan ezan okunuyor. Yalvarırım rabbime evladım için bana yaşama şansı ver. Salı günü gireceğim operasyon sancısız geçsin, en önemlisi sonucu güzel gelsin. Çok bişi istemem sadece sağlık. Ama artık o kadar yıkıldım, o kadar güçsüz kaldım ki. Savaşacak gücümü yitirdim. Emrahımın, annemin, babamın, kardeşimin gözünü yaşlı görmeye gücüm kalmadı.
Arayan eş, dost, akraba açamadım telefonları açamayacağımda, biliyorum dualarınız benimle ama gücüm yok konuşmaya birde tabiii Atakan’ım anlamasın durumu diye.
Salı gününün güzel geçmesini bu kadar umutsuzluğun içinde yinede umut ediyorum…

kızlar yardımlarınızı bekliyorum destek olmak isteyenleri bekliyoruz :((((

bu da ilk verdiğim linkteki yazı:

Gamze Akbaş, gençliğinin baharında bir anne, bir eş, bir evlat. 2.5 yaşında pırıl pırıl bir oğlu var, ismi Atakan. Bizim gibi geleceğe dair planlar yapamıyor maalesef. Çünkü doktorları lösemi (kan kanseri) olan Gamze’ye eğer ilik nakli yapılmaz ise 3 ay ömrünün kaldığını söylediler. Bizlere de bu noktada koşulsuzca yardım eli uzatmak düşüyor. Uzatın ki şu hayatta “iyi ki varım” demek için bir sebebiniz olsun.

YAPILABİLECEKLER

1)Trombosit İçin Kan Vermek

Pazartesi günü öncelikli olarak kötü hücrelerin öldürülmesi için kemoterapi tedavisi başlayacak. Tedavi esnasında sürekli A Rh + kan grubundan trombosit ihtiyacı doğacak. Trombositin yararlılık süresi sadece 4 gün olduğu için yanlızca ihtiyaç hasıl olduğu anda vermek önemli. Bu nedenle kan grubu A Rh + olan kardeşlerimiz ihtiyaç anında aranmak üzere isim soy isim ve telefon numaralarını gamzeakbasicin@gmail.com mail adresine bırakabilirler. Bir kez trombosit için kan verenden bir daha üç ay trombosit alınmıyor. Trombositlerinizi Dokuz Eylül Üniversitesi Hematoloji Servisi Onkoloji 1. kat.ta yatan Gamze Akbaş adına vereceksiniz.

2)İlik Donörü Olmak
İkinci ve en önemli yapılacak şey ise ilik donörü olmak için başvurmak.

İzmir’de oturanlar Ege Üniversitesi Kan Merkezi’ne hafta içi saat 16.00 ya kadar test için kan verebiliyorsunuz. Çalışanlar için Kan merkezi hafta sonu da açık. 12.00-13.00 arası ve 17:00-18:00 arası yemek molası dışındaki bir saatte hafta sonu da kan verebilirsiniz.
Burada bilmeniz gereken nokta: sadece “Gamze Akbaş için donör olabilir miyim” diye baktırmak isterseniz 700 lira gibi bir ücret isteniyormuş. Ama buna gerek yok bunu belirtmeseniz dahi ilik bankasına verilecek her örnek için zaten Gamze’nin değerleriyle karşılaştırılacak. Ve normal olarak verdiğiniz örnek için sizden hiç bir ücret talep edilmeyecek. Ama bunun yanında ilik bankasında örneğiniz bulunduğu için başka bir hastanın ihtiyacı olan ilik ile uyumlu çıktığınız takdirde de sizi arayacaklar. Bu noktada ilik hücresi verip vermemek sizin vicdanınıza kalıyor.
Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel: (312) 508 24 44 .
İstanbul’dan ilik donörü olmak isteyenler: Çapa Tıp Fakültesi İlik ve Doku Nakli Merkezi

Üç büyük şehrin dışındaki illerden ilik donörü olmak isteyenler için ayrıntılı bilgi: http://www.kokhucrebagisla.com/Kay%C4%B1tsonras%C4%B1yap%C4%B1lacaklar.aspx
İlik vermek zannettiğiniz kadar zor bir işlem değil, ameliyat değil. Sizden iğne ile alınan hücreler hastaya naklediliyor. Bir insana hayat vermek için lafı bile olmayan bir işlem!!!
Ayrıntılar için: http://www.losev.org.tr/v2/tr/content.asp?ctID=420

dün gece facebook aracılığıyla okudum bu acı mektubu

çok duyarlısın öncelikle tebrik ederim dün gece ağlamaktan hiç uyumadım tabii bol bol dua da ettim ağlamakla bişey olmaz ama benimde 1 yaşında kızım var çok canım yandı bu bebek annesiz kalmasın eşim bir hastaya ilik vererek kurtardı bende vermek istedim o zamanlar zayıf olduğumu söyledi dr. 3 yıl önce. umarım en kısa zamanda bulunur ve kurtulur allah evladına bağışlasın:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Gece 2 ye kadar bütün bloğunu okudum Gamzenin hem ağladım hem güldüm Allahım inş. Evladına eşine ailesine bağışlar bir mucize olur...Uyuyana kadar dua ettim şifasını ver diye...:14::14:

Kan verebilmek için cinsiyetin erkek olma zorunluluğu yok değil mi ?
Yani çoğu zaman gittiğim zaman kan vermeye, tercihimiz erkek diye geri çeviriyorlar ya da belli zaman aralıklarında olmamızı istiyorlar.

Bu çocuk için ilik donörü olmak için test yaptırmak bu çocuğumuza yaramazsa bile elbet birgün bir yerlerde başka birine nasip olacaktır..
Herkesin duyarlı olması gerekiyor.. Bu hazzı kendine ve vicdanına yaşatması gerekiyor.

İllaki hasta olmamız ya da yakınlarımızın hasta olması gerekmiyor bazı konuları idrak etmemiz için..

Allah'tan, Gamze'ye ve tüm bu hastalığı yaşayanlara acil şifalar diliyorum.

Gamze Icin..: ÖNEMLİ!!! İZMİR'DE TROMBOSİT VERMEK İSTEYEN KİŞİLERİN DİKKATİNE!!

Merhaba,

İzmir'de oturup, A RH+ kan grubuna dahil olup, Gamze'ye trombosit vermek isteyen, verebilecek olan kişilerin, isim ve iletişim bilgilerini gamzeakbasicin@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz.

Trombosit ihtiyacı doğduğunda, yığılma olmaması için ve bu durumda ailenin sizlere ulaşabilmesi için bir liste oluşturuyoruz.

Geri dönüş yapabilmemiz çok çok ama çok önemli..

Şimdiden teşekkürler,

İlik Donörü Olmak İsteyenler Ne Yapmalı?
Ankara'dan donör olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası Tel: 0 312 508 24 44.

İstanbul’dan donör olmak isteyenler: İstanbul Tıp Fakültesi Doku Bankası Tel: 0 212 534 75 00

İzmir’den donör olmak isteyenler: Ege Üniversitesi Kan Merkezi Tel: 0232 390 40 29

Bursa'dan donör olmak isteyenler: Bursa Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi. 0 224 295 00 00

Bu sehirler disinda yasayanlar ise: Oncelikle online olarak su formu dolduruyorsunuz:

Gonullu formu

(En alttaki: "Kök Hücre ve Kemik İliği Bağışı İçin Onam Formunu Okudum, Anladım, Kabul Ediyorum" kutucugunu isaretlemeyi unutmayin!)

Sonrasinda:

Içinde 7,2 mg EDTA bulunan 4’er cc’lik 2 adet mor kapaklı tam kan (hemogram) tüpüne kan örneğinizi aldırarak, oda sıcaklığında ve 24 saat içinde elimizde olacak şekilde ve kargo ücretini kendiniz karşılayarak, asagidaki adrese gönderebilirsiniz.

(Lütfen, tüplerin üzerine TC kimlik numaranızı ve aldığınız e-postada yer alan başvuru numaranızı yazmayı unutmayınız.)

Bazi yasal zorunluluklar gereği; kargo ücretini kendinizin karşılaması gerekmektedir. Kargo ücreti; 5-8 TL arasında değişmektedir.

Kargo Adresi:
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi
İbni Sina Hastanesi
Hematoloji Laboratuvarı, Asma Kat
06100
Sıhhiye, Ankara
Tel: (312) 508 24 40 (312) 508 24 44

ALLAHIM sen herşeyin en iyisini bilirsin...ne olur gamze hanımı çaresiz bırakma:(( ağlaya ağlaya bi hal oldum..gamzenin oğlunu düşünmekten,,gamzenin annesini, babasını düşünmekten kendimi onların yerine koydum içim sızladı:( çapa gideceğim ve hemen bağış yapacağım...ne olur duyarsız kalmayalım..arkadaşlar... hiç birimizin garantisi yok yarın öbür gün bizim başımızada gelebelir, allahım şifasını nasip eder inşallah..o yavrunun yüzü suyu hürmetine :(((((((
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

dün gece facebook aracılığıyla okudum bu acı mektubu

çok duyarlısın öncelikle tebrik ederim dün gece ağlamaktan hiç uyumadım tabii bol bol dua da ettim ağlamakla bişey olmaz ama benimde 1 yaşında kızım var çok canım yandı bu bebek annesiz kalmasın eşim bir hastaya ilik vererek kurtardı bende vermek istedim o zamanlar zayıf olduğumu söyledi dr. 3 yıl önce. Umarım en kısa zamanda bulunur ve kurtulur allah evladına bağışlasın:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

gece 2 ye kadar bütün bloğunu okudum gamzenin hem ağladım hem güldüm allahım inş. Evladına eşine ailesine bağışlar bir mucize olur...uyuyana kadar dua ettim şifasını ver diye...:14::14:

kan verebilmek için cinsiyetin erkek olma zorunluluğu yok değil mi ?
Yani çoğu zaman gittiğim zaman kan vermeye, tercihimiz erkek diye geri çeviriyorlar ya da belli zaman aralıklarında olmamızı istiyorlar.

Bu çocuk için ilik donörü olmak için test yaptırmak bu çocuğumuza yaramazsa bile elbet birgün bir yerlerde başka birine nasip olacaktır..
Herkesin duyarlı olması gerekiyor.. Bu hazzı kendine ve vicdanına yaşatması gerekiyor.

Illaki hasta olmamız ya da yakınlarımızın hasta olması gerekmiyor bazı konuları idrak etmemiz için..

Allah'tan, gamze'ye ve tüm bu hastalığı yaşayanlara acil şifalar diliyorum.

allahım sen herşeyin en iyisini bilirsin...ne olur gamze hanımı çaresiz bırakma:(( ağlaya ağlaya bi hal oldum..gamzenin oğlunu düşünmekten,,gamzenin annesini, babasını düşünmekten kendimi onların yerine koydum içim sızladı:( çapa gideceğim ve hemen bağış yapacağım...ne olur duyarsız kalmayalım..arkadaşlar... Hiç birimizin garantisi yok yarın öbür gün bizim başımızada gelebelir, allahım şifasını nasip eder inşallah..o yavrunun yüzü suyu hürmetine :(((((((
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

[sıze=2]

kızlar nasıl canımın yandığını anlatamam..çok hayat dolu bıcır bıcır biri...şaka gibi geliyor ama malesef gerçek... ;( ;( yardımlarınızı bekliyoruz......kan verenlerin erkek olması gerekiyormu böyle bir sınırlama varmı bilmiyorum yok diye biliyorum..öğrenip dönüş yaparım....bu akşam okan bayülgenin programında konusu bahsedilecek...facedende seninleyiz gamze yazarsanız çıkan sayfadan da takip edebilirsiniz
[/sıze],,,40 bin kişiden birine tutuyor ilik...lütfen yardımlarımızı esirgemeyelim...
:43::43::43:

[sıze=2]

kızlar nasıl canımın yandığını anlatamam..çok hayat dolu bıcır bıcır biri...şaka gibi geliyor ama malesef gerçek... ;( ;( yardımlarınızı bekliyoruz......kan verenlerin erkek olması gerekiyormu böyle bir sınırlama varmı bilmiyorum yok diye biliyorum..öğrenip dönüş yaparım....bu akşam okan bayülgenin programında konusu bahsedilecek...facedende seninleyiz gamze yazarsanız çıkan sayfadan da takip edebilirsiniz
[/sıze],,,40 bin kişiden birine tutuyor ilik...lütfen yardımlarımızı esirgemeyelim...
:43::43::43:

canım rabbim inşallah yüzümüzü güldürücek...baksana herkes onun için seferber olmuş çabalıyor inşallah biri bulunucak....

şaşırılıcak bi durum aslında gereksiz konularda topikler dolar taşar.. böyle bi durumu nasıl görmemezlikten geliyolar anlamıorumm....KIZLAR NEREDESİNİZZZ HADİİ ÇIKIN ORTAYA...BİR ÇOCUĞU ANNESİZ BIRAKMAK İSTEMEZSİNİZ DİMİ......

cok gecmis olsun,ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN,
ALLAH GAMZEYI ESINE VE OGLUNA BAGISLASIN UMARIM EN KISA ZAMANDA ARANAN DONÖR BULUNUR ALLAHIM TEZ ZAMANDA VERSIN SIFASINI INSALLAH(AMIN):nazar::nazar::5:

kendi adıma zor günler gecirdiğiim için gamze'nin ve yakınlarının ne halde olabileceklerini tahmin ediyorum..

her topiğe yazmam ama görüyorum ki buradan bişeyler yazmadan da ayrılamıyacağım..

gamzenin durumunu okudukca ağladım benim de iki kızım var allahım kimsenin yavrusunu anne babasız koymasın

umarım uygun donör kısa zamanda bulunur..rabbim inşallah şifasını tez verip yavrusuna bağışlar..

biraz empati zor olmasa gerek..

Gözyaşlarıma engel olamadım.Çaresizlik bu olsa gerek... Para pul mal mülk hepsi yalan...Allah evladına , sevenlerine bağışlasın.En yakın zamanda aranan ilik bulunur güzel haberlerini de alırız inş.

şaşırılıcak bi durum aslında gereksiz konularda topikler dolar taşar.. böyle bi durumu nasıl görmemezlikten geliyolar anlamıorumm....KIZLAR NEREDESİNİZZZ HADİİ ÇIKIN ORTAYA...BİR ÇOCUĞU ANNESİZ BIRAKMAK İSTEMEZSİNİZ DİMİ......

cok gecmis olsun,ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN,
ALLAH GAMZEYI ESINE VE OGLUNA BAGISLASIN UMARIM EN KISA ZAMANDA ARANAN DONÖR BULUNUR ALLAHIM TEZ ZAMANDA VERSIN SIFASINI INSALLAH(AMIN):nazar::nazar::5:

kendi adıma zor günler gecirdiğiim için gamze'nin ve yakınlarının ne halde olabileceklerini tahmin ediyorum..

her topiğe yazmam ama görüyorum ki buradan bişeyler yazmadan da ayrılamıyacağım..

gamzenin durumunu okudukca ağladım benim de iki kızım var allahım kimsenin yavrusunu anne babasız koymasın

umarım uygun donör kısa zamanda bulunur..rabbim inşallah şifasını tez verip yavrusuna bağışlar..

biraz empati zor olmasa gerek..

Gözyaşlarıma engel olamadım.Çaresizlik bu olsa gerek... Para pul mal mülk hepsi yalan...Allah evladına , sevenlerine bağışlasın.En yakın zamanda aranan ilik bulunur güzel haberlerini de alırız inş.

inşallah herşey çook güzel olacak kızlar,,gamzenin kendi tabiriyle''çığlığı'' çok insana ulaştı..bu akşam da kanal d de ve atv de çıkacak..bu arada bağış yapacak olan kişinin erkek olması gerekmiyor fark etmiyormuş..BEN GAMZENİN İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM ALLAH ONU ÇOCUĞUNA BAĞIŞLASIN...

gamze telefonlarını açmıyor kızlar ama bu destek onu çok mutlu ediyormuş...desteğimizi arttıralım...

Allahim sifa versin,kendisine ailesine güc ve sabir versin ins,Rabbim yavrusua bagislasin..

ben almanyada yasiyorum ve burdaki lösemi derneginin üyesiyim eger almanyada yasiyorsaniz ve dönor olmak istiyorsaniz isiniz cok kolay

DKMS Deutsche Knochenmarkspenderdatei bu sitede formu doldurun evinize kulak cubugu gibi birsey geliyor onu agzinini icinde dolastirip geri yolluyorsunuz ve ilik bagisininda bulunup bulunmayacaginiz ile ilgili bilgi geliyor evinize ve artik orda kayitli oluyorsunuz dünyanin neresinde olursa olsun eger iliginiz bir hastaya uyuyorsa size haber geliyor ve herseyiniz ücretsiz yapiliyor..

bende zamaninda facede 6 yasindaki alp icin vermistim örnegi sanirim 1 sene oldu ama hala bir haber yok keske simdi bir haber gelse ve iligimin bir hastaya uydugu söylense ve birilerine bir umut olabilsem ..ama alpin zamaninda sunu farkettimki insanimiz cok duyarsiz belkide korkuyor bende zamainda ilik naklinin cok zor oldugunu ve felc riski olduugnu saniyordum ama arastirince hicte öyle olmadigini ögrendim ama bunu cevremdeki insanlara anlatamiyorum malesef :( Allahim kimseyi caresiz birakmasin ins..benim kan gurbum gamzeninkiyle ayni yakinlarda olabilseydimde en azindan trombosit verebilseydim :(

bu arada malesef alpe uygun ilik bulunamadi :( annesinden alindi son durumu hakkinda bir bilgim yok cünkü artikk annesi yazmiyor eskisi gibi tek bildigim suan hayatta oldugu Rabbim alpide ailesine bagislasin ins..

simdi dkms nin sitrsine yenidnen baktim almancam cok iyi degil ama anladigim kadariyla

almanya
danimarka
avusturya
belcika
isvicre
cek cumhuriyeti
fransa
lüksemburg
hollanda
polonya danda formu doldurabilirsiniz

öncelikle Rabbim sifa versin safi ismi ile insallahhhhhhhhhhhhh

izmirliyim sayfayi face de paylastim insallah giden olur

ALLAH ım acil şifalar nasip etsin tez zamanda onu eşine evladına ailesine , sevdiklerine bağışlasın inşallah , sağlığına kavuşması dileğiyle

Back
X