• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sadece 10 dakikanız varne yapmak, kiminle olmak ve nereye gitmek isterdiniz?

Sadece 10 dakikanız varne yapmak, kiminle olmak ve nereye gitmek isterdiniz?

• sushi yemek isterdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    125
şuan kızımdan uzaktayım babasının yanında,10 dk da gelmesi mümkün değil.sesini duymak ister 10 dk boyunca onunla konuşmak isterdim.sigaramı içer son nefesimi verirdim.:tomato:

10 dakkada ne yapilirki..............kosup abdesimi alir namaza dururdum bari olurken bi ise yariyim,,,,,,

ailemle ve sevdigim eşimle olmak isterdim.ay düşüncesi bile çok kötü.10 dakikam kaldıgını bilsem zaten kalpten kesin giderdim..tatlicadiarzu

bu şıklar bana uymuyor.
anneme sarılırdım öperdim.
kusumu elime alırdım.
sevdiğim insanı arardım. sesini duyardım.

tüm paramı bi kuruma bağışlar ,ölen sevdiklerimin yanına gideceğim için mutlu mutlu bekelridm napalım buraya kadarmış derdim...ama ölmek istemiyorummmm ya daha yapacak cok işim var..

erkek arkdaşımla yada evliysem o zaman kocamla o güne kadar olan anılarımı ve ailemle olan anılarımı düşünürdüm fotoğraflarımıza bakardım heralde

10 dakika da doğru dürüst bir şey yapılamaz , ibadet dışında.
abdest alır dua okuyarak son anı beklerdim.
tabi bunlar varsayımdan ibaret, güzel Allahım öyle muhteşem bir düzen kurmuş ki hikmetinden sual olunmaz.

Sevdiğimin yanında olmak ve ona anlatamadığım herşeyi anlatmak isterdim.

Back