Part time bile değil oldu olacak 1000 tl versin .Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.
Keşke öyle bir imkanım olsa. Annemin evi bize çok ters zaten çalışılırken anne de kalıyorduk bu yüzden. Artık evimde kalmak istiyorum.Annenize bıraksanız olmuyor mu?
Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.
Benim yan komşum. Apartmanda güvendiğim bildiğim tek kişi.Nasil buluyorsunuz bebegine yada cocugunuza bakabilecek birini mesela bazen benim aklima da geliyi evde baksam da eve katkim olsa die ama kimse benu tanımaz bende kimseyi nasil bulunuyo cok merak ediyorum?
Yani ben kendimi bakicinin yerine koydum. Gunluk 1,5 saatimi ve en verimli oldugum sabah saatlerimi 250 lira icin harcamazdim. :)Nasıl 500 idealdir, sadece ve sadece 1,5 saat bakacak ve kendi evinde
Haftasonları bakmıcakmış yani 20 gün 200 lira eder. Ama 1 saat değilde 1,5 saat olunca en ideali 250.Bence günlük diye değil de saatlik diye konuşun. Saati 10 liradan dersiniz 300 lira yapar günlük 1,5 saat.
Yanlış anlamayin ama küçük bebek sorumluluk. Yani günlük 10 TL bu sorumluluk için ne kadar uygun bilemedim tabi sabah da erken saatmiş. Kişiye göre değişir. Kimi değmez der, ihtiyacı olan ise taş attım da kolum mu yoruldu ne olacak der. Komşuya bagli. O kadar erken ne işiniz var özel değilse merak ettim :)250 az mi olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?