250 az mi olur?Yani bir asgari ücreti günlüğe vursan 50 tl falan yapar.
20-30 gibi olabilir.
Bütçenize göre ...
250 tl aylık mı ?250 az mi olur?
250 tl aylık mı ?
Evet aylik. Ayın 20 günü bakicak. Aslindabakmiycak bile mama vermiycek bezini bile degismiycak. Sadece en fazla 1.5 saat bebek onun yanında duracak. Az mi sizce ?250 tl aylık mı ?
Bence uygun bir rakam.Evet aylik. Ayın 20 günü bakicak. Aslindabakmiycak bile mama vermiycek bezini bile degismiycak. Sadece en fazla 1.5 saat bebek onun yanında duracak. Az mi sizce ?
Şehir ankara. Bakıcı piyasasını hiç bilmiyorum. Sabahlari evinde onun da bebegi var.Bence önce bir bakıcı piyasasını bilmek lazım sizin şehirde
Yani süre az ama düzenli bakacak ona göre sabah kalkacak, başka yere o saatler arası gitmeyecek vs
Şimdi çok verseniz size zarar az verince de ne bileyim şık olmaz gibi sanki
Mesela bir küçük altın önerseniz daha mı hoş olur sana da yatırım olur kenarda güvencen olur deseniz
Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.Evet aylik. Ayın 20 günü bakicak. Aslindabakmiycak bile mama vermiycek bezini bile degismiycak. Sadece en fazla 1.5 saat bebek onun yanında duracak. Az mi sizce ?
Bence 250 cok az. Ben 250 lira icin o saatler arasi duzenimi asla degistirmezdim . 250 lira bir fatura parasi bile odemiyor nerdeyse. Bence 500 lira idealdir. Sonucta o da her gun o saatte kalkip isini gucunu duzenini vs.. her seyi ona gore uyduracak. Tamam 1bucuk saat az bir sure ama yine de insanin duzenini bozar. En basiti hafta ici kahvaltiya misafir davet edemez.
Valla bize bir tek su az geliyor. Elektrik bile 200 geldi. Daha dogal gaz gelmedi. Kesin 400 lira falan gelir en dusukte yaktigimiz halde. Gecen sene o civarda gelmisti cunku aralikta :/ yani o yuzden 250 bana cok az gorundu.Sizin evdeki faturalari bilmemde bizdeki en yuksek fatura dogalgaz o da bu ay 200TL geldi250 nasil fatura ödemez gunluk 1 saat icin 500TL çok fazla konu sahibi. 250-300 gayet iyi gorunuyor.
Valla bize bir tek su az geliyor. Elektrik bile 200 geldi. Daha dogal gaz gelmedi. Kesin 400 lira falan gelir en dusukte yaktigimiz halde. Gecen sene o civarda gelmisti cunku aralikta :/ yani o yuzden 250 bana cok az gorundu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?