sade yaşam

benden önce burada cok daha iyi durumda olanlar var cnm,ben stabil yaşayamıyorum mağlesef
papatyayı uzun zamandır görüyorum,maşşallahı var,mesela endülüs bu sade yasam olayını cözmüş,bir arkadas daha vardı ilk sayfalarda..çok iyiler hepsi,ben yanlarına yaklaşamam
papatya zamanı iyi kullananlardan
bravo diyorum ona da
endülüs ü hatırlayamadım
birara bakayım ona da
sende gayet başarılısın bence

topukluları eşim gelince giyiyorum:KK48::KK48:
ya bir de ben küçüklüğümden beri süsü cok severim,yapı meselesi heralde
hep küpeli takarım mesela,evde olsam bile,sürekli değiştiririm.kızım tüm kolyelerimi kopardığı için artık kolye takamıyorumo_O bilezik takarım evde,makyaj severim,fön çekerim,maşa yaparım
aslında bu da bir siklus: şöyleki spor ve diyetle aynadaki görüntünle barısıyorsun,sonra giysilerin üzerinde duruşunu beğenmeye başlıyorsun,spor hergün fiziğini değiştiriyor ve bunu en güzel gösteren seyler de giysiler.

Arada dışarı yemeğe gitmek.mekan degiskligide lazim

Durun daha bitmedi. Aşka geldim bir kere, tutamazsınız beni : ))

Sonra yazlıklarıma geldi sıra. Dolapları açarken bu yaz giymediklerimi dağıtma kararındaydım. Ama... Elden geçirmeye başlayınca neredeyse iki üç yazdır dokunmadığım bir sürü kıyafetim olduğunu gördüm. Bıraksam gelecek yaz da kullanmayacağım. Hepsini etekler, tişörtler, ceketler... Sonra fark ettim ki.. Bunlar hep aynı arkadaşımla birlikteyken aldığım şeyler. Çok tatlı bir insandır. Ama çok coşkulu, hızlı karar veren, hızlı uygulayan biri. Demek ki dedim. Onunla gezicem, yiyip içicem, ama alışveriş... bir daha asla. Resmen bir koca valiz dolusu eşya çıktı. Yarın muhtarlığa bırakacağım hepsini Belediyenin dağıtım bürolarından gelip alıyorlar. Temiz ve ütülü bile olsa tekrar yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine veriyorlar.

Kendimi hafiflemiş ve huzurlu hissediyorum. Tadilat epey yol aldı. Fazlalıklar belirlendi, ayıklandı. Bir izin günüm böylece bitti
bir şeyleri farketmek çok önemli
gayet güzel bir izin günü olmuş

topukluları eşim gelince giyiyorum:KK48::KK48:
ya bir de ben küçüklüğümden beri süsü cok severim,yapı meselesi heralde
hep küpeli takarım mesela,evde olsam bile,sürekli değiştiririm.kızım tüm kolyelerimi kopardığı için artık kolye takamıyorumo_O bilezik takarım evde,makyaj severim,fön çekerim,maşa yaparım
aslında bu da bir siklus: şöyleki spor ve diyetle aynadaki görüntünle barısıyorsun,sonra giysilerin üzerinde duruşunu beğenmeye başlıyorsun,spor hergün fiziğini değiştiriyor ve bunu en güzel gösteren seyler de giysiler.
ben hiç evde topuklu giymedim
giysem eşim
hayrola hanım bihter ziyagile mi özendin der
adam alışkın değil ki
en iyi ihtimal nereye gidiyon der
küpesiz bende rahat edemem hiç
inci küpelerim hep kulağımdadır

http://deli-anne.com/?p=28974 bu yazı alışverişle ilgili değil aslında ama sade bir yaşam konusunu özetleyen bir yazı ve yorumlarda harika şeyler var.paylaşmak istedim.Tam olarak yaşamak istediğim hayat,edinmek istediğim bakış açısı.Biu devirde imkansız gibi ama bu bir yolculuk hayat yolculuğu,bu isteği içime atan allah bana kapılar da açacaktır.

Benim de eve el atıp fazlalıkları uzaklaştırmam gerek. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum.
Eşim şu anda eski kitapları götürüyor okuluna. Oradaki geri dönüşüm kutusuna bırakacak
Nerden başlasam bilmiyorum.
Ama ev Üstüme Üstüme geliyor sanki
Allahım kıyafet insanı mutsuz eder mi
Ediyor işte... Sıra gelmiyor giyinmiyor eskimiyor.
Modası geçiyor.
Ne yapmak lazım bilmiyorum.
benim ünversitede bir ev arkadaşım vardı,sürekli alışveriş yapardı,hayatımda okadar kıyafeti olan biri daha görmedim
mesela bir geliyordu,5 pantolon birden almış,şaşırırdım
giysileri çok da güzeldi,ona bunu söylerdim; o da bana hepsinden nefret ettiğini söylerdi
eşya fazlası huzursuz ediyor gerçekten,ilk o zaman farketmiştim

bi ara çok veriyordum. ama bu aralar vermiyorum.
ya giyersem ya şöyle ya böyle derken yığıldı kaldı. mesela pudra rengi bi ceketim var. en son önceki yıl giydim. çünkü geçen yıl başka bi pudra rengi ceket aldım. onu da 2 kere giydim daha. eskiyi ver di mi. ne bekletiyorsun..
bekliyor işte...
veremiyorsan giy mutlaka,bu eşyanın hakkını vermeliyim diye düşün papatyacım

http://deli-anne.com/?p=28974 bu yazı alışverişle ilgili değil aslında ama sade bir yaşam konusunu özetleyen bir yazı ve yorumlarda harika şeyler var.paylaşmak istedim.Tam olarak yaşamak istediğim hayat,edinmek istediğim bakış açısı.Biu devirde imkansız gibi ama bu bir yolculuk hayat yolculuğu,bu isteği içime atan allah bana kapılar da açacaktır.

Okudum

775777_10152391542002718_5151886363551082524_o.jpg

mükemmel bi yazı
çok şey katar insana

bende acayip merak ediyorum
bide esprili

ben pek denk gelmedim kendisine de sadece herkez şimdi mune gelir diyorya ondan merak ediyorum... öcü gibi :))) öcü yicek sizi :))) seni muneyee söyliceeem diyolar falan :))... mune gelince polemik falan kalmıyo herkez dağalıyo.... asayiş büro gibi bişi zannımca... bi de seni kibledim diyenler var değişik terimler girdi hayatıma :))

ben pek denk gelmedim kendisine de sadece herkez şimdi mune gelir diyorya ondan merak ediyorum... öcü gibi :))) öcü yicek sizi :))) seni muneyee söyliceeem diyolar falan :))... mune gelince polemik falan kalmıyo herkez dağalıyo.... asayiş büro gibi bişi zannımca... bi de seni kibledim diyenler var değişik terimler girdi hayatıma :))
ay evet mune banlıyor
mune gelioyr
hele o kibledim lafı
bizim buraya uğramadı
asayiş yolunda burda galiba

kaç gündür yazamadım buraya
telefondan girince hata veriyo sürekli
üşenmedim pc yi açtım yazayım diye

makyaj malzemelerime bi el attım
1 bb krem
1 allık
1 pudra
3 renk göz kalemi
1 kaş kalemi
4 renk ruj
5 renk oje varmış
pudra allık ve rujlardan 3 tanesi atılacak
ojelerinde sadece rakı beyazı derdik eskiden onu tuttum elimde o kadar
1 ruj almam gerek zaten az makyaj yapan biriyim

sonra kiler buzdolabı temizliği yaptım
market pazar alışverişini azaltayım çöpe birşey gitmesin derken
dün tam 4 koli yiyecek geldi kpederden
evren mesajımı yanlış anladı yenilere yer açıyorum sandı galiba
doğa boşluk kabul etmez sözü bir kez daha doğrulandı böylece
çok fazla elma armut ve biber var onları paylaşarak ziyan olmasını önleyeceğim

ayakkabı olarak bu kış bir bota ihtiyacım var
grayderde beğendim gayet kullanışlı birşey onu almalıyım
daha önceki botumu 3 yıl kullandım
atmadım çünkü kar yağdığında oynamaya çıkarken onu giyerim dedim
yeni botu kar bozuyo

işin manevi boyutuna gelirsek;
sabahları daha erken kalkıyorum
namaz kılmaya çalışıyorum
sabah eşim kızım uyurken tesbih çekiyorum
camı açıp yavaş yavaş aydınlanan hareketlenen günü izliyorum
işe okula gidenleri erkenden sokağa dökülenleri görüp içimden güle güle selametle gidin diyorum(camdan bağıramamya hepinizi seviyorum çok pozitifim sade yaşıyorum diye :KK45:)
sabahtan işlerimi toparlayınca gün içinde bana kalan vaktim de artıyo

birde şu hayatımızdan çıkardığımız insanlar meselesi var ki biraz canımı sıkıyo aklıma gelince
artık hayatımda değil ama konuşmadan içimdekileri dökmeden bittiği için sanırım böyle hissediyorum
1 buçuk yıl oldu ama hep gözümün önündeydi yakın oturuyorduk artık taşındılar
inşallah bundan sonrası daha iyi olur
güzel bir gün olmuş
boşver cnm kırmadan ayrılmak daha iyi,insanlara cok takılmamamız lazım,yoksa hayatımızı felç ederler
şu benzetmeyi çok severim: beyinde düşünceler bir trafik gibi,e bir de trafik polisimiz var,bu polis bir cok düşünceyi durdurup kenara çekerse trafik akmaz.
yani bazen düşünceler beyinden geçerken müdahale etmemek lazım,bırak geçsin ve gitsin

Bende hic kimse yazmıyor diye düşünüyordum meğer bildirim gelmiyormus bana :) ben naptim hani 3 tane birden pantolon almıştım ya ikisini ayırdım hiç giymeden vericem biyere.sonra bir tane kaş farı aldım onu bir kez kullanıp arkadaşıma vedim.ertesi günde bir tane kahverengi kaş kalemi aldım ondan memnunum şimdilik.olayın mantiksizligini gözüme sokmak adına bir defter tutmaya başladım,aldiklarimi,alıp kullanmadan verdiklerimi not tutmaya başladım.

X