Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Maşallah güzel bir döşemişsin. Bende halını çok beğendim markası nedir acaba? Çok şık duruyor. Birde kullanımı nasıl? Küçük çocuğum var leke tutmaması önemli benim için.
Çok teşekkür ederim.
sade olmadığı kesin kırmızıyı zaten sevmem ev dekorasyonunda.çoz az olarak kullnılırsa objelerde güzel oluyor.Onun dışında perde uymamış gibi geldi.bana kısacası hiç sade değil.
renkler uyumlu fakat cok fazla esya var, salon dolu yani bakarken bile gözlerim yoruldu hangisine bakacagimi saasirdim :)) ama herkesin kendi zevki tabii
güle güle oturun
bacımmm bu ne her aldıgını koymuşsunkaydirigubbakcemile3 bayıldımm bayıldımmmm harika renklerr eşyalarr tam benlik ama göz yorucu olmuş dizaynn gerekiyorr düzenlemeler şartt.
çok rahatsız edici bir dekorasyon bence. kırmızı renkler çok cart tonda ve diğer renklere uymamış. koltuklar desenli zaten onlara daha sade tonda örtü ,perde vs.daha uygun olur. çok fazla eşya konulmuş çok dağınık havası veriyor .
Canım maşallah çok güzel yanlız neresi sade bunun :) kırmızı koltuğun harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerden aldın öğrenebilirmiyim tam aradığım koltuk yatak odama koyacammmmmmmmmmmmmmmm