• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Deli yatmana rağmen cildin gayet iyi durumda .Maşallah yani :nazar::nazar::nazar::nazar:

Dışardan istersen kollajen tabletleri de alabilirsiniz kızlar .Ben de 30'dan sonra kullanacağım inş.

Benim boynum yaşıma göre inanılmaz kötü :( kat çizgisinden var senelerdir .İlerde daha beter olacak eminim .
Offf offffffff .

Ben e vitamini alıyorum bazan...E vitamini cilde çok iyi geliyor...Bir de dünden beri hodan yağına başladım....Şimdilik göz çevrem iyi,kaz ayağı falan yok ama kollajen tabletleri araştırayım...Güneş ışığından rahatsız olduğumdan çok çatıyorum kaşlarımı..İnanılmaz rahatsız oluyorum....

Maritsacım,nasıl yatıyorsun bilmiyorum ama yastıksız yatmanı tavsiye ederim...Ya da çok alçak bir yastıkla...Boyun çizgilerine yüksek yastıkla yatmak da etken olabiliyor-muş....

annem 43 yaşında ve bin kat daha iyi bir cildi var hiç kırışığı yok neredeyse.
...

kadın çökmüş erkenden:50:

yoksa bu yaşta olup da taş gibi duran ünlüler var bi sürü.

Evet benim annemde öyle.

Ben e vitamini alıyorum bazan...E vitamini cilde çok iyi geliyor...Bir de dünden beri hodan yağına başladım....Şimdilik göz çevrem iyi,kaz ayağı falan yok ama kollajen tabletleri araştırayım...Güneş ışığından rahatsız olduğumdan çok çatıyorum kaşlarımı..İnanılmaz rahatsız oluyorum....

İçerden mi yoksa dışardan mı alıyorsun e vitaminini :26: Ben de nemlendiricimin içine 1 ampul kırıp ,ekledim :)
Hodon değil de ,ozon yağını şiddetle tavsiye ederim .

Hadi ya gözünde hassasiyet var o zaman .Şu tek kullanımlık suni göz damlalarından kullabilirsin .

----------

edit : Yastıksız yatıyorum zaten canım :(

Son düzenleme:
Evet benim annemde öyle.

İçerden mi yoksa dışardan mı alıyorsun e vitaminini :26: Ben de nemlendiricimin içine 1 ampul kırıp ,ekledim :)
Hodon değil de ,ozon yağını şiddetle tavsiye ederim .

Hadi ya gözünde hassasiyet var o zaman .Şu tek kullanımlık suni göz damlalarından kullabilirsin .

----------

edit : Yastıksız yatıyorum zaten canım :(

E vitaminini oral yoldan yani ağızdan alıyorum canım...Evicap...

Göz muaynesine gittim...Hiç bir sorun yok dedi dr....

Evet ,doğru söyledikleri ama nazolabial çizgisi yer çekiminden,yan yatmaktan daha çok oluyor .

Çözümü 35'den sonra orta yüz germe :52::52::52: .

Nazolabial dışında, kırışıklığını göremiyorum canım .

Benimcildim aşırı kuru. Erken mi kırışacak acaba diye korkularım vardı ama yazın halam geldi uzak bir şehirden.
Suratında hiç kırışma yok. Gencecik duruyor. Yaşı 45in üstünde.
Sigarayı aşırı tüketiyor ayrıca ve öğrendim ki cildi de kupkuruymuş.
Dedi ki bak ben örneğim işte, sakın üzülme. Kırışıklık falan olmaz. Genetik bu durum.
Ayrıca her zaman krem sür. dedi, bu kadar. Sevindim ben de.
Bu kırışma mevzusunda genetik faktörler çok önemli bence. Annem 43 yaşında , nefis bir cildi var.:nazar:
Bizde anne tarafı da baba tarafı da cilt yönünden şanslı sanırım. Aşırı kuruluk dışında tabi. :(((
Aşırı kuruluk vücutta çatlağa sebep oluyor çünkü kolaylıkla. :((

Bu arada ben de hep yan yatarım. Sırt üstü yatınca kabus görüyorum çünkü hep. :25:
Ama araştıracağım bu konuyu. Daha dikkatli olacağım.

Cildi kuru olanlar hamileliklerinde bol sıvı tüketmeli...Çatlakları önlemek açısından............

Benimcildim aşırı kuru. Erken mi kırışacak acaba diye korkularım vardı ama yazın halam geldi uzak bir şehirden.
Suratında hiç kırışma yok. Gencecik duruyor. Yaşı 45in üstünde.
Sigarayı aşırı tüketiyor ayrıca ve öğrendim ki cildi de kupkuruymuş.
Dedi ki bak ben örneğim işte, sakın üzülme. Kırışıklık falan olmaz. Genetik bu durum.
Ayrıca her zaman krem sür. dedi, bu kadar. Sevindim ben de.
Bu kırışma mevzusunda genetik faktörler çok önemli bence. Annem 43 yaşında , nefis bir cildi var.:nazar:
Bizde anne tarafı da baba tarafı da cilt yönünden şanslı sanırım. Aşırı kuruluk dışında tabi. :(((
Aşırı kuruluk vücutta çatlağa sebep oluyor çünkü kolaylıkla. :((

Bu arada ben de hep yan yatarım. Sırt üstü yatınca kabus görüyorum çünkü hep. :25:
Ama araştıracağım bu konuyu. Daha dikkatli olacağım.

Evet canım cildini nemsiz bırakma sakın .Bugünde iş çıkışı lazer epilasyona gittim ,oradaki kadın çok kurutmuşsun cildini ,erkenden kırışırsın bol bol nemlendirici sür dedi .:43:
Ben de sigara kullanmıyorum .İçki ayda 1-2 kez fln :26: çok değil yani .
Senin ailende herkesin cildini güzelse ,merak etme geç çökmeye başlarsın .:nazar:

Cildi kuru olanlar hamileliklerinde bol sıvı tüketmeli...Çatlakları önlemek açısından............

Aklımızda bulunsun canım :17:

Maritsa,memnun kaldın mı lazer epilasyondan ? Ben de düşünüyorum ama memnun kalmayanlar da var..O yüzden acabalarım var .....Koltuk altı,özel bölge vs için düşünüyorum...Hayatımda hiç ağdacıya gitmedim....Ağda da yaptırmadım,yapmadım...Epilatör cihazı kullanıyorum...Kendi işimi kendim hallediyorum bir şekilde....

Maritsa,memnun kaldın mı lazer epilasyondan ? Ben de düşünüyorum ama memnun kalmayanlar da var..O yüzden acabalarım var .....Koltuk altı,özel bölge vs için düşünüyorum...Hayatımda hiç ağdacıya gitmedim....Ağda da yaptırmadım,yapmadım...Epilatör cihazı kullanıyorum...Kendi işimi kendim hallediyorum bir şekilde....

3. seansım benim .Anneciğimle birlikte yaptırıyoruz hatta .Özel bölge ,koltuk altı ve bacak .
Henüz birşey söylemek için çok erken ,ama dökülmelerim baya oldu .

Bence yaptır ,inan çok rahat edeceksin .Epilatörle aldığımda ya da agda yaptığımda çok batığım oluyordu :50: şimdi öyle değil .

Ücreti toptan mı verdiniz yoksa gidip geldikçe mi ? Ben de bulunduğum şehirde araştıracağım....

Ücreti toptan mı verdiniz yoksa gidip geldikçe mi ? Ben de bulunduğum şehirde araştıracağım....

Taksit yaptırdık.Ben bir de bitirme garantilidir diye sözleşme yaptırıp ,imzalattırdım .

Umarım memnun kalırsın sende:16::16:

Son düzenleme:
3. seansım benim .Anneciğimle birlikte yaptırıyoruz hatta .Özel bölge ,koltuk altı ve bacak .
Henüz birşey söylemek için çok erken ,ama dökülmelerim baya oldu .

Bence yaptır ,inan çok rahat edeceksin .Epilatörle aldığımda ya da agda yaptığımda çok batığım oluyordu :50: şimdi öyle değil .

Bu konuda benimde teşviğe ve bilgiye ihtiyacım vardı ; ikna olamıyordum tamamen bittiğine.
Senin sonucu merak ettim canım

Bu konuda benimde teşviğe ve bilgiye ihtiyacım vardı ; ikna olamıyordum tamamen bittiğine.
Senin sonucu merak ettim canım

Yok güzelim öyle bir kelime kullanmadım ,bitti diye yani .
Benim daha 3. seansım bitine kadar yapacaklar ,elimde kapı gibi sözleşmem var .

2. seanstan sonra dökülmeler yavaş yavaş başlıyor .Şöyle bir kaç ay daha gideyim ,sonucunu yazarım size.

Güncel fot.lar.

glqjb.jpg

glqjz.jpg

Saçlarını ortadan ayırma Liv :50: bol krepe şart bu kıza.

hayranım maritsamın yorumlarına:31:
ne güzel inceliyorsun ya
hiçbişeyin detayını kaçırmıyor :nazar:
bence sen estetik güzellik makyaj gibi bi işle ilgilenmelisin kuzum:49:

hayranım maritsamın yorumlarına:31:
ne güzel inceliyorsun ya
hiçbişeyin detayını kaçırmıyor :nazar:
bence sen estetik güzellik makyaj gibi bi işle ilgilenmelisin kuzum:49:

Bende sana kuzum:16::16::16::16:

Söz konusu bu kadın olunca ,2 kat daha fazla inceliyorum canım :27: elimde değil yani .

Estetisyen mi olsam napsam ki :52:

Hangisinin burnu daha hoş sizce ?
Benzer yüzler ne de olsa.

gm1fc.jpg

gm1gq.jpg

Önden de bakın .

gm1jf.jpg

gm1w8.jpg

Bence önden Livin daha güzel burnu gibi .Profilden ise ,diğerinin .

Son düzenleme:
Ben daha önce de demiştim bu kız Liv'in saç teli olamaz benim gözümde.
Tek başına bakınca güzel tabi ki ama Liv'i yanına koyunca, olmuyor.
Liv'deki hava, asalet, ışık onda yok bana göre.

Ben tek tek incelediğimde o kızda fazla kusur göremiyorum .Yüz çehresi bana göre çok ideal :26: özelliklede çenesi .

Dediğinde haklısın ama .

Back