- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #1.421
Haaa bir de 5. element kaldı aklımda..Konusunu bile unuttum...........:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzüklerin efendisi çok çok eski filmlerinden :) hatırlamıyor olabilirsin,doğrudur narmikcim.
5.elemente mila oynuyordu :) bu arada ben oyuncuya göre film çok nadir secerim.
Bence bu kadının asıl güzelliği, sade oluşu, asil bir havası var. ten rengi - gözleri - burnu bence mükemmel.
oldum olası beğenmişimdir.
düşündüm de, uzun zamandır hiç bir filmini izlemiyorum. en son popülerlerden aklımda kalan the strangers'tı.. bir de geçen sene veya 2010da the ledge diye bir filmi vardı.
Bence bu kadın çok seçici davranmıyor .Özellikle Ziyaretçiler filmi büyük hayal kırıklığına uğrattı beni .
Sırf bu kadının hatrına ,Super dışında hemen hemen hepsini izledim diyebilirim.
kesinlikle katılıyorum sana, ziyaretcileri izlemeden önceki beklentilerimi hatırlıyorum da.. öyle filmleri de severim eğer güzel yapılırsa. nasıl hayal kırıklığı yaşamıştım..
açtım imbd'i baktım şimdi, Reign Over Me diye bi filmi varmış, izlemedim ben onu. puan 7.5 diyo, gerçi adam sandler falan varmış, çokta sevmem kendisini.. onu bilmiyorum, dediğin gibi super'i izlemedim, robot & frank izlemedim son filmiymiş.
Saçlarını koyulaştırmış :) O bir ballll.
--
Dudakları neden ince görünüyor ki .:26:
![]()
![]()
![]()
Gayet dolgun canım:/ bu arada farkettiyseniz yaş aldıkça Liv'in suratındaki o masum ifade gitmiş, yerini daha kadınsı bir hale bırakmış...