• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Çok geçmiş senelerden bir fot.su :16::16::16::16: Rüya gibi ,inanılmaz güzel .
Kelimeler yetersiz kalıyor bazen bu kadın için.

Gerçekten hariyamış. :69:
Bana hiç yakışmıyor şöyle parlatıcılar, glosslar, ıslak rujlar ya. :s
Bak Liv'e ne hoş olmuş. :69:
Çene ve dudak sana benzemiş cidden. Geri kalanını bilmiyorum. :))

Bu hallerine hastayım çok fena .Normale gerçekten çok kötü giyinen bir kadın Liv :50: ama biraz özen gösterdiğinde ise ,bambaşka bir Liv olarak karşımıza çıkabiliyor :31::31::31::31:.

Fot.lar 2007 senesine ait.:31::31::31::31:

gkqty.jpg

gkqqv.jpg

gkqs3.jpg

gkqqd.jpg

Profilden :)Bir bir Elf .

gkquw.jpg

gkqvx.jpg

Son düzenleme:
Bazı fotoğraflarında çok beğeniyorum,gözüme olağanüstü güzel geliyor,bazılarında da beğenmiyorum nedense...

Beğenmediğim fotoğraflarında çok çökmüş,yaşlanmış,bıkkın,donuk göründü gözüme...

Evet çöktüğünü inkar edemeyiz .Çok defa söyledim ,yüz yapısı çökmeye çok müsaitti .Sanki bu Liv değil de ,bir başkası gibi :/

Bakınız şekil-a.

Şu an 35 yaşında Liv .

E9F232961268D15F292D4044DC.jpg

Son düzenleme:
Evet çöktüğünü inkar edemeyiz .Çok defa söyledim ,yüz yapısı çökmeye çok müsaitti .Sanki bu Liv değil de ,bir başkası gibi :/

Bakınız şekil-a.

Şu an 35 yaşında Liv .

E9F232961268D15F292D4044DC.jpg

Vay be....Makyaj bakım bir kadını nasıl değiştiriyor....Cidden sanki başka biri gibi....... Tabi mayası güzel olmasa makyaj da işe yaramazdı....

Güzel kadın kesinlikle........

Hayır buna katılmıyorum .Bu kadın hiçbir zaman makyaj güzeli olmadı .
Ben bu fot. baktığımda makyajı değil ,nazolabial çizgisi ve sorunlu göz altları beni rahatsız ediyor .Yanaklarının da eski dolgunluğu yok .Yer çekimine kim karşı koyabilmiş ki zaten.
Hepiniz sonu aynı .
Ben de yaşlanıyorum ,yapacak birşey yok .

Son düzenleme:
35 yaş bukadar çökmek için erken değil mi yahu :/ teyzem annem halam 40 küsür yaşlarındalar valla bu kadın kadar ne kırışıkları ne göz altı torbaları yok yapısal bi durum heralde . onun dışında saf bi güzelliği var .

35 yaş bukadar çökmek için erken değil mi yahu :/ teyzem annem halam 40 küsür yaşlarındalar valla bu kadın kadar ne kırışıkları ne göz altı torbaları yok yapısal bi durum heralde . onun dışında saf bi güzelliği var .

Olabilir ,benim annem de taş gibidir mesela .
Ben ise ondan daha erken çökeceğim, çünkü yüz yapım farklı .

Bu kadının gözaltı torbaları gençken de vardı :/ diyorum ya, olacaklar o zamandan belliydi .

Umarım sen sanşlı olursun ,erken çökmezsin .

Son düzenleme:
Hayır buna katılmıyorum .Bu kadın hiçbir zaman makyaj güzeli olmadı .
Ben bu fot. baktığımda makyajı değil ,nazolabial çizgisi ve sorunlu göz altları beni rahatsız ediyor .Yanaklarının da eski dolgunluğu yok .Yer çekimine kim karşı koyabilmiş ki zaten.
Hepiniz sonu aynı .
Ben de yaşlanıyorum ,yapacak birşey yok .

Maritsacım,yanlış anladın sanırım...Söylemek istediğim makyaj güzeli olduğu değildi..............

Olabilir ,benim annem de taş gibidir mesela .
Ben ise ondan daha erken çökeceğim, çünkü yüz yapım farklı .

Bu kadının gözaltı torbaları gençken de vardı :/ diyorum ya, olacaklar o zamandan belliydi .

Umarım sen sanşlı olursun ,erken çökmezsin .
inşallahh yağlı cilt kolay kırışmaz derler doğruysa şanslıyım bakalım :31:

inşallahh yağlı cilt kolay kırışmaz derler doğruysa şanslıyım bakalım :31:

Evet ,doğru söyledikleri ama nazolabial çizgisi yer çekiminden,yan yatmaktan daha çok oluyor .

Çözümü 35'den sonra orta yüz germe :52::52::52: .

Nazolabial dışında, kırışıklığını göremiyorum canım .

Son düzenleme:
Güneş ışığı,aşırı makyaj vs. cildi çabuk yaşlandırıyor...Ayrıca düzensiz beslenme,uykusuzluk,alkol,sigara kullanımı ...Genellikle negatif fikirli bir insan olmak..Genetik miras da etken tabi....

Üstteki yazdıklarımın Liv ile alakası yok tabi ...Genel fikrim...

Tetikleyici unsunlar onlar ,evet.

Offffff bu yaşlama mevzusu çok can sıkıcı .Korkulu rüyam benim .Bence kapatalım :52::52::52::52::5::5:

Evet ,doğru söyledikleri ama nazolabial çizgisi yer çekiminden,yan yatmaktan daha çok oluyor .

Çözümü 35'den sonra orta yüz germe :52::52::52: .

Nazolabial dışında, kırışıklığını göremiyorum canım .

Kapatma konuyu kapatma Maritsa=)

Yan yatmak derken uyuma pozisyonundan bahsediyorsun di mi?
Eğer öyleyse töbe birdaha yan yatmam :52:

Son düzenleme:
Ben de dikkat edeyim bari....:26:
Genellikle yüz üstü yatarım..Ve döne döne yatarım...Hani bazı insanlar vardır ya hangi pozisyonda yattıysa o şekilde hiç kıpırdanmadan kalkabilirler...Onlardan değilim işte...Çok deli yatıyorum malesef........

Ben de dikkat edeyim bari....:26:
Genellikle yüz üstü yatarım..Ve döne döne yatarım...Hani bazı insanlar vardır ya hangi pozisyonda yattıysa o şekilde hiç kıpırdanmadan kalkabilirler...Onlardan değilim işte...Çok deli yatıyorum malesef........

Deli yatmana rağmen cildin gayet iyi durumda .Maşallah yani :nazar::nazar::nazar::nazar:

Dışardan takviye olarak kolajen tabletleri de alabilirsiniz kızlar .Ben de 30'dan sonra kullanacağım inş.

-------------

Benim boynum yaşıma göre inanılmaz kötü :( kat çizgisinden var senelerdir .İlerde daha beter olacak eminim .
Offf offffffff çareside yok.

Son düzenleme:
annem 43 yaşında ve bin kat daha iyi bir cildi var hiç kırışığı yok neredeyse.
...

kadın çökmüş erkenden:50:

yoksa bu yaşta olup da taş gibi duran ünlüler var bi sürü.

Back