- 20 Şubat 2010
- 32.891
- 6.249
- 448
- Konu Sahibi BeyazPerim
- #1.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafların hepsine bayıldım ama özellikle bu çok hoşuma gitti... Bir Monica'nın birde Liv'in güzelliğinin mütelasıyım:)
Evet çöktüğünü inkar edemeyiz .Çok defa söyledim ,yüz yapısı çökmeye çok müsaitti .Sanki bu Liv değil de ,bir başkası gibi :/
Bakınız şekil-a.
Şu an 35 yaşında Liv .
![]()
35 yaş bukadar çökmek için erken değil mi yahu :/ teyzem annem halam 40 küsür yaşlarındalar valla bu kadın kadar ne kırışıkları ne göz altı torbaları yok yapısal bi durum heralde . onun dışında saf bi güzelliği var .
Hayır buna katılmıyorum .Bu kadın hiçbir zaman makyaj güzeli olmadı .
Ben bu fot. baktığımda makyajı değil ,nazolabial çizgisi ve sorunlu göz altları beni rahatsız ediyor .Yanaklarının da eski dolgunluğu yok .Yer çekimine kim karşı koyabilmiş ki zaten.
Hepiniz sonu aynı .
Ben de yaşlanıyorum ,yapacak birşey yok .
inşallahh yağlı cilt kolay kırışmaz derler doğruysa şanslıyım bakalımOlabilir ,benim annem de taş gibidir mesela .
Ben ise ondan daha erken çökeceğim, çünkü yüz yapım farklı .
Bu kadının gözaltı torbaları gençken de vardı :/ diyorum ya, olacaklar o zamandan belliydi .
Umarım sen sanşlı olursun ,erken çökmezsin .
inşallahh yağlı cilt kolay kırışmaz derler doğruysa şanslıyım bakalım![]()
Evet ,doğru söyledikleri ama nazolabial çizgisi yer çekiminden,yan yatmaktan daha çok oluyor .
Çözümü 35'den sonra orta yüz germe.
Nazolabial dışında, kırışıklığını göremiyorum canım .
Kapatma konuyu kapatma Maritsa=)
Yan yatmak derken uyuma pozisyonundan bahsediyorsun di mi?
Eğer öyleyse töbe birdaha yan yatmam![]()
Ben de dikkat edeyim bari....:26:
Genellikle yüz üstü yatarım..Ve döne döne yatarım...Hani bazı insanlar vardır ya hangi pozisyonda yattıysa o şekilde hiç kıpırdanmadan kalkabilirler...Onlardan değilim işte...Çok deli yatıyorum malesef........