Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Allah kahretsin ki belirli bir yastan sonra ,insan hizla cokmeye basliyor .
Ben de gecen seneye kadar hic dert etmezdim bunlari.
27 den sonra goreceksiniz sizlerde yuzunuzdeki degisimleri

Allah kahretsin ki belirli bir yastan sonra ,insan hizla cokmeye basliyor .
Ben de gecen seneye kadar hic dert etmezdim bunlari.
27 den sonra goreceksiniz sizlerde yuzunuzdeki degisimleri

=( korkuyorum
Eskiden böyle içe çökük yanakları çok severdim.Özellikle Julia Roberts'a bayılırdım.Yanaklarımı içime çekerdim Nerden bileyim aslında bunun pek de istenmeyen bir şey olduğunu.

=( korkuyorum
Eskiden böyle içe çökük yanakları çok severdim.Özellikle Julia Roberts'a bayılırdım.Yanaklarımı içime çekerdim Nerden bileyim aslında bunun pek de istenmeyen bir şey olduğunu.

Galiba ben seni görmüştüm ama tam hatırlamıyorum yüz şeklini :26: Nerden gördün dersen , bir ara kime benziyorum topiğine eklemiştin :) orada gördüm sanki .
Her yüz yapın bu şekliydeyse ,sonun kaçınılmaz bunun gibi olacaktır .

Yok ben hiç fotoğraf eklemedim=)
Yüz yapım böyle değil aslında ama insan yaş aldıkça yüzü ne kadar dolgun olursa olsun bir süre sonra zayıflıyor,çöküyor.

Yok ben hiç fotoğraf eklemedim=)
Yüz yapım böyle değil aslında ama insan yaş aldıkça yüzü ne kadar dolgun olursa olsun bir süre sonra zayıflıyor,çöküyor.
Ayyyy evet baktım eklememişsin :) vildansu kullanıcısıyla karıştırmışım .
Nivea'nın kirazlı dudak koruyucusu var bir ara kullanıyordum o da bu renkte duruyordu.

Sağol canım hemen alayım bir tane ondan .

Tipsiz eski kocasına bakınız :) çocuğu aynı babası zaten .

Bu saç şekli ve modeli çok yakışıyormuş .Neden inek yalamış gibi saçlarını ortadan ayırıyor ki :/

Son düzenleme:
Romantik güzellikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Bir insan bu kadar mı asil durabilir.

Masumlukta son nokta.

Mincik burnuna n'oldu ki acaba.Göz altları senelerdir böyle bu kadının :/

Son düzenleme:
Yüzüklerin efendisi filmi sayesinde tanıyıp aşık olduğum kadın Kocaman ağzı,uzun yüzü ve kemik kaba fiziğine rağmen insan nası bu kadar güzel olabilir. Gerçek olamayacak kadar güzel yahu rüya kız

Daha önce paylaştım mı bilemiyorum :) berbat bir sesi var ,dinleyin .

[video=youtube;z1sN2kiFuMQ]http://www.youtube.com/watch?v=z1sN2kiFuMQ[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…