- 20 Şubat 2010
- 32.891
- 6.249
- 448
- Konu Sahibi BeyazPerim
-
- #1.281
Yaaaaaaaa erkek gibi mi çıkmışBen hep söylüyorum zaten üst dudağı ,alttan daha kalın ve kötü duruyor diye :/
Zaten bu kadin bana hicbir zaman cekici gelmedi ki :)Ben olgun zamanlarını güzel bulamıyorum bi türlü. Çekici gelmiyor.
Çok çökmüş ve mutsuz bir görüntüsü var.
Yaş ilerleyince böyle şeyler olabiliyor malesef. :s
Evet hantal bir vucudu var .yüzü çok uzun,ağız yapısı da hoş gelmiyor
ayrıca hantal bir tipi var.bana göre
Aslında gençlik halindeki dudakları gayet güzel görünüyordu.Üst dudağının alt dudağına oranla daha kalın olması hiç göze batmıyordu ama son zamanlarda dudaklarına ne yaptırıyorsa çok çirkin görünüyor.O yapay dudaklar bu kadar doğal bir kadına hiç yakışmıyor.
Hayir yuzu uzun diyorsunuz da ,bu kadin napsin allah askina .
Hadi diyelim cene ucunu kisalttirdi ,eeeee alin nolacak o zaman .
Onemli olan altin orana gore uyumu ,gerisi faso fiso .
Neyse telden pek yazamiyorum :/
Doğru söylüyorsunMaritsa sen herkesin yorumuna cevap vermeye kalkarsan tartışma çıkar bu tarz topiklerde, söyliim ben sana.
altın oran demek istemiyorum çünkü oran tam olanlarda çok güzel oluyor diye bir şey yok yüzünü bende uzun buluyorum ama çenesini yaptırırsa yüzünün bütünü bozulur bencede.
Doğru söylüyorsun
Yüzünü ben de uzun buluyorum :) aksini söyleyebilen yoktur herhalde .
Benim dediğimi anlamadınız ya :44: neyse .
Her 10 erkekten 8’i Liv Tyler’a hayran, Dünyanın en güzel yıldızları arasında, People dergisi tarafından 1997 yılında en güzel 50 kişi listesinde yer aldı ayrıca en beğenilen, en güzel ünlüler arasında… Ayrıca kadın 35 yaşında olmasına rağmen ve estetik olmamasına rağmen bence çok güzel bir kadın zaten makyajla da o yorgun görüntüsünden eser kalmıyor, birde zaman olayı var arkadaşlar hepimiz zamana yenik düşeceğiz:) tabi yine de zevkler ve renkler durumu devreye giriyor burada, herkes beğenmek zorunda değil tabi ki...
2012'den fotoları;
Milla Jovovich 1 numara,2. de bu hatun benim gözümde...
Bembeyaz bir ten,açık renk gözler ve koyu renk saçlar....Dupduru bir güzellik ......
Aaaaaaaaa seninle zevklerimiz benziyor :)
Milla'ya tapıyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?