• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Ben olgun zamanlarını güzel bulamıyorum bi türlü. Çekici gelmiyor.
Çok çökmüş ve mutsuz bir görüntüsü var.
Yaş ilerleyince böyle şeyler olabiliyor malesef. :s

Yaaaaaaaa erkek gibi mi çıkmış :50: Ben hep söylüyorum zaten üst dudağı ,alttan daha kalın ve kötü duruyor diye :/

Aslında gençlik halindeki dudakları gayet güzel görünüyordu.Üst dudağının alt dudağına oranla daha kalın olması hiç göze batmıyordu ama son zamanlarda dudaklarına ne yaptırıyorsa çok çirkin görünüyor.O yapay dudaklar bu kadar doğal bir kadına hiç yakışmıyor.

Ben olgun zamanlarını güzel bulamıyorum bi türlü. Çekici gelmiyor.
Çok çökmüş ve mutsuz bir görüntüsü var.
Yaş ilerleyince böyle şeyler olabiliyor malesef. :s
Zaten bu kadin bana hicbir zaman cekici gelmedi ki :)
Masum ,tatli bir kadin terimlerinin tam karsiligindaki isim bana gore .
Ne yazik ki zayif bir yuzu var :( zayiflayinca varolan yanaklari da iyice eridi ,ondan oyle gorunuyor.
yüzü çok uzun,ağız yapısı da hoş gelmiyor

ayrıca hantal bir tipi var.bana göre
Evet hantal bir vucudu var .
Hmmm herkesin kasik kadar yuzu olacak degil :) benim de yuzum uzundur .

Aslında gençlik halindeki dudakları gayet güzel görünüyordu.Üst dudağının alt dudağına oranla daha kalın olması hiç göze batmıyordu ama son zamanlarda dudaklarına ne yaptırıyorsa çok çirkin görünüyor.O yapay dudaklar bu kadar doğal bir kadına hiç yakışmıyor.

Haklisin :) dudak degil de goz altlarina el atsaydi bari :) inanilmaz yorgun gosteriyor onu.

Son düzenleme:
Hayir yuzu uzun diyorsunuz da ,bu kadin napsin allah askina .
Hadi diyelim cene ucunu kisalttirdi ,eeeee alin nolacak o zaman .
Onemli olan altin orana gore yuzun uyumu ,gerisi faso fiso .
Neyse telden pek yazamiyorum :/

Son düzenleme:
Hayir yuzu uzun diyorsunuz da ,bu kadin napsin allah askina .
Hadi diyelim cene ucunu kisalttirdi ,eeeee alin nolacak o zaman .
Onemli olan altin orana gore uyumu ,gerisi faso fiso .
Neyse telden pek yazamiyorum :/

altın oran demek istemiyorum çünkü oran tam olanlarda çok güzel oluyor diye bir şey yok yüzünü bende uzun buluyorum ama çenesini yaptırırsa yüzünün bütünü bozulur bencede.

Maritsa sen herkesin yorumuna cevap vermeye kalkarsan tartışma çıkar bu tarz topiklerde, söyliim ben sana. :D

Maritsa sen herkesin yorumuna cevap vermeye kalkarsan tartışma çıkar bu tarz topiklerde, söyliim ben sana. :D
Doğru söylüyorsun :1:

altın oran demek istemiyorum çünkü oran tam olanlarda çok güzel oluyor diye bir şey yok yüzünü bende uzun buluyorum ama çenesini yaptırırsa yüzünün bütünü bozulur bencede.

Yüzünü ben de uzun buluyorum :) aksini söyleyebilen yoktur herhalde .
Benim dediğimi anlamadınız ya :44: neyse .

Her 10 erkekten 8’i Liv Tyler’a hayran, Dünyanın en güzel yıldızları arasında, People dergisi tarafından 1997 yılında en güzel 50 kişi listesinde yer aldı ayrıca en beğenilen, en güzel ünlüler arasında… Ayrıca kadın 35 yaşında olmasına rağmen ve estetik olmamasına rağmen bence çok güzel bir kadın zaten makyajla da o yorgun görüntüsünden eser kalmıyor, birde zaman olayı var arkadaşlar hepimiz zamana yenik düşeceğiz:) tabi yine de zevkler ve renkler durumu devreye giriyor burada, herkes beğenmek zorunda değil tabi ki...
2012'den fotoları;
YJcwi.jpg

mnaKI.jpg

aM8G7.jpg

7KO7K.jpg

lvnkv.jpg

cD5Ae.jpg

xxk42.jpg

Vp5tl.jpg

83mKK.jpg

QFDxa.jpg

5kywo.jpg

E9XVR.jpg

yM3hi.jpg

BBJih.png

ZEUQi.jpg

Burun ucunu beğendiğim tek kadın :31::31::31:

liv-tyler-vintage-valentino-03.jpg

tumblr_m81nxaOSbP1rwpl6ho8_1280.jpg

600fulllivtyler.jpg

Burda benim burnuma benziyor,ucu pek sivri cıkmamış çünkü :/ beğenmiyorum sivri olmayan burunları .
600full-liv-tyler.jpg

Tam bir elf .
1554017970_9790116202.jpg

liv-tyler-name-handbag1.jpg

Son düzenleme:
estetiksiz bir insanın yüzü Allah vergisidir.

ünlüler hakkında her yerde yorum yapılır.özel hayatlarından görüntülerine kadar..

ve herkes beğenip beğenmeme hakkına ve bunu dile getirme hakkına sahip.yüzü uzun Allah öyle yaratmış

ama benim beğenime uyan bir yüzü yok.:31:

Her 10 erkekten 8’i Liv Tyler’a hayran, Dünyanın en güzel yıldızları arasında, People dergisi tarafından 1997 yılında en güzel 50 kişi listesinde yer aldı ayrıca en beğenilen, en güzel ünlüler arasında… Ayrıca kadın 35 yaşında olmasına rağmen ve estetik olmamasına rağmen bence çok güzel bir kadın zaten makyajla da o yorgun görüntüsünden eser kalmıyor, birde zaman olayı var arkadaşlar hepimiz zamana yenik düşeceğiz:) tabi yine de zevkler ve renkler durumu devreye giriyor burada, herkes beğenmek zorunda değil tabi ki...
2012'den fotoları;
YJcwi.jpg

BBJih.png

Ama hayran olunmayacak gibi değil ki. :69::nazar::nazar::nazar:
Zıtlıkların birleşimi her zaman dikkat çeker, beğenilir çoğu kişi tarafından.
Müthiş bir oluşum. Özellikle dudaklarını kiraz gibi yapınca daha da güzel oluyor.
Nude tonları hiç yakıştıramıyorum. Lolita hallerini özlüyorum ben.

Bu açıdan pek güzel değil burnu .
Hulk filmden bir kare bu .
Popüler filmleri dışındakilerin hepsini izledim desem :)

18927323.jpg

Bu da smotherdan .

smother_movie_image_diane_keaton_and_liv_tyler.jpg

Ziyaretçiler filmin afişi :)

strangers-poster-liv-tyler.jpg

Ne çok profilden fot ekledim öyle :)

Son düzenleme:
Milla Jovovich 1 numara,2. de bu hatun benim gözümde...:nazar: :nazar:

Bembeyaz bir ten,açık renk gözler ve koyu renk saçlar....Dupduru bir güzellik ......

Back