• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

boylu poslu kız daha ne olsun .yüzü çok tatlı çok bebeksi .çok beğeniyorum kesinlikle .güzel kadın .

Mümkün olduğunca, photoshopsuz resimler eklemeye çalıyorum :)

2011 günlük hallerinden.

f0v7c.jpg

f0v8b.jpg

f0v90.jpg

f0v9t.jpg

Son düzenleme:
Kiraz dudaklar :)

2010 senesine ait.

Bu saç rengi nedir ? 6.1 küllü koyu kumral gibi sanki .
f1520.jpg

f152q.jpg

f1546.jpg

Son düzenleme:
Yıl 2001 ve en güzel dönemleri .

f2dtw.jpg

11 sene sonraki değişimi :50: Göz altı torbaları ,yanaklarında çökme vb.

Yaşlamak istemiyorum ben de :50::18::50:

f2dvy.jpg

f2dwq.jpg

Son düzenleme:
Uzun dememiştim aslında, iri ve kaba olduğunu belirttim... :31: Boylu, poslu olup da daha narin, ince yapılı olan kadınlar var.

Genclik hallerine bakar mısınız :) Kaç insan bu kadar güzel görünebilir.

[video=youtube;_RfD1j3BPTw]http://www.youtube.com/watch?v=_RfD1j3BPTw[/video]

Masum güzelllllllll ,kusursuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :31:
Muhteşem bir burnu var ya .
Burun ucu böyle sivri burunlara hastayım .

[video=youtube;MG1WBYXHxhk]http://www.youtube.com/watch?v=MG1WBYXHxhk[/video]

Son düzenleme:
liv tylerrrrrr bu fotoda erkek gibi cıkmıs dudakları kötü olmss bıyıkları da cıkmıs gıbı$390903_292818060761604_708524972_n.webp

Son düzenleme:
Yaaaaaaaa erkek gibi mi çıkmış :50: Ben hep söylüyorum zaten üst dudağı ,alttan daha kalın ve kötü duruyor diye :/

Fazla güzelllllllllllllllllll:31::31::31::31::31:

ffwcf.jpg

ffwdv.jpg

ffwf8.jpg

ffwfq.jpg

ffwgh.jpg

Son düzenleme:
Yaaaaaaaa erkek gibi mi çıkmış :50: Ben hep söylüyorum zaten üst dudağı ,alttan daha kalın ve kötü duruyor diye :/

Fazla güzelllllllllllllllllll:31::31::31::31::31:

ffwcf.jpg

ffwdv.jpg

ffwf8.jpg

ffwfq.jpg

ffwgh.jpg

Bence üst dudağının daha büyük olması ona daha fazla masum ve sevimli bir ifade katıyor... ben Liv'i her türlü beğeniyorum, hem estetiksiz hem de çocuk sahibi olarak 35 yaşına gelipte onun gibi güzel olan kaç kadın var ki...

Bence üst dudağının daha büyük olması ona daha fazla masum ve sevimli bir ifade katıyor... ben Liv'i her türlü beğeniyorum, hem estetiksiz hem de çocuk sahibi olarak 35 yaşına gelipte onun gibi güzel olan kaç kadın var ki...

Ben de her türlü beğeniyorum hatta bayılıyorum diyebilirim .:31: Üst dudağı ince de olsa ,kalın da olsa değişen birşey yok dediğin gibi .
Kadın her türlü çok tatlı.

Bu arada az da olsa dudak dolgusu yaptırıyor :)

liv-tyler-before-after-plastic-surgery.jpg

Son düzenleme:
Ben de her türlü beğeniyorum hatta bayılıyorum diyebilirim .:31: Üst dudağı ince de olsa ,kalın da olsa değişen birşey yok dediğin gibi .
Kadın her türlü çok tatlı.

Bu arada az da olsa dudak dolgusu yaptırıyor :)

liv-tyler-before-after-plastic-surgery.jpg

Hadi ya makyajla alakalı olmasın:) genelde ünlüler estetik olsa da olmasa da internette bir before- after fotoları oluyor:):)

Hadi ya makyajla alakalı olmasın:) genelde ünlüler estetik olsa da olmasa da internette bir before- after fotoları oluyor:):)

Fake değildir çünkü çoğu yerde konuşuluyor :)
Bariz bir değişimi yok .
Zaten yaptırsa da güzel ,yaptırmasa da .:31::31::31::31:

Son düzenleme:
Back