• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

Bu resme bayılıyorum

Evet çok şeker :69: Benimde en sevdiğim fotoğrafı bu "2000 senesine ait":69: aslında çok var ama burda çok masum çıkmış meleğim :nazar:
11917.jpg

11840.jpg

12062.jpg

Ay yerim ben bu kızı :56::31:
12078.jpg

canim=pamuk-sekerim
acaba=cekimden-olabilirmi-tatliskom

Tatlışkom evet çekimden kaynaklı biraz :26: ama yaşladı benim hatun, çöktü azıcık:50: saçlarıda son zamanlarda saçlarına ortadan ayrıyor, o da ona hiç yakışmıyor =(

Son düzenleme:
12062.jpg

Çok şeker çıkmış , insanın yanaklarını sıkası geliyor :) çok güzel gerçektende
;ama şimdilerde yüzü çok fazla zayıfladı , vucudu zayıf değil aslında , sadece yüzünden kilo vermiş gibi.

çok asil yaa kdından zerafet fışkırıyo harikaaa:69::69::69:
Dimi yerim ben onu :56:

12062.jpg

Çok şeker çıkmış , insanın yanaklarını sıkası geliyor :) çok güzel gerçektende
;ama şimdilerde yüzü çok fazla zayıfladı , vucudu zayıf değil aslında , sadece yüzünden kilo vermiş gibi.

Yok kankam aslında sadece yüzü vermedi :26:Liv bir ara baya kiloluydu ,baksana şu haline :26: sıkı bir diyete girdi ,kocasınından ayırılınca biraz kendini gece hayatına flnda verdi ,çöktü ...Göz altlarıda baya sorunlu :50:galiba o da uykusuzluktan ya da diyetten .

livtyler1.jpg

Son düzenleme:
Ozaman kesinlikle diyetten , yüzü zaten çok kilolu değilmiş , zayıflayayım derken en çokta yüzünden kilo kaybetmiş. Zayıf yüzlüler çok kilo alıp vermekten kaçınmalılar bu yüzden ...
neyse yinede hatun şanslı her haliyle çok zarif ve masum gözüküyor :D

Güncel fotoğraflar .Artık giyidiklerine daha çok önem vermeye başladı ,sürekli moda haftalarına katılıyor Livim :1:

14839.jpg

14872.jpg

Meleksin sen :61:
14892.jpg

14885.jpg

14917.jpg

Son düzenleme:
Reklam filmleri.
[youtube]zdaHhOgegEc[/youtube]
[youtube]u1Ptf6FDFF0[/youtube]
[youtube]hCEdsuxDMps[/youtube]

Son düzenleme: