Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

biliyorum cnm o klıbı ne kadar romantikti degil mı ...o klıbi ilk izledigimde hatta aglamıstım :sinifsinif:

evet kore filmleri biraz bizm türk filmlerini andırıyo ama bana daha samimi geliyo filmlerinde hiç öpüşme sahnesi olmadan bile romantizmi yakalıyolar saf temiz geliyo filmleri bana

aynen canım kore filmlerine ben de bayılır hafif türk sinemasi tadında ama çok ilginç konularda genelde korku filmi tadında olanları olduğu kadar aşk temalı bir o kadar da tutucu filmleri var..
benim en çok beğendiğim ismini hatırlamıyorum ama sevgilisinin aşkının gerçekliğini anlamak için tüm yüzünü değiştiren kızdı.. çok enteresan gelmişti bana konusu..
bir de başka bir film lendisini aldatan kocasından intikam almak için şehirdeki en azılı suçlu ile beraber olmaya çalıan bi kadın vardı... harikaydı..
ne yazık ki isim hafızam çok zayıf hatırlayamıyorum isimlerini..

kilo sorunu oldugunu her fırsatta soyluyor zaten kızcagız..ne yapsın onunda bunyesı bu sekilde..zaten manken olculerıne sahıp olacak dıye bırsey yok..manken olculerıne sahip olan herkeste guzel olacak dıye bırsey yok.hele bizim ulkemızde sibel can gibi kaba tamirle kasaplık kadınlar guzel sayılırken bu kadın şamda kayısı yani

bebekligi ise sahaneeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…