• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

500full-liv-tyler.jpg

bebegim tribal desenleri cok begeniyorum ...sırtım için tribal bir desen buldum ya onu yaptrıcam ya da dogum tarihimi farklı bir dile yazdırmayı dusunuyorum

2 dovmem ise(daha sonra yaptırcam) bilegimin içine burcumum sembolu

bebegim tribal desenleri cok begeniyorum ...sırtım için tribal bir desen buldum ya onu yaptrıcam ya da dogum tarihimi farklı bir dile yazdırmayı dusunuyorum

guzel fikir canim burc sembol ama benimki koc boynuz guzel olmaz dovmede:))senin burcun ne ?once nerene yaptircan fistigim

evet tatlım koc pek guzel durmaz

benim balık tatlım ...su sıcaklar bir gecsın oyle yaptırcam ilk sırtıma dusunuyorum cnm

evet tatlım koc pek guzel durmaz

benim balık tatlım ...su sıcaklar bir gecsın oyle yaptırcam ilk sırtıma dusunuyorum cnm

sicaklari atlatalimda kuzum keske istanbulda olsan birlikte gider yaptirirdik kuzum sence ne olabilir bilek kenarina canimm bu arada yaptirinca resmini koyarsin dimi sekerim

evet tatlım ama onunkısı daha farklı daha ince fontlu [/B]..cnm fot pek net cekemedim bi de cektigim ısıkta sarıydı o yuzden tam belli degil haklısın

ilki angelina kokuyor birtanem,daha sonra esını ve cocuklarınıda eklersın.super olurrrrrrrrr

sicaklari atlatalimda kuzum keske istanbulda olsan birlikte gider yaptirirdik kuzum sence ne olabilir bilek kenarina canimm bu arada yaptirinca resmini koyarsin dimi sekerim

ya karısmak gıbı olmasın ama onermem ooraya

bu kızın ağız yapısını hiç beğenmiyorum ona çok aptal bi hava katıyor CADIARZU

:bbo:

Back