Sade güzelligi ve imajıyla Liv Tyler

evet yaa :gitme: bidami izlesem acaba sevdiğim filmleri bi kaçkere izlemeyi çok seviyorum bilmem sende seviyomusun sıkılmıyomusun diyolar aksine çok hoşuma gidiyo

izle tatlım benimde defalarca izledigim cok film vardır ...ozellikle yuksek tansiyonu sayısız defa izlemıssımdir

evet tatlım eylenceli bi filmdi tom hanks i ben yanlış hatırlamıyosam yeşil yolda da seyretmiştim iyi bi oyuncu

ilaydahey sen japon tarzındakı filmleri seviyorsun galiba

hayır tatlım japon değil kore filmlerine dizilerine bayılıyorum
benimde avatarımdaki my sassy girl hırçın sevgilim bunu mutlaka seyretmeni öneririm çok eylenceli güzel bi film

evet tatlım eylenceli bi filmdi tom hanks i ben yanlış hatırlamıyosam yeşil yolda da seyretmiştim iyi bi oyuncu
evet tatlım o filmde de oynamıstı ...
hayır tatlım japon değil kore filmlerine dizilerine bayılıyorum
benimde avatarımdaki my sassy girl hırçın sevgilim bunu mutlaka seyretmeni öneririm çok eylenceli güzel bi film

mutlaka izleyecegim cnm ...romantik komedi tarzında galiba

evet kore filmleri biraz bizm türk filmlerini andırıyo ama bana daha samimi geliyo filmlerinde hiç öpüşme sahnesi olmadan bile romantizmi yakalıyolar saf temiz geliyo filmleri bana

bi klip çıkmıştı bi ara fotorafçıyla kız sevgili oluyo snra kızın gözleri kör oluyo çocuk kıza gözlerini veriyo oda bi kore filmi ama bulamadım onu bizdede vardı buna benzer fatma girik cüneyt arkına gözlerini veriyodu kaydirigubbakcemile3 benziyo bizim filmlerle yani ama işte koreliler güzel yapıyolar

evet kore filmleri biraz bizm türk filmlerini andırıyo ama bana daha samimi geliyo filmlerinde hiç öpüşme sahnesi olmadan bile romantizmi yakalıyolar saf temiz geliyo filmleri bana

bu cok guzel işte ...bazı filmlerde romantizimi cinsellikle karıstıyorlar o zamanda pek hos olmuyor izlerken rahatız olabiliyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…