İnanki mahalle düğünü bu devirde kötü olabilirÖncelikle merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum ilk defa bir başlık açıyorum
Ben İstanbul'da doğdum ama İzmir'de büyüdüm nişanlımla 19 yaşında tanıştık şuan 20 yaşındayım.
2020nin şubat ayında sözümüzü ve nişanımızı aile arasında taktık sonra nişanlım askere gitti biz farklı şehirlerde yaşıyoruz
nişanlım Adana'da bense İzmirde bu yüzden sadece kemik aile üyelerimiz vardı yanımızda olay şu ki ben düğün yapmak istemiyorum
nişanlımda sen nasıl istersen öyle olur diyor istememe sebebime gelince birikimimiz yok ve 10 yıl boyunca borç ödemek istemiyoruz
zaten mobilyalar için kredi çekecek kendisi ama ailesi öyle şey mi olur diyor geçenlerle görümcemle konuştum arkanızdan çok dedikodu
yaparlar sürekli konuşurlar buranın insanı böyledir gibi şeyler söyledi ben çok insanların ne düşündüğüne önem veren birisi değilim ama
nişanlımın da ailesinin de boynunu bükmek istemem. şuanda mahalle düğününün altından kalkabilir miyiz diye düşünüyoruz çok fakir insanlar değiliz ama 50 bin lirayı asla gözden çıkaramayız düğün salonları da pahalılaştı birde 2 adet dipnot eklemek isterim pandemi sürecini göz önünde bulundurmadan cevap verirseniz sevinirim normal bir süreç için merak ettim. Son olarak da aşşağı yukarı bir fikriniz varsa fiyatlarla ilgili sevinirim.
Ben normalde çok utanırım öyle zaten hemde insanlara rahatsızlık vermek istemem görümcemin kınasında balkondan aşşağıya su dökmüşler ama polis karakolundan izin alarak yapılıyor dedilerdi bende size katılıyorum ama iki arada bir derede kaldımİnanki mahalle düğünü bu devirde kötü olabilir
Düğün yapmıyorsunuz diye arkanızdan konuşacak olan elalem eğer girdiğiniz borcu sizinle birlikte ödeyecekse elbette yapın düğün. Ama milletin 2 saat gelip yaptığınız her şeye bahane bulacağı bir şey için o kadar masrafa değmezÖncelikle merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum ilk defa bir başlık açıyorum
Ben İstanbul'da doğdum ama İzmir'de büyüdüm nişanlımla 19 yaşında tanıştık şuan 20 yaşındayım.
2020nin şubat ayında sözümüzü ve nişanımızı aile arasında taktık sonra nişanlım askere gitti biz farklı şehirlerde yaşıyoruz
nişanlım Adana'da bense İzmirde bu yüzden sadece kemik aile üyelerimiz vardı yanımızda olay şu ki ben düğün yapmak istemiyorum
nişanlımda sen nasıl istersen öyle olur diyor istememe sebebime gelince birikimimiz yok ve 10 yıl boyunca borç ödemek istemiyoruz
zaten mobilyalar için kredi çekecek kendisi ama ailesi öyle şey mi olur diyor geçenlerle görümcemle konuştum arkanızdan çok dedikodu
yaparlar sürekli konuşurlar buranın insanı böyledir gibi şeyler söyledi ben çok insanların ne düşündüğüne önem veren birisi değilim ama
nişanlımın da ailesinin de boynunu bükmek istemem. şuanda mahalle düğününün altından kalkabilir miyiz diye düşünüyoruz çok fakir insanlar değiliz ama 50 bin lirayı asla gözden çıkaramayız düğün salonları da pahalılaştı birde 2 adet dipnot eklemek isterim pandemi sürecini göz önünde bulundurmadan cevap verirseniz sevinirim normal bir süreç için merak ettim. Son olarak da aşşağı yukarı bir fikriniz varsa fiyatlarla ilgili sevinirim.
Iki yerde de düğün yapılmak zorunda mi ? Mesela kınayı sizin orda yaparsınız kapınızın önünde ister aile arasında ister kalabalık şekilde bi hatıra olmus olur sizin içinde dugun tarzında da Adana da olur tabi ki tercih senin içine hangisi siniyorsa artk onu yapın millet ne der falan diye düşünmek çok yoruyor insanı 40 gün önce pandemi sürecinde evlenen biri olarak söylüyorum bunuÖncelikle merhaba arkadaşlar bir süredir forumu takip ediyorum ilk defa bir başlık açıyorum
yok iki yerde yapılma şansı yok zaten bu arada 2 ay oldu düğünüm olalı mahallede çaldık oynadık bitti şükürIki yerde de düğün yapılmak zorunda mi ? Mesela kınayı sizin orda yaparsınız kapınızın önünde ister aile arasında ister kalabalık şekilde bi hatıra olmus olur sizin içinde dugun tarzında da Adana da olur tabi ki tercih senin içine hangisi siniyorsa artk onu yapın millet ne der falan diye düşünmek çok yoruyor insanı 40 gün önce pandemi sürecinde evlenen biri olarak söylüyorum bunu
umarım seninde herşey gönlünce olur teşekkür ederim <3Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun neyi tercih ederseniz edin umarım çok mutlu olursunuz :) Ben de 21 yaşındayım erkek arkadaşım var ve gelecekte düğün yapmayı düşünmüyoruz. Bu ikimizin fikri tabii aileler işin içine girince ne olur bilemiyorum. Bana düğün yapmak hem yersiz masraf hem de yersiz gerginlik gibi geliyor. Çok düğüne gittim ve neredeyse hiç mutlu gelin-damat görmedim. Katılan akrabaları vs de asla mutlu edemiyorsunuz ve birkaç saatlik gösteriş için yıllarca borç ödüyorsunuz bu bana çok saçma geliyor. Düğüne harcayacağımız parayla rüya gibi haftalarca tatil yapabiliriz oysaki :) Umarım her şey gönlünüze göre olur :)