Gelinlik Modelleri Sade Bir Gelinlik

perrmanganat

Güven denen şey tek kullanımlık..
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
1.417
632
363
Kızlar, bir kaç gündür gelinlik araştırıyorum internetten. Beğendiğim çok az sayıda model buldum. İstediğim hiç kabarık olmayan mümkünse dümdüz inen bir şey. İşlemeler olacak tabii ki. Kapalıyım ama model açık olsa da cepken tarzı bir şeyle ve eşarp bağlayış biçimiyle kapatılır ya da diktireceğim için ona göre ayarlama yapılır diye düşünüyorum. Bir kaç örnek göstereceğim. Fikirlerinizi söylerseniz sevineceğim.

Mesela bu modeli götürüp biraz daha kapalı bir şekilde diktirtebilirim. Açıkçası ben beğendim. Sonra şu tarzda olanlar var:

Sizce nasıllar?

Ve bir soru daha düğünde rahatlık açısından 2 parça mı tek parça mı gelinlik daha iyidir. Yani tuvalet ihtiyacımız olursa bu kıyafetlerle zorlanmayalım :)

Eğer bu tarz olucaksa kuyruk kısmı biraz daha uzun olsun derim,bence 1.model gayet iyi bu tarzda

Kuyruk açısından problem yok, biraz daha uzun olabilir. İşlemeler, küpürler de farklı olabilir. Benim kabarık gelinliklere nişanlıklara alerjim var.

Gerçi bu kez de kuyruğuma basarlar mı endişem olur ama Teşekkürler canım.

Son düzenleme:
yani sana bağlı tabii nasıl beğeniyosan ama beyaz gelinlik nerdeyse hiç yok artık genelde kırık beyaz gelinlikler.

ben kırık beyaz diktiricem eskiden beri beyaz istemem diyodum şansıma moda oldu da kurtuldum beyazdan

bunlar da pronovias 2013 precollectiondan

son iki güzel değilmiş bu arada ama eklemiş bulundum artık

yalnız ilk iki gelinliği kapatmak çok kolay olur böyle bir model beğenirsen yakaları kapalı zaten kol dikilirse bitti gitti

Son düzenleme:

Aa evet çok hoş, gerçekten. Özellikle 2. si. Teşekkür ediyorum.

Aa evet çok hoş, gerçekten. Özellikle 2. si. Teşekkür ediyorum.

Ya canim ya cok asiri sadeler, sonucta bu tur beyaz bir elbise bile cok yakin birinin sunnetinde veya nisaninda giyebilirsin :)))

Bence gelinlik dendi mi kocaman kabarik ben gelinim burdayim dedirtmeli :)))

Ama yinede senin tercihin canim, allah simdiden mesut bahtiyar etsin canim

Bence sizinkiler gelinlik değil de abiye elbise gibi. Bence 1 kere giyeceğiniz şey normal elbiselerden farklı olmalı. Düz gelinlik modeli olarak Böyle birşey olmalı bence. Daha gelinlik gibi. Tabi bunlar benim fikrim

Allah hepimizi mesut bahtiyar etsin, amin :)

Teşekkür ederim, tabii ki fikirleriniz önemli, o yüzden açtım başlığı. Burnumun dikine gidecek olsam başlığa ne hacet? Ben öyle kabarık cafcaflı şeyleri sevmiyorum, hani kocaman tarlatanı olan tarzlar var ya.Bahsettiğim onlar.

Böyle bir tarz olabilir evet, bunlar da hoş. Benim kabarık sevmem dediğim tarzlar bunun gibi:

Yani bu tarz bir şey hayatta giyemem

Anlatmak istediğim buydu, yani sizin yolladıklarınız da hoş cidden.

Eğer Tesettürlü Sade gelinlik tercih edecek olsaydım...
Kesinlikle Grace Kelly'nin giymiş olduğu gelinliğin üst modelini tercih ederdim. Şık ve zarif olduğu için..

Onun gelinliği tam olarak şöyleydi (yeni modeller - benzerleri)

Tabii bu modellerin etekleri eski dönemde kullanıldığı şekilde.
Sen kabarık bir etek istemiyorsun, sade birşey istiyorsun.. Belki bunu düşünebilirsin de.
Ama alternatif olarak, gelinliğin "tam bir gelinlik" olabilmesi için, kabarık olmayan aşağıdaki fotoğraflara bakabilir, bu şekilde etek modeli düşünebilirsin.

Böyle kalıplara takılı kalmadan kendi estetik değerlerine göre seçim yapabilen gelinler görünce mutlu oluyorum

Gelelim sorunuza. Tarif ettiğiniz model aklıma hemen şunu getirdi:

İkincisi ise Bella Swan karakterinin twilighttaki gelinliği. Bence çok güzel bir gelinlikti, yakası hakim yaka yapılıp sırt detayı da daha yoğun bir dantel ve astar ile çalışılabilir...

Aaa evet kızlar hakim yaka çok hoş durmuş. Bak hiç aklıma gelmemişti getirdiğiniz iyi oldu.

Son fotoğraftaki kurdela detayı da çok güzel olmuş. Yaa ama siz beni iyice kararsız bıraktınız. :26:

Böyle bir şey nasıl sizce kızlar kaftanlı gelinlik. Benim hoşuma gitti ama siz ne düşünüzsünüz? Tarlatan sevmiyorum ya tarlatansız nasıl durur ki?

tamam canım buldum ben :)) allure markasına ait olduğunu tahmin ettim ve yanılmadım da daha önce bir çok modelini incelemiştim çünkü bu markanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…