• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sade Bir Gelinlik

Bence sizinkiler gelinlik değil de abiye elbise gibi. Bence 1 kere giyeceğiniz şey normal elbiselerden farklı olmalı. Düz gelinlik modeli olarak Eki Görüntüle 382454 Eki Görüntüle 382455 Eki Görüntüle 382456 Böyle birşey olmalı bence. Daha gelinlik gibi. Tabi bunlar benim fikrim :6:

Bencede öyle diğerlerine bakınca biraz daha gelinlik gibi yani herkesin zevki farklı ama diğerleri bana daha cok elbiseyi andırdı . Ama senin düşüncen yani içinde mutlu olacaksan al tabi. Mutluluklar :)

ben tüllü ve kabarık modelleri beğeniyorum ama siz gönlünüze ne güzel gelirse onu seçin bence bi de vücut tipi de önemli oluyo onu da dikkate alın

ben tüllü ve kabarık modelleri beğeniyorum ama siz gönlünüze ne güzel gelirse onu seçin bence bi de vücut tipi de önemli oluyo onu da dikkate alın

Canım ven hiç sevmiyorum o kabarık modelleri. Görüntüsünden hoşlanmadığım gibi rahat olduğunu da düşünmüyorum. O yüzden tarlatansız istiyorum ama tarlatansız ve dümdüz inen gelinlik te gelinlik gibi olur mu bilemiyorum. O yüzden bu modeller için sizden fikir almak istedim. Tabii ki kendimizi nasıl mutlu hissedeceksek o model olmalı. Ama burnumun dikine gidip sonrasında da insanlar tarafından 'vay efendim niye bunu giydin' şeklinde eleştirilerek birileri tarafından üzülmek istemiyorum. O yüzden ne kadar çok fikir alırsam o kadar iyi. Bir ortalama alacağım içinizden :1::16:

bi de şu var benim sadece nikah töreni olucak hiçbi eğlence yok. O yüzden ben çok rahatlığı düşünmüyorum. Kuyruklu bi model seçicem uzun duvaklı. Dikkatli bi seçim yapmak laızm bi kere giyicez dimi ama :D :36:

canım bu modeller istediğin gibi kabarık değil.. ayrıca madem kabarık model sevmiyosun fiziğine uyarsa bu sene balık modeller çok moda :34: onlardan yola çıkarak fikir edinebilir, zevkine göre bi model yapabilirsin... kolay gelsinn...

Canım benim basenim çok fazla. Maalesefe ilk göze çarpan yerim :17:

Zayıf ta sayılmam. 40 beden giyiyorum. Balık model bana gitmez gibi sanki ama modeller çok hoş.

Canım benim basenim çok fazla. Maalesefe ilk göze çarpan yerim :17:

Zayıf ta sayılmam. 40 beden giyiyorum. Balık model bana gitmez gibi sanki ama modeller çok hoş.

Merhaba,

Ben size başka tür bir çözüm önereyim o zaman. Bir kere, basen durumu varsa evet, balık olmaz ancak halen tarlatansız tercih edebilirsiniz, belde oturur, sonrası oturmaz. Ben tarlatansız modelleri olduğu gibi de severim, ancak daha gösterişli dursun isterseniz, size kuyruk kısmında ek bir gösterişli parçası olan gelinlerden öneririm. Ben birkaç tanesini photoshopta kapatmıştım bile, bu modelleri hem gösterişli buluyorum, hem orijinal, hem de kabarık eteklere göre kullanması daha kolay:

i5626630_2-jpg

i5626631_7-jpg

i5626632_balcan-jpg

i5626633_risco-jpg

Böyle photoshop ile işlediğim başka modellerim de var, mine.ertgrl.com/photoshop-denemeleri.html adresinden bakabilirsiniz...

Merhaba,

Ben size başka tür bir çözüm önereyim o zaman. Bir kere, basen durumu varsa evet, balık olmaz ancak halen tarlatansız tercih edebilirsiniz, belde oturur, sonrası oturmaz. Ben tarlatansız modelleri olduğu gibi de severim, ancak daha gösterişli dursun isterseniz, size kuyruk kısmında ek bir gösterişli parçası olan gelinlerden öneririm. Ben birkaç tanesini photoshopta kapatmıştım bile, bu modelleri hem gösterişli buluyorum, hem orijinal, hem de kabarık eteklere göre kullanması daha kolay:

i5626630_2-jpg

i5626631_7-jpg

i5626632_balcan-jpg

i5626633_risco-jpg

Böyle photoshop ile işlediğim başka modellerim de var, mine.ertgrl.com/photoshop-denemeleri.html adresinden bakabilirsiniz...

Ama bunlar çok güzel, ne yalan sötleyeyim bayıldım valla. Eline sağlık dediğin adrese de bakacağım, sağolasın..:16:

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 392839

Bu gelinliği diktirmeye verdim bugün.Mayıs 20 ye aynısı krem rengi dikilecek. Ayakkabım beyazdı rahat olduğu için topuksuz aldım ama sabo terlikleri andırıyordu. Süsleyeyim falan diye şu allı güllü tokalardan almıştım ama gelinliği dikecek kişi ayakkabı da gelinliğe uysun getir tüllerle süsleyelim dedi. İçime sindi ama bakalım gelinlik tam istediğim gibi mi olacak? Hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:
Canım çoktan diktirmeye verdim ki, kaporasını bile verdim. :3: Tarlatanı olacak ama küçük olacak. Tarlatansız ayağına dolanır yürüyemezsin dediler.

İlk sayfaya eklediğin modellere bakarak tarzımız ve beğenimizin aynı olduğunu düşünüyorum.
Mineenes'in fikirlerini de değerlendireceğim.
Haziranda düğünüm var ve beğendiğim modeli nasıl yaptıracağımı bilmiyorum :((
Beğendiğim sade ve şık bir model var. Tarlatanı ben de hiç sevmem, bir gelinlikçiye gidip elimdeki modeli gösterip sordum. Onda da tarlatan olduğunu, tarlatansız gelinlik olmadığını, kumaşın üstüne yapışacağını söyledi. Sevmiyorsam en küçük boyunda dururmuş tarlatan.
İstediğim gibi bir şey bulamamaktan ve gidip beğenmediğim bir gelinliği giyip düğün yapmaktan korkuyorum :(((

Back