- 7 Ağustos 2011
- 349
- 208
- 123
- Konu Sahibi perrmanganat
-
tamam canım buldum ben :)) allure markasına ait olduğunu tahmin ettim ve yanılmadım dadaha önce bir çok modelini incelemiştim çünkü bu markanın.
Böyle bir şey nasıl sizce kızlar kaftanlı gelinlik. Benim hoşuma gitti ama siz ne düşünüzsünüz? Tarlatan sevmiyorum ya tarlatansız nasıl durur ki?
Eki Görüntüle 385122
Bence sizinkiler gelinlik değil de abiye elbise gibi. Bence 1 kere giyeceğiniz şey normal elbiselerden farklı olmalı. Düz gelinlik modeli olarak Eki Görüntüle 382454 Eki Görüntüle 382455 Eki Görüntüle 382456 Böyle birşey olmalı bence. Daha gelinlik gibi. Tabi bunlar benim fikrim
ben tüllü ve kabarık modelleri beğeniyorum ama siz gönlünüze ne güzel gelirse onu seçin bence bi de vücut tipi de önemli oluyo onu da dikkate alın
Bence sizinkiler gelinlik değil de abiye elbise gibi. Bence 1 kere giyeceğiniz şey normal elbiselerden farklı olmalı. Düz gelinlik modeli olarak Eki Görüntüle 382454 Eki Görüntüle 382455 Eki Görüntüle 382456 Böyle birşey olmalı bence. Daha gelinlik gibi. Tabi bunlar benim fikrim
canım bu modeller istediğin gibi kabarık değil.. ayrıca madem kabarık model sevmiyosun fiziğine uyarsa bu sene balık modeller çok modaonlardan yola çıkarak fikir edinebilir, zevkine göre bi model yapabilirsin... kolay gelsinn...
Canım benim basenim çok fazla. Maalesefe ilk göze çarpan yerim
Zayıf ta sayılmam. 40 beden giyiyorum. Balık model bana gitmez gibi sanki ama modeller çok hoş.
Merhaba,
Ben size başka tür bir çözüm önereyim o zaman. Bir kere, basen durumu varsa evet, balık olmaz ancak halen tarlatansız tercih edebilirsiniz, belde oturur, sonrası oturmaz. Ben tarlatansız modelleri olduğu gibi de severim, ancak daha gösterişli dursun isterseniz, size kuyruk kısmında ek bir gösterişli parçası olan gelinlerden öneririm. Ben birkaç tanesini photoshopta kapatmıştım bile, bu modelleri hem gösterişli buluyorum, hem orijinal, hem de kabarık eteklere göre kullanması daha kolay:
Böyle photoshop ile işlediğim başka modellerim de var, mine.ertgrl.com/photoshop-denemeleri.html adresinden bakabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?