- 28 Mayıs 2015
- 7.524
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
sağolasın ablacım çok teşekkür ederimEllerine emeğine sağlık canımNefis görünüyor Yarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederim canımmmmEllerine sağlık Aslım, yarışmada başarılar diliyorum.
Sağol ablacımmm çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım benimEllerine sağlık canım, yarışmada bol şans diliyorum
Çok sağol canım benim tarifini dört gözle bekliyorumAslıcım ellerine sağlık..
Bu yarışmada bende varım inşallah ama işim baya zor şimdiden harika tarifler gelmeye başladı.. yarışmada bol şans canım
Teşekkür ederim canım evet çok güzel kabardı maşallah oğluma yaradı gidip gelip mutfakta kek yiyorAslıcım ellerine sağlık tatlım. Kekin puf puf çok güzel kabarmış.
Kazanmayı çoktan hak eden birisin sen de. Umarım bu kez olur diyorum başarılar diliyorum sana
Sağolasın canım inşallahEllerine sağlık cnm.. inş sen kazanırsın ♡♡♡
silikon kalıp rahat mı diye sorsam :)) ben bi kere denedim silikon kalıbıda pek rahat gelmedi bana sanki
Teşekkür ederim canım bnm tabi annelerin elinden ne olsa çok güzel oluyorEline sağlık canım. Başarılar dilerim. Ahhh şimdi annemin kekinden olsa da süte batırıp yesem
Teşekkür ederim canım He’cimEllerıne sağlık canım .
Enfess gözüküyor
çok sağol canım benimAnne keki bayılırımellerine sağlık harika görünüyor
Bende bi kere kullandım da.. sanki kekin dışı kalıpta kalıyor gibi geldi..bide kızarmıyo sanki.. gerçi öyle sevenlerde vardır.. ben dışı sert seviyorumSağolasın canım inşallahpek rahat değil aslında tavsiye de etmem sağlıklı diyorlar ama ben sevemedim granitlerden alasım var ama bir türlü alamadım hep niyet ediyorum ama alamıyorum
Teşekkür ederim canım bnm tabi annelerin elinden ne olsa çok güzel oluyor
Teşekkür ederim canım He’cim
çok sağol canım benim
Aynen öyle oluyormuş canım valla bende hata var sanıyordum yağladım ettim teknikler uyguladım bende sıkıntı yokmuş kalıptaymış meğer :) ben aynı dediğin gibi dışı sert kızarık kalsın istedim ama olmadı şekilli olsun diye kalıpta yapayım dedim tepsiyi kullanıyorum geneldeBende bi kere kullandım da.. sanki kekin dışı kalıpta kalıyor gibi geldi..bide kızarmıyo sanki.. gerçi öyle sevenlerde vardır.. ben dışı sert seviyorum
Ellerine sağlık cnm.. şekli güzel..güzelde kabarmış.. bende karacadan granit kalıp aldım.. orta delik kısmı var ya.. orayı yüksek yapmışlar süper oluyo.. malum kabarınca ortadan dökülüyordu benim önceki kalıpta ama bu aldiğimda öle bi sıkıntı yok.. bende o kalıpla yapacaktım ama kapılmış :))Aynen öyle oluyormuş canım valla bende hata var sanıyordum yağladım ettim teknikler uyguladım bende sıkıntı yokmuş kalıptaymış meğer :) ben aynı dediğin gibi dışı sert kızarık kalsın istedim ama olmadı şekilli olsun diye kalıpta yapayım dedim tepsiyi kullanıyorum genelde
Sağolasın canımEllerine sağlık cnm.. şekli güzel..güzelde kabarmış.. bende karacadan granit kalıp aldım.. orta delik kısmı var ya.. orayı yüksek yapmışlar süper oluyo.. malum kabarınca ortadan dökülüyordu benim önceki kalıpta ama bu aldiğimda öle bi sıkıntı yok.. bende o kalıpla yapacaktım ama kapılmış :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?