Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki kızıllık nasıl gider ?? kızlar cok acil yardım (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canm saç rengn muhteşem bence arkadaşlara katılıyorum benimde aynı renk ama seninki daha güzeellll.........
ben de saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bakın kızlar bnm saç rengim bu napabilirim

sana kumral yakışır bence tatlı kahve...........

açıcısız renk açılmaz cnm imkansız

canım ya senın actıgın konuyu okudum saclarını mukemmel acmıssın hemde kendın sımdı kumraldan vazgectım sarı ıstıyorum sen yapablmssn ıkımızde sıyahtan donduk bana boya tavsıye edermsn hangı marka hangı renk alayım saclarım uzun belımden asagıya dgru kac kutu almam gerek tatlım yardımcı olursan sevnrm saclarn super cunkuuuu

kızlar saçlarımı boyadım sonunda loreal küllü kumrala turunculuk gitti kahverengı gıbı bişiy oldu koyu oldu sankı :s bu sacı nasıl acıp acık küllü sarıya cevircem yardım edin

istedigim sarıya gelınce acık kumraldan vazgectm :) sarı ıstıyorum sımdı işde istedigim sarının resmi kızlar bılgısı olan varsa lutfen yardm etsin nasıl dönücem sarıya

ben de saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bakın kızlar bnm saç rengim bu napabilirim

bu sacı kendın deıl kuaforde git açtır canım.benımde siyahtı kuaforde actırdım zamanla oturur rengı hoş olur bencede.uçları bıraz yıpranır belki ama oda cok sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…