• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçtaki kızıllık nasıl gider ?? kızlar cok acil yardım (resimli)

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
merhaba kızlar 14 marta kadar siyah saclarım vardı ben cok sıkılıp actrdm o sacı istedgm sac rengıne ulasabilmek için istedigim sac rengi küllü kumral serenay sarıkayada var suan neyse aşama aşama yaasadıkalrımı anlatayım ben ilk önce actrmak için kuaföre gttim actı sacımı tupturuncu oldu sonra bi boyayla boyadı aksam oldugu için farkedememiştim koyu gibi duruyodu sonra sabah oldu bi uyandm saclarım tupturuncu aslan yelesi rengi resmen agladım agladım sonra kuaföre tekrar gttm düzlt bunu diye tmm dedi bişiyler yaptı ama gene sacımda turunculuk var kızıllık var sonra ben bikaç gün sonra markette gittim ve 2kutu voilla acık sarı aldm boyadım hiçç etki etmedi gene kızıllık kaldı aralarda 2 gun sonra tekrar garnıerın kumral rengnde boyasın ı aldım onla boyadım daha iyi oldu önceklere göre aralarda kızıllıkları hala var turuncumsulukları yardım edin kızlar nasıl kaybedicem bu rengi kuaföre birdaha asla gtmem istedgm renk küllü kumral yardım edin ltfen :( bu resimdeki suanki sacımın hali kızlar

$01042011365.jpg (BU BENIM SAC RENGIM)

$v201011100236360462141.flv.jpg (BUDA İSTEDİGİM RENK)

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR :( COK ACİL BU HAFTA BOYAMAM LAZIM CUNKU

Belki bana kızacaksın ama saçlarının rengi harika olmuş.Aşağıdaki küllü kumral çok silik bir renk ve simayıda silikleştirir.Bence değiştirme

bence kendi saç rengin çok güzel cnm.hiç bozma derim.canlı bi renk saçının rengi.istediğin renk ise çok soluk.ama illa değiştirmek istiyorum dersen kuaförünü değiştir evde yapma benden tavsiye.al o fotoyu git başka kuaföre bunun gibi istiyorum de.yapcaksan oturayım olmazsa sorun çıkarırım de:1:

cnm aynı şeyler benimde başımdan geçtii..siyah saçımı açtırdım turuncu saçlarla çıktım kuaförden eve geldimmm küllü kumral yaptım baya koyulaştı..ama alt zemin açık diye 1 ayda aktı yine açıldı sonra küllü sarı yaptımmm yinede turuncu cnmmm saçlarım...seninkinden biras daha turunculuk az çünkü üstüste 3-4 kez küllü sarı yaptım..malesef seranayın saçı gibi olması ,imkansız cnmm..çünküüü saçlarımız siyahtan açıldıgından açıcıdan sonra dogal sarı olmuyor turunculuk oluyor..eger evde boyuycaksan ve rengini koyultmak sitemiyorsan küllü sarı yada küllü açık sarı yap:)

ben de saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum bakın kızlar bnm saç rengim bu napabilirim

Eklentiler

• $Aşkk003.jpg
    $Aşkk003.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 3.178
lala cnmm kumral karamel tonlarından istersen kuaförde açtırısın zaten açık istemiycegin için açıcı çok beklemez saçlarında ondan çok zarar görmez ama saır renklerde istersen saçın yanar koparr..
ondan kumral ,karamel,kahve köpügü tarzındaki renkleri dene yakışır sanaaa beyaz tenlisin:)

ya hayatım ben kahve renginin canlı tonlarından istiyorum ama tutarmı bilmiorum ki

ya hayatım ben kahve renginin canlı tonlarından istiyorum ama tutarmı bilmiorum ki

tabi tutar cnm nekdr koyu istersen okdr saçın az zarar görür ama kuaföre gitmen şart açılması lazım..kuaförden koyu kumral iste cnmm..çünkü ben bugune kdr güzel bi kahve rengi tuutturan biyer görmedim kahve istersin yine siyah gibi yapar en azından kuaförde kumral yaptır biras kulan okdr açtırcan saçını sonrasında evde istedigin renge boyarrsın:)

ya ama ben açtırmaktan yana değilim ki o saçımı mahfeder kuaförümde önce kızıl yap koyu kızıl olsun sonra istediğin koyu bi rengi yap üstüne bikaç gün sonra bak çok güzel bi kahve çıkar ortaya dedi. napsam bilmiom ki ya :(

bitanem benm sevgilim böle açık renkler istemiyor. bide fotoda açık renkli duruorum biraz koyu tenimin rengi bugday tenliyim sanki bronzlaşmış gbiyim sevgilim istioki ne çok siyah ne çok kızıl ortası kahve olsun dio kahve rengini istiyor. sen bi yardım et bana da

zevkli birine benziyorsun yorumlarından

bitanem benm sevgilim böle açık renkler istemiyor. bide fotoda açık renkli duruorum biraz koyu tenimin rengi bugday tenliyim sanki bronzlaşmış gbiyim sevgilim istioki ne çok siyah ne çok kızıl ortası kahve olsun dio kahve rengini istiyor. sen bi yardım et bana da

zevkli birine benziyorsun yorumlarından

ozaman senin aradıgın renk kızıl kahve tonları cnm:)
bak reism ekliyorum böle bşymi tarif ediyorsun:)
bu arada cnm bende bu tonlara döncem biras daha açık renk kulanayımda:)

Son düzenleme:
üstteki tek olan kadın var ya o renk olabilir çok güzelmiş ben nasıl yapıcam o rengi

bak o zamn bu renkler istediğin gibi sanırım bir de koyu renkten kolayca dönülebiliyormuş bu tona ve eğer tam olarak yaptırabilirsen güzel renkler bir kaç örneğini koyuyorum umarım beğenirsin Hadi bakalım:d

$red.jpg
Eki Görüntüle 171913
$imagesss.jpg

Son düzenleme:
üstteki tek olan kadın var ya o renk olabilir çok güzelmiş ben nasıl yapıcam o rengi

Cnm direk kuaföre yaptırmayacaksan doğal yoldan kına ve rastık karışımıyla elde edebilirsin ya da rastık yerine ceviz yaprağı da karıştırarak. Onun da miktarını tutturamam dersen boya alıcaksın mecbur ama saç rengin koyu ben hiç bilmiyorum tutar mı tutmaz mı bilen birine sormak lazım:26:

Back