merhaba kızlar 14 marta kadar siyah saclarım vardı ben cok sıkılıp actrdm o sacı istedgm sac rengıne ulasabilmek için istedigim sac rengi küllü kumral serenay sarıkayada var suan neyse aşama aşama yaasadıkalrımı anlatayım ben ilk önce actrmak için kuaföre gttim actı sacımı tupturuncu oldu sonra bi boyayla boyadı aksam oldugu için farkedememiştim koyu gibi duruyodu sonra sabah oldu bi uyandm saclarım tupturuncu aslan yelesi rengi resmen agladım agladım sonra kuaföre tekrar gttm düzlt bunu diye tmm dedi bişiyler yaptı ama gene sacımda turunculuk var kızıllık var sonra ben bikaç gün sonra markette gittim ve 2kutu voilla acık sarı aldm boyadım hiçç etki etmedi gene kızıllık kaldı aralarda 2 gun sonra tekrar garnıerın kumral rengnde boyasın ı aldım onla boyadım daha iyi oldu önceklere göre aralarda kızıllıkları hala var turuncumsulukları yardım edin kızlar nasıl kaybedicem bu rengi kuaföre birdaha asla gtmem istedgm renk küllü kumral yardım edin ltfen bu resimdeki suanki sacımın hali kızlar
(BU BENIM SAC RENGIM)
(BUDA İSTEDİGİM RENK)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR COK ACİL BU HAFTA BOYAMAM LAZIM CUNKU
(BU BENIM SAC RENGIM)
(BUDA İSTEDİGİM RENK)
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM KIZLAR COK ACİL BU HAFTA BOYAMAM LAZIM CUNKU