• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçta yoğun kepek ve egzama varsa

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

benzynp

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
54
36
8
Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde çektiğim sıkıntılar ve kullandığım milyon tane üründen sonra bana iyi gelen ürünü sizlere de faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum. Belki dua edersiniz :) Egzama benzeri kepek sorunu saçlarımdan kulak arkalarıma sıçramaya başlamıştı ki hamdolsun bu şampuanla tanıştım.
Vichy Dercos (antidruff-yeşil etiketli).
Eczanelerde satılıyor.
Haftada 2 yada 3 kez kullanın. Sürünce 2 dakika bekletip ılık su ile durulayın. İnşallah faydasını görürsünüz.
Sevgiler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde çektiğim sıkıntılar ve kullandığım milyon tane üründen sonra bana iyi gelen ürünü sizlere de faydalı olabilir düşüncesiyle paylaşmak istiyorum. Belki dua edersiniz :) Egzama benzeri kepek sorunu saçlarımdan kulak arkalarıma sıçramaya başlamıştı ki hamdolsun bu şampuanla tanıştım.
Vichy Dercos (antidruff-yeşil etiketli).
Sadece dermokozmetik eczanelerde satılıyor.
Haftada 2 yada 3 kez kullanın. Sürünce 2 dakika bekletip ılık su ile durulayın. İnşallah faydasını görürsünüz.
Sevgiler.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Of ben kullandim fakat hic fayda etmedi. Bende tek sıkıntı dökülme. Doktor egzama var dedi. Fakat kaşıntı yara falan yok. Arada beyaz kepekler oluyor o kadar. Bu sampuani bitirdim ama yok bana misin demedi

Ketoral şampuan deneyin benimde aynı problemlerim vardı açıkcası doktora falan gitmedim fakat 10 gündür bu şampuanı kullanıyorum çok iyi geldi neredeyse tamamen saç derimi rahatlattı diyebilirim.Bu arada bu ürün eczanelerde satılan bir ilaç herhangi bir kozmetik mağazasında satışı yok.

Ketoral şampuan deneyin benimde aynı problemlerim vardı açıkcası doktora falan gitmedim fakat 10 gündür bu şampuanı kullanıyorum çok iyi geldi neredeyse tamamen saç derimi rahatlattı diyebilirim.Bu arada bu ürün eczanelerde satılan bir ilaç herhangi bir kozmetik mağazasında satışı yok.
Dediğiniz şampuan saç dökülmesi probleminize çözüm oldu mu?

Ketoral sürekli kullanılmaz biliyorsunuzdur umarım.
2 hafta sonra haftada bire indirip daha sonra bırakmalısınız. Saç alışırsa sonra hiç etki etmez.

Merhaba arkadaşlar. Ben de kepek sorunu yaşıyordum. Saçımı nasıl yaparsam gizlerim, siyah giymeyeyim dökülürse beyaz beyaz kötü durur gibi hayatımızı çok fazla etkileyen bir sorun. Daha sonra Bioxcin markasının Aqua Thermal serisini kullanmaya başladım. Hemen etki etmeye başladı ve kepeklerimden kurtuldum. Bonus olarak da saçlarım daha canlı daha sağlıklı durmaya başladı. Deneyin ve bana teşekkür edin.

Orda forte serisini kullaniyorum demişsiniz burda aqua termal bırakın artık şu reklamları onca insanın hakkına girmeyi sizin yüzünüzden alacağımız bile varsa almıyoruz artık

Back