Doktorum o dönem saç çıktığı an bıraktı tedaviyi zaten.Bende bir daha görünmedim kuzum.Kullanilan, fayda görülen herşeyi denicem artık çünkü cildiyeden zamanında 1 kez şampuan kullandım o hiçbir işe yaramadi.O yüzden insanların memnun kaldığı bı ürün denemek istiyorum artıkKetoral, konazol türü ilaçları denediniz mi şampuan formunda?
Gariptir ki kaşıntım hiç yokFarklı bir cilt hastalığına çevirmiş olabilir mi? Kaşıntı çok oluyor mu?
Kafa derininizi yoluyor musunuz?Gariptir ki kaşıntım hiç yokkepek gibi kasirsam dökülüyor
Hayır dediğim gibi şiddetli kaşıntım yok ama mesela saçımı diğer tarafa atarken , işte ne bilim toplarken tişörtüm kepekKafa derininizi yoluyor musunuz?
O zaman egzama ihtimali olabilir,ben eskiden stresten yapıyordum.Kabuk kabuk oluyordu kafa derim.Hayır dediğim gibi şiddetli kaşıntım yok ama mesela saçımı diğer tarafa atarken , işte ne bilim toplarken tişörtüm kepek
O zaman hastalık vs değil de deri kendi yeniliyor olabilir ya da kullandığınız bir ürün iyi gelmiyor. Ben sedef olabilir mi diye düşünmüştüm ama kaşıntı yokmuş şükürGariptir ki kaşıntım hiç yokkepek gibi kasirsam dökülüyor
Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi iyi gelen bir ürün henüz bulamadimO zaman egzama ihtimali olabilir,ben eskiden stresten yapıyordum.Kabuk kabuk oluyordu kafa derim.
Şuan kaliteli bir bakım ürünü kullanmıyorum normal şampuan saç kremi sadece.O yüzden belki başına gelen vardır diye forumdan yardım almak istedim.Tesekkur ederimO zaman hastalık vs değil de deri kendi yeniliyor olabilir ya da kullandığınız bir ürün iyi gelmiyor. Ben sedef olabilir mi diye düşünmüştüm ama kaşıntı yokmuş şükür
Tekrar cildiyeye görünün bence.Bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi iyi gelen bir ürün henüz bulamadim