Ben özellikle yaşını başını almış bir insanın kendini kanıtlama çabasında ya da dikkat çekme çabasında olduğunu düşünmüyorum
Nedense olağandan farklı bir durumla karşılaşıldığında hemen bu damga yapıştırılıveriyor insana
Ben de saçlarımı bir süre lacivert kullandım,şimdi aktı ve açıp maviye boyatacağım bilen bilir,aylardır bunun için çalışıyorum
Ne farklı görünmek için kılıktan kılığa girmek gibi bir amacım var ne de insanlardan farklı görünmek gibi
Sadece mavi rengi ya da yeşil rengi çok sevdiği için saçını o renge boyattığını düşünemez miyiz?
Bence gayet mantıklı
Biraz da ortamına bağlı bu insanların
Yani emin olun 'normal' olarak tabir edilen (ki neye göre normal tartışılır) bir ortamda bulunsalardı tıpkı çoğunluk gibi düşünürler,kendini başkaları yaptığında kendini gösterme çabası içinde olduğunu düşünürlerdi onlar da
Ama demek ki daha farklı bir ortamda yetişmişler daha farklı insanların içindeler
Ben de bulunduğum ortamlarda benim gibi ya da anlattığınız kişiler gibi onlarca insanın içindeyim
O yüzden o renk saçlar ya da farklı diye bilinen benimsenen tarzda giyimler bana hiç garip gelmez
Benim düşüncem bu yani