Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçta 'kepek' sorunu

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bunalti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
130
2
118
Adana
ya kızlar yaglanma konusunda bi sikintim yok ama şu kepeklere bi çare bulamadım. ne onerırsınız saclarım sıyah oldugundan daha da fazla belli oluyor. canımı sıkıyor bu durum

Sampuan olarak clear denemeni tavsiye ederim benim egzamami pul pul dokulmeleri yok etti.

750 gram kaynayan suyun içine bi tutam ısırgan otu atılır 3 dakika daha kaynatılır süzülüp ılıtılır 30 dakika temiz kafada bekletilir ılık su ile durulanır şaca canlılık parlaklıkda verirmiş otun kuru veya taze olması farketmez miş öyle diyor i.saraçoğlu ;-) Cleanr tam aksine eskiden kepek yapmıştı bende zamanla geçti bişi uygulamadım yiyip içtiğinden ve strestende olurmuşgeçer umarim

yarın ilk iş ısırgan otu alıyorum :) tesekkurler :*

Nesco hah işte bende de pul pul şeyler oluyo deliricem ya bitkisel bir şey uyguladın mı?

Bitkisel hicbise uygulamadim. Sadece clear sampuanla hic değiştirmeden hala kullanıyorum. Sukurler olsunki pul pul kepek yok yani egzama. Nerye gidersem gidiyim şampuanim yanimda kuaforde bile sac yikatmiyorum cok dikkat ediyorum.

Seborait dermatit diye bi hastalık o aynısı bende de var lanchome un ds diye ilaç gibi şampuanı var onu kullanıyorum haftada 3 kere çok iyi geliyo

Eczaneden kepek şmpuanı almıştım ben, adını hatırlayamıyorum eczacınıza sorarsanız verecektir. Tek yıkamada anında kesti kepeklenmeyi dünya varmış dedim Günlerce uğraşmıştım Sirkeli sularla yıkamıştım sacımı hiç biri çare olmamıştı. Eczaneden alın mutlaka

Merhaba arkadaşlar.Saçlarım 2 gün üst üstü boyandı fakat 3 4 gün sonra kepeklenme oldu saçımda. Çok kaşıntı yapıyor ve kötü duruyor.Bebek şampuanı kullandım ondan sonra daha da bi kepeklendi. Şimdi ise head and shoulders aldım. Eskiden 1 yıkamada kepekten kurtulmuştum.Şimdi ise 3. yıkamam hala gitmedi Öneriniz var ise lütfen yardımcı olur musunuz ?

Ben Sanovital sarımsak şampuanı almıştım saçımı uzatmak için.
Sağolsun kepeklerimi tamamen yok etti.
Daha ilk yıkamada yok denecek kadar azalmıştı şaşırdım.

1 litre su ve 1 kahve fincanı elam sirkesi ile durulama yap, saçların siyahsa hem daha fazla parlar hem kepeklerden kurtulursun.

Çok teşekkür ederim öneriler için önce şu elma sirkesi ile durulamayı deniyim :)

1 litre su ve 1 kahve fincanı elam sirkesi ile durulama yap, saçların siyahsa hem daha fazla parlar hem kepeklerden kurtulursun.
Herhangi bir şampuanla yıkayıp durulama kısmında mı sirkeyi kullanıcam? Bi de sirke kokusu kalıyo mu saçta acaba ?

Herhangi bir şampuanla yıkayıp durulama kısmında mı sirkeyi kullanıcam? Bi de sirke kokusu kalıyo mu saçta acaba ?
Evet, şampuanlamadan sonra rutin biçimde su ile saçları arındırıp daha sonra bu sirkeli suyu dök, bir kaç dakika sonra yine su ile durula. Hayır elma sirkesi koku bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…