Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın ilk iş ısırgan otu alıyorum :) tesekkurler :*750 gram kaynayan suyun içine bi tutam ısırgan otu atılır 3 dakika daha kaynatılır süzülüp ılıtılır 30 dakika temiz kafada bekletilir ılık su ile durulanır şaca canlılık parlaklıkda verirmiş otun kuru veya taze olması farketmez miş öyle diyor i.saraçoğlu ;-) Cleanr tam aksine eskiden kepek yapmıştı bende zamanla geçti bişi uygulamadım yiyip içtiğinden ve strestende olurmuşgeçer umarim
Nesco hah işte bende de pul pul şeyler oluyo deliricem ya bitkisel bir şey uyguladın mı?
Herhangi bir şampuanla yıkayıp durulama kısmında mı sirkeyi kullanıcam? Bi de sirke kokusu kalıyo mu saçta acaba ?1 litre su ve 1 kahve fincanı elam sirkesi ile durulama yap, saçların siyahsa hem daha fazla parlar hem kepeklerden kurtulursun.
Evet, şampuanlamadan sonra rutin biçimde su ile saçları arındırıp daha sonra bu sirkeli suyu dök, bir kaç dakika sonra yine su ile durula. Hayır elma sirkesi koku bırakmaz.Herhangi bir şampuanla yıkayıp durulama kısmında mı sirkeyi kullanıcam? Bi de sirke kokusu kalıyo mu saçta acaba ?
tamamdir cok tesekkur ederim yardim icinEvet, şampuanlamadan sonra rutin biçimde su ile saçları arındırıp daha sonra bu sirkeli suyu dök, bir kaç dakika sonra yine su ile durula. Hayır elma sirkesi koku bırakmaz.
Merhaba ben 5 yildir kepekten kurtulamiyordum biobaby nin yenidogan sampuanini tavsiye ederim aninda bitirdi.Nesco hah işte bende de pul pul şeyler oluyo deliricem ya bitkisel bir şey uyguladın mı?