- 3 Mart 2017
- 1.483
- 3.528
- 133
- 28
- Konu Sahibi CocoParisien
-
Yok, yanlış anlaşıldı4 sene flört ettiniz sevgili olmadınız
E adam bıkmış bence
Ben olsam ben de bikarim
Acele etmek istemeyebilirsiniz de 4 sene çok fazla
Adam çok istediği için 4 yıl içinde uğraşmış ve istediğine ulaşınca salmış, bu hoş değil. 4 yıl içinde kadın istemedi ama 4 yılın sonunda ısınmış istemis olabilir, madem bıkacaktı uğlraşmasaydi sanki konu sahibi ona çok mu meraklı4 sene flört ettiniz sevgili olmadınız
E adam bıkmış bence
Ben olsam ben de bikarim
Acele etmek istemeyebilirsiniz de 4 sene çok fazla
Şimdi anladım amaan salın gitsin o halde ipiniYok, yanlış anlaşıldı4 sene önce tanıştık ama sonra koptuk. 2 aydır görüşüyorduk. 4 sene flört edemezdik muhtemelen çünkü kendisinin daha ilk ayda hevesi bitti.
Valla ben de inanıyorum bu söze. 50 kere söyledim ilgi istiyorum, çaba görmek istiyorum diye. “Göstereceğim, özür dilerim, hayatım yolunda gitmiyor, ben seninle görüşmeye hala istekliyim” vs vs dinledim iki hafta. Bu gün de “Eehh ben senin keyfini mi bekleyeceğim” dedim bitirdim. Hayır ben iyi gün dostu değilim. Derdi olduğunda dinlerim, dinledim de moral de verdim. Ama karşıdaki iletişim kurmayınca benden de bu kadar.Çok iyi yapmışsınız.Hala devam etmeyip “Belki düzelir”lerle kendinizi kandırmadığınız dik durduğunuz için tebrik ederim sizi.İnsan ulaşamadığının delisi ulaştığının nankörüdür tarzı bir söz vardı yanlış hatırlamıyorsam,o söz o kadar doğru ki...
Açık açık da sordum bak istemiyorsan, anlaşamıyorsan benimle dürüstçe söyle normal karşılarım diye. Yok. Sorsan hala çok istekli.Adam çok istediği için 4 yıl içinde uğraşmış ve istediğine ulaşınca salmış, bu hoş değil. 4 yıl içinde kadın istemedi ama 4 yılın sonunda ısınmış istemis olabilir, madem bıkacaktı uğlraşmasaydi sanki konu sahibi ona çok mu meraklı
Aynı şeyi düşündüm ve sordum bugün. Hayatında biri mi var diye. Yemin etti yok diye, bilemiyorum. Artık umrumda değil doğrusu.Şimdi anladım amaan salın gitsin o halde ipini
Bazı erkekler böyle
Ve ne zaman böyle davransalar mutlaka başka biri araya girmiş oluyor.
Ah o yeminlerine guvendigimiz insanlar o kadar kolay yalan söylüyor ki bazenAçık açık da sordum bak istemiyorsan, anlaşamıyorsan benimle dürüstçe söyle normal karşılarım diye. Yok. Sorsan hala çok istekli.
Aynı şeyi düşündüm ve sordum bugün. Hayatında biri mi var diye. Yemin etti yok diye, bilemiyorum. Artık umrumda değil doğrusu.
Şu an aynı şehirde yaşamıyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Ben riskli gruptayım. O sürekli çalışıyor insan içinde, üstelik birçok vakanın çıktığı bir ortamda. Gitme gelme olasılığı yok.Sosyal medyadan/telefondan tanımaya çalıştığınız yüzünü görmediğiniz elini tutmadığınız adamdan ne bekliyorsunuz ki? Flört dönemi çok keyiflidir, ama bu keyif telefondan alınmaz. Telefonlarla ilişki yaşayıp sonra neden böyle oldu, bu erkekler niye böyle diyorsunuz. Eşyanın doğasına aykırı çünkü bu tarz bişey.
Haklısınız.Sizi beğenip 4 yıl içinde ara ara hamle yapması sevdiği anlamına gelmiyor elbette. :) O yüzden 4 yıl olayına takılmayın. Konuşmayı kesmekle iyi yapmışsınız, büyük ihtimal başkalarına da yazıyordur, olayı budur. Ciddiye aldığı bir ilişki olsa (ciddiye almak dediğimde evlenme niyeti değil tabii) bu kadar kısa zamanda böyle ilgisiz olmazdı.
Erkekler ikiye ayrılır derler. Oğlanlar ve adamlar. Başınızdan geçen oğlan grubuna giriyormuş. Bunlar adı üstüne çocuk gibi olanlar, ne istediğini bilmeyenler, sorumsuz davrananlar, karakteri lastik gibi bir oraya bir buraya çekilenlerdir. Bir adamla birlikte olduğunuzda böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız merak etmeyin. :) Zaten bu bakış açınızı korumaya devam ettiğiniz sürece hayatınıza doğru adamı alma olasılığınız yüksek. :) Aşk peşinde koşulduğunda genelde olsun diye zorlandığı için yanlış seçimler yapılıyor. Bol şans.
Benim için numara daha özel bir alan. Sosyal medyamı herhangi biri de görebiliyor çünkü. Elbette herkesin tarzı aynı olmayabilir.Bu çocuktan bi cacık olmaz da ben de bu numaramı vermek için bi süre beklemem lazım kafasını anlamıyorum. Bence birine numara vermek sosyal medyada ekli olmaktan çok daha normal. Sosyal medyanızda tüm hayatınızla ilgili bilgi sahibi olabilir numara sadece numara engellersiniz biter gider. Bi de belli bi yaştan sonra niyette belliyse sevgili olmayalım birbirimizi tanıyalım düşüncesi erkeklere saçma geliyor. O açıdan elinizde patlamış. Boşverin telefondan kimse tanınmaz zaten çevrenizde olan birilerini tanıyın.
Şu an aynı şehirde yaşamıyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Ben riskli gruptayım. O sürekli çalışıyor insan içinde, üstelik birçok vakanın çıktığı bir ortamda. Gitme gelme olasılığı yok.
Başka bir şansımız yoktu maalesef. İlerde buluşmayı düşünüyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?