Saçma sapan alınganlık

adam sizinle bir şey paylaşmak istemiş, içine etmişsiniz.
siz evlenmek istiyorsunuz, sevgiliniz istemiyor diye cümlenin içinde geçen her "evlilik" kelimesine bodoslama dalmayın. muhtemelen sizin gereksiz saldırınızdan dolayı da "ulan adam zorlanmakta ne kadar haklıymış, a dedik ağzımıza mıçıldı" demiştir

Siz konu sahibinden daha çok yükseldiniz

Siz konu sahibinden daha çok yükseldiniz
aslında birden sevgilisinin ağzına lafı tıkınca adamın zorlanmakta haklı olduğunu düşüneceğini yazdım. ben sevgilime böyle bir şey söylesem de ne varmış zorlanacak sanki şunu bunu mu yapıyor diye sıralasa ben itilirdim. sonuçta adamın sevişip, başka hiçbir şey yapmadığı anlaşılmıyor dediğinden. sevgilisi konuya "arkadaşım evde hiçbir iş yapmıyormuş, sevişip yatıyormuş çok zorlanıyor" diye girse, haklı bulurdum. amacım yükselmek değil.

Hangi yetersızlık ?Adam evlılık adamı deılım dio

Hahaha evliliklerin geneli neden mok gibi? Hep biz kadinlar yuzunden aslinda.. bu erkekleri duzgun yetistirmiyoruz… ula herif kirli corabini bile sepete atmiyo.. hayatinda supurge almamis eline, bulasik yikamamis..bi kap corba kaynatmamis..mecburen hem karilik hem
Analik yapmak dusuyor evlendikleri kisiye.. sevgilin gereksiz kusmus bence alttan alma..

Aman hiç çekme derdini

O kişi neden evlilkte zorlanıyomuş acaba bişey söyledi mi erkk arkadasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…