Saçma sapan alınganlık

Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.

Karısı çalışıyormuş, ev işi yapıyormuş, bakımlıymış arkadaşımsa koltukta yatarken çok zorlanıyor mu dedi sevgiliniz? Nereden cıkarıyorsunuz tüm bunları?

Adam arkadaşının evlilikte zorlandığını söylemiş altı üstü, nereden biliyorsunuz mevzu nedir ne değildir çok farklı şeyler olabilir. Her erkek sizin sandığınız gibi değil, her evlilik sizin sandığınız tarzda da değil.
Sevgiliniz koltukta yatmaktan başka bir şey yapmayacak biriyse niye evlenmek istiyorsunuz, bu siniri ben evlenmek istemenize bağladım.

Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.

Eee yani?
Yapmasın kadınlarda madem zorlayan mı var?
Erkekler nasıl sınırlarını belirleyebiliyorsa , kadınlarımızda çat çat bunu bunu yapmam , yapamam desin mesela?

Bunlara uyacak adamlarla evlensin, evlilik bir tercih ya hani, seçmeyelim böylelerini kalsınlar ortada , adamlara bırakırsak işimiz zor, kadın kendi kıymetini bilecek önce.

Böyle evlı arkadaslar nedense bekar arkadaslarına şöyle mutsuzum aman evlenme ben yandım sen yanma doyoelsr madem bu kadar mutsuzsun boşan o zaman Yanı
Oda ışlerıne gelmez tabı amaç ne anlamadım sen çok gereksız bir tepki vermışsın bu arada

E belki boşanacak adam. Gencecik insanlar bunlar muhtemelen yeni evliler. Mutsuz olursa, mutsuz devam ederse boşanır. Sanki dünyada hiç bir erkek boşanmıyor.

Öyle olmaz bacım iki tokat çekseydin bide

İyi ki yanındayken dememiş

Normalde sert mizaçlı birisi değilim ama ağzımdan bir anda böyle çıktı. Kötü bitirdik günü ama özür dilemeye de niyetim yok ortada özürlük bir durum yok bence ?

O zaman bekar arkadaslarına akıl vermesınler boşansın o zaman bu kadar kötuyse boşanmak ıstemıyprsa da sussun otursun
Tamam siz evliliğe uyum sağlayamadığınız anda anında boşanırsınız o zaman. Bırakın diğer insanlar kendine zaman tanımak istiyorsa, gözlemlemek ya da denemek istiyorsa denesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…