- 10 Ekim 2014
- 31.926
- 143.028
- 798
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.
Sevgilin evlenmek istemiyor dimi? Asıl sorun bu.Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.
Maalesef ben de bu konuya karşı doluyum. Kadın hem çalışsın hem ev işi yapsın hem bakımlı olsun ama erkeğimiz koltukta yatsın neymiş evlilik kısıtlıyormuş zormuş. Çok saçma geliyor.
Eski konulara baktım şöyle bi. Evet asıl problem bu. Hatun evlenme derdinde adamın niyeti yokSevgilin evlenmek istemiyor dimi? Asıl sorun bu.
E belki boşanacak adam. Gencecik insanlar bunlar muhtemelen yeni evliler. Mutsuz olursa, mutsuz devam ederse boşanır. Sanki dünyada hiç bir erkek boşanmıyor.Böyle evlı arkadaslar nedense bekar arkadaslarına şöyle mutsuzum aman evlenme ben yandım sen yanma doyoelsr madem bu kadar mutsuzsun boşan o zaman Yanı
Oda ışlerıne gelmez tabı amaç ne anlamadım sen çok gereksız bir tepki vermışsın bu arada
Boşanmaz bu tıpler böyle yakınır dururlarE belki boşanacak adam. Gencecik insanlar bunlar muhtemelen yeni evliler. Mutsuz olursa, mutsuz devam ederse boşanır. Sanki dünyada hiç bir erkek boşanmıyor.
Öyle olmaz bacım iki tokat çekseydin bideErkek arkadaşımla konuşuyorduk konu konuyu açtı bi erkek arkadaşının evlilikte zorlandığını söyledi ben de annenizin şehzadesi stilinde yetiştiğinizden hanginiz bi ev süpürmüş bi yemek yapmış tabi zorlanırsınız yardım ettiğiniz mi var ne zor gelmiş altı üstü 2 gecede bi sevişip eşine yardım etmesi mi zoruna gitmiş dedim. Bu beyefendinin zoruna gitti saçma sapan hallere büründü beni de sinir etti maalesef.
Kendi yetersizliğinden bana sinirlendi sanırsam. Ya da bir şeylerin üstüne geldi bilmiyorum ama bana sinirlenmesi ne alaka gerçekten yetersizlikten yaptı bunu sanırım. Bi yorum da siz yapar mısınız
Ay sanki adamın beyninin içindesinizBoşanmaz bu tıpler böyle yakınır dururlar
Erkek arkadaşımla konuşuyorduk konu konuyu açtı bi erkek arkadaşının evlilikte zorlandığını söyledi ben de annenizin şehzadesi stilinde yetiştiğinizden hanginiz bi ev süpürmüş bi yemek yapmış tabi zorlanırsınız yardım ettiğiniz mi var ne zor gelmiş altı üstü 2 gecede bi sevişip eşine yardım etmesi mi zoruna gitmiş dedim. Bu beyefendinin zoruna gitti saçma sapan hallere büründü beni de sinir etti maalesef.
Kendi yetersizliğinden bana sinirlendi sanırsam. Ya da bir şeylerin üstüne geldi bilmiyorum ama bana sinirlenmesi ne alaka gerçekten yetersizlikten yaptı bunu sanırım. Bi yorum da siz yapar mısınız
O zaman bekar arkadaslarına akıl vermesınler boşansın o zaman bu kadar kötuyse boşanmak ıstemıyprsa da sussun otursunAy sanki adamın beyninin içindesiniz
Boşanır boşanmaz kendi bileceği şey zaten, bize ne?
Okey dağılabiliriz o zamanNormalde sert mizaçlı birisi değilim ama ağzımdan bir anda böyle çıktı. Kötü bitirdik günü ama özür dilemeye de niyetim yok ortada özürlük bir durum yok bence ?
Tamam siz evliliğe uyum sağlayamadığınız anda anında boşanırsınız o zaman. Bırakın diğer insanlar kendine zaman tanımak istiyorsa, gözlemlemek ya da denemek istiyorsa denesin.O zaman bekar arkadaslarına akıl vermesınler boşansın o zaman bu kadar kötuyse boşanmak ıstemıyprsa da sussun otursun
Tamam bıraktımTamam siz evliliğe uyum sağlayamadığınız anda anında boşanırsınız o zaman. Bırakın diğer insanlar kendine
zaman tanımak istiyorsa, gözlemlemek ya da denemek istiyorsa denesin.
Ahahah hiç güleceğim yoktu valla ben de anlamadım. Çevremden vs etkilendim herhalde beynimde yer etmiş bu algıBeyninizin içine mi çivilediniz bu yazıyı danaya dalar gibi pat dalmışsınız adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?