Kepek ya da işte ondan oluyo mu :)o sarı kir dediğin kepekkafanda konak oluşuyorsa eğer o konaklar kopar ve tırnaklarının içine dolar
Tek ve hafif hamleyle oluyo :)))Hiç öyle bişey duymadım bende de olmuyor.
Hormonlarla bir alakası var mıdır bilemiyorum .
Kir değil de belki saç deriniz kazınıyordur kaşıdıkça.
Tek ve hafif hamleyle oluyo :)))
Kepek ya da işte ondan oluyo mu :)
Tek ve hafif hamleyle oluyo :)))
Biraz zorlasanız kimbilir neler olacak
Yok çok nazikkafa derisi de olabilir evet eğer sert kasiyorsan
Konak mı kepek mi :))))Benim sadece regl dönemi değil saçımı yıkamadigim her zaman oluyor. Kafamda konak var ve yikamayinca ortaya çıkıyorlar bu yüzden kasiyinca tırnaklarımın arasına doluyorlar
1 hafta yıkamasam saçım yağlanmazBenim sadece regl dönemi değil saçımı yıkamadigim her zaman oluyor. Kafamda konak var ve yikamayinca ortaya çıkıyorlar bu yüzden kasiyinca tırnaklarımın arasına doluyorlar
Fotosunu çekip atim mi pis pisbak benim regl ya 24 ya 25nci gün oluyo
26ya asla sarkmadı
Yarın bi basıcak
Ayyyy
TeşekkürlerÇok tatlısınız ya görmüş kadar oldumEğer saça bir çare bulamazsanız sararan tırnaklara çözüm arayın siyah oje falan sürerdim ben olsam kaşıyın kaşıyabildiğiniz kadar zaten görünmez
Teşekkürleroje olmaz
Tesettürlüyüm
Abdest de zor olur
Hem ben gözükmesinden değil ki
Merak ettim sadece
Durumu yaşayan var mı die
Anladım sağolunŞimdi aklıma geldi arkadaşım saç derisinde dökülmeden şikayetçiydi. :) Banyodan sonra saçlarını kurutmuyormuş. Eğer kurutmuyorsanız mutlaka kurutun yoksa saç daha çabuk yağlanıyor. Onun dışında saçınızı hergün yıkamayın . Onarıcı şampuanlar var ya onlardan kullanın . Bir de şunu söyliyim kremli şampuanlar saçı daha çabuk yağlandırıyor , saç kremi kullanmanızı da tavsiye etmem. Bunları zaten uyguluyorsanız belki de dediğiniz gibi hormonlardan falandır. Umarım bir çözüm bulursunuz :)
Regl dönemi vücudun arındığı bir dönemdir, dikkat ederseniz sivilceler de bu dönemde artar çünkü bu dönem aslında detoks gibi vücuttaki zararlı ya da gereksiz maddelerin dışarı atıldığı bir dönemdir, saç diplerinizde olan durum böyle birşey sanırımkızlar ... regl olmadan sadece bi gün önce (yani bu belirti günler önce olmuyor ) saçlarınızı aşırı yağ basıyor mu? Hormonlar daha hızlı çalıştığından çoğu kişi de yağlanma olur ama
Açık konuşucam
Saçımı kaşıyorum . Tırnaklarım sarı sarı kirlerle doluyo (öyle böyle değil kalıp kalıp)
Olay resmen bu
Mutlaka her ay oluyo
Günlük hayatta benim gibi olmayınca ben de merak ettim
Sapsarı kirler dolan var mı tırnaklarına kaşıdığı zaman saçlarını , reglden 1 gün önce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?