saçma davet

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaşlar...
size bişey danışmak istedim...
hafta sonu bi arkadaşın ablasinin günü var ablası da beni tanıyor ve davet etmedi... ben zaten o günde değilim.. aylardır gün yapıyorlar ben o grup ta yokum hiç soylemediler bile gün yapacağız sende katilmak istermisin diye...
Bugün o arkadaş aradı cumartesi altın günü var ablamda sende gel diye. .. içimden dedimki ne saçma davet ablasının altın günü o cagirmiyor bu çağırıyor... sizce gitmelimiyim? ??
biraz işlerim var dedim bahane üretim ama gelirim veya gelmem diyemedim... sizce ne yapmaliyimmm..???

bence sen gitmek istiyorsun bir yandanda ablası çağırmadığı için gururuna yediremiyorsun çok samimi değilsen aralarında bulunmada gitmede.

Böyle şeyleri kendinize dert etmeyin çağrılmış madem gidin istenmediğinizi hissederseniz kalkar gelirsiniz zaten

Belki senide gune katmak istiyorlardir, diger gun arkadaslariyla tanisirmak istiyorlardir. Iyi tarafindan bakmaya calistim

arkadaşının ablası sonuçta, arkadaşına söyleyebilir senin gelmeni de, yani arkadaşın davet edebilir aracı olarak buna niye alındın ki,davet saçma diyordun ama bence senin alınman saçma

ablası seni güne davet etmek zorunda değil bence...

güne istersen git tabiki..alıncak birşey yok bunda...

Öküz altında buzağı aramayın bence. Çağırmış arkadaşınız,ablası siz arkadas olduğunuz ićin kardeşine söylemiştir çağır diye.

Benim evime ablalarim geldiginde arkadaslarini da cagiriyorlar. Benim icin sorun yok. Ne olmus ki sanki? Ha ablasi ha kardesi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…