How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sacma belkide ama merak ediyorumm

esraozen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
132
0
0
Balıkesir
Kizlar ben vajinama ayna yardimiyla baktim kenarlarini gerdimdim aslinda kizlik zarimi gorebilirmiyim diye bakiyordum ama ben oyle belli bir delik bile goremedim icinde bir et parcasi var bu herkeste var mi?

kisiden kisiye degisir gorunumu. burda yazacagina googledan arastirsan daha net bilgilere ulasirsin. kizlik zarinin sekil olarak bir suru cesidi var.

genelde öle bi kapalılık yok zaten orda delik yani zaten orası..
öyle bakıldığında farkedilmez ki..
şekli de değişken bisürü şekli var..
o içerde yani 3 -4 cm falan görülmez dışardan..

Kizlar ben vajinama ayna yardimiyla baktim kenarlarini gerdimdim aslinda kizlik zarimi gorebilirmiyim diye bakiyordum ama ben oyle belli bir delik bile goremedim icinde bir et parcasi var bu herkeste var mi?

güzel kardeşim kendini burda böyle tuhaf durumlara neden sokuyorsun

bu soruya cevabı annenden istesen eğer annen yoksa bi yakının teyzen olur halan olur

bi çok kadının aklına bile gelmemiştir bu şekilde bi inceleme yapmak

güzel kardeşim kendini burda böyle tuhaf durumlara neden sokuyorsun

bu soruya cevabı annenden istesen eğer annen yoksa bi yakının teyzen olur halan olur

bi çok kadının aklına bile gelmemiştir bu şekilde bi inceleme yapmak

Haklisiniz:( ama soramiyorum iste :( tuhaf gldi bana ki bu duruma sokuyorum kendimi bende delik fln gorunmuyor et gibi bisi var kaopali gibi gorunuyor korktum:(

Amannn takıldıgın seye bak kuzum yaz haydar dümen amcama anında verırı sana cevabını ışışn ustası duruken bız cahıl ınsanlar kı hıc bırımıznde aklına ayna alıpda acep vajınamınorda ne var dıye bakdımız yokdur :D

Back