Valla kv kp adı koyan kişiler bana çok sessiz sakin hep ezilen kişiler geliyor..ne münasebet 9 ay karnında taşıyıp kv kp ismi koyacağım .ki kendilerini çok severim orası ayrı . Ama isim koymak anne babanın ortak kararı olmalı ve hiçbir büyüğün adı olmamalı ..zaten anlamıyorum hep babaanne adı hiç annneanne adı yok hep babanın babasının adı hiç annenin babasının yok ..çünkü biz kadınlar ağaç kovugundan çıktıkŞöyle ki nereden başlasam bilmiyorum ama bu durum bizim için tatsız bir noktaya doğru gidiyor. Dedim bir de buraya anlatayım dışarıdan nasıl gözüküyor öğrenmiş olurum.
Eşim ailesinin tek oğlu fakat halasının da oğlu var, halası hamileyken eşinden ayrılmış beraber büyümüşler abi kardeş gibiler. Asla ayırmazlar ki eşimden bile daha çok değer verirler. Biz evlendik 2çocuğumuz oldu ,kızımıza babannesinin ismini oğlumuza x bir isim verdik ama kulağına da kayınpederimin ismini okuduk. Ama biz de herkes de oğluma x diye hitap ediyoruz. Eşim başından beri rahatsız kayınpederimin ismiyle söyleyin diye diretiyor. Biraz kapak bana patlıyor gibi de ben demediğimden demiyorlarmış ne alakaysa. Neyse bu kuzeni de evlendi şimdi bebek bekliyorlar onlarda ismini kayınpederimin adını koyacaklarmış. Şimdiden söyleniyor misal ali diyeyim. İsmi Ali olacak, Ali geliyor, Aliye ne alacaksınız falan gibi. Eşimde çok rahatsız kırıldı ben oğluma babamın ismini koymuşum ne gerek var da onlarda koyuyorlar diye. Her defasında olay oluyor aramızda. Bana da saçma geliyor hiç görmedim. Ben hiç böyle aile büyüklerinin isimlerinin koyulması taraftarı değildim. Ama eşim isteyince birşey demedim gönlü kırılmasın diye. Kimliğinde yazmıyor ama kulağına okundu kayınpederim biraz saçma gelebilir ama harbi sorunumuz bu.lal
Şöyle ki nereden başlasam bilmiyorum ama bu durum bizim için tatsız bir noktaya doğru gidiyor. Dedim bir de buraya anlatayım dışarıdan nasıl gözüküyor öğrenmiş olurum.
Eşim ailesinin tek oğlu fakat halasının da oğlu var, halası hamileyken eşinden ayrılmış beraber büyümüşler abi kardeş gibiler. Asla ayırmazlar ki eşimden bile daha çok değer verirler. Biz evlendik 2çocuğumuz oldu ,kızımıza babannesinin ismini oğlumuza x bir isim verdik ama kulağına da kayınpederimin ismini okuduk. Ama biz de herkes de oğluma x diye hitap ediyoruz. Eşim başından beri rahatsız kayınpederimin ismiyle söyleyin diye diretiyor. Biraz kapak bana patlıyor gibi de ben demediğimden demiyorlarmış ne alakaysa. Neyse bu kuzeni de evlendi şimdi bebek bekliyorlar onlarda ismini kayınpederimin adını koyacaklarmış. Şimdiden söyleniyor misal ali diyeyim. İsmi Ali olacak, Ali geliyor, Aliye ne alacaksınız falan gibi. Eşimde çok rahatsız kırıldı ben oğluma babamın ismini koymuşum ne gerek var da onlarda koyuyorlar diye. Her defasında olay oluyor aramızda. Bana da saçma geliyor hiç görmedim. Ben hiç böyle aile büyüklerinin isimlerinin koyulması taraftarı değildim. Ama eşim isteyince birşey demedim gönlü kırılmasın diye. Kimliğinde yazmıyor ama kulağına okundu kayınpederim biraz saçma gelebilir ama harbi sorunumuz bu.
Dayatma tabi ki cok kotu ama cocuga anne baba ismi koyulmasi neden dunyanin en igrenc seyi olsun ki? Benim babannemin adi Seher ve kuzenime annesi babasi isteyerek cok severek bu ismi koydular.. Isteyerek ve severek de koyanlar var, bunu igrenc bi sey gibi yansitmaya gerek yokDunyanin en igrenc seyi cocuga anne baba ismi koyulmasi. Buna dayatan, kırılan, bozulan her çeşit aile ferdi dağ ayısıdir, gelişimini tamamlayamamistir, adam yerine koyulmayi hak etmiyordur
Dayatma tabi ki cok kotu ama cocuga anne baba ismi koyulmasi neden dunyanin en igrenc seyi olsun ki? Benim babannemin adi Seher ve kuzenime annesi babasi isteyerek cok severek bu ismi koydular.. Isteyerek ve severek de koyanlar var, bunu igrenc bi sey gibi yansitmaya gerek yok
Yo igrenc biseyDayatma tabi ki cok kotu ama cocuga anne baba ismi koyulmasi neden dunyanin en igrenc seyi olsun ki? Benim babannemin adi Seher ve kuzenime annesi babasi isteyerek cok severek bu ismi koydular.. Isteyerek ve severek de koyanlar var, bunu igrenc bi sey gibi yansitmaya gerek yok
Insanlarin tercihlerine saygisizlik yapiyosunuz su an, anne babasinin ismini isteyerek koyanlara igrenc demek cok kotu.. Ben de babamin ismini cok begeniyorum ve ilerde oglum olursa ve esim de kabul ederse babamin ismini koyarim.. Kimsenin de igrenc demeye hakki yok, anne baba kabul ettiyse kime neYo igrenc bisey
Genelde kisilerin kendi tercihi olmuyor iste bu. Eşinize ilerde yapmayi düşündüğünuz sey de igrenc bu aradaInsanlarin tercihlerine saygisizlik yapiyosunuz su an, anne babasinin ismini isteyerek koyanlara igrenc demek cok kotu.. Ben de babamin ismini cok begeniyorum ve ilerde oglum olursa ve esim de kabul ederse babamin ismini koyarim.. Kimsenin de igrenc demeye hakki yok, anne baba kabul ettiyse kime ne
Hadi birine kvde ismi koyuldu,2.ye bari benim tarafı koyacaz derdim herhlde .Yani böyle bir ortamdaysam,bu kafadaysak benim tarfa niye yok sayılıyor derdim?Şöyle ki nereden başlasam bilmiyorum ama bu durum bizim için tatsız bir noktaya doğru gidiyor. Dedim bir de buraya anlatayım dışarıdan nasıl gözüküyor öğrenmiş olurum.
Eşim ailesinin tek oğlu fakat halasının da oğlu var, halası hamileyken eşinden ayrılmış beraber büyümüşler abi kardeş gibiler. Asla ayırmazlar ki eşimden bile daha çok değer verirler. Biz evlendik 2çocuğumuz oldu ,kızımıza babannesinin ismini oğlumuza x bir isim verdik ama kulağına da kayınpederimin ismini okuduk. Ama biz de herkes de oğluma x diye hitap ediyoruz. Eşim başından beri rahatsız kayınpederimin ismiyle söyleyin diye diretiyor. Biraz kapak bana patlıyor gibi de ben demediğimden demiyorlarmış ne alakaysa. Neyse bu kuzeni de evlendi şimdi bebek bekliyorlar onlarda ismini kayınpederimin adını koyacaklarmış. Şimdiden söyleniyor misal ali diyeyim. İsmi Ali olacak, Ali geliyor, Aliye ne alacaksınız falan gibi. Eşimde çok rahatsız kırıldı ben oğluma babamın ismini koymuşum ne gerek var da onlarda koyuyorlar diye. Her defasında olay oluyor aramızda. Bana da saçma geliyor hiç görmedim. Ben hiç böyle aile büyüklerinin isimlerinin koyulması taraftarı değildim. Ama eşim isteyince birşey demedim gönlü kırılmasın diye. Kimliğinde yazmıyor ama kulağına okundu kayınpederim biraz saçma gelebilir ama harbi sorunumuz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?