Şöyle ki nereden başlasam bilmiyorum ama bu durum bizim için tatsız bir noktaya doğru gidiyor. Dedim bir de buraya anlatayım dışarıdan nasıl gözüküyor öğrenmiş olurum.
Eşim ailesinin tek oğlu fakat halasının da oğlu var, halası hamileyken eşinden ayrılmış beraber büyümüşler abi kardeş gibiler. Asla ayırmazlar ki eşimden bile daha çok değer verirler. Biz evlendik 2çocuğumuz oldu ,kızımıza babannesinin ismini oğlumuza x bir isim verdik ama kulağına da kayınpederimin ismini okuduk. Ama biz de herkes de oğluma x diye hitap ediyoruz. Eşim başından beri rahatsız kayınpederimin ismiyle söyleyin diye diretiyor. Biraz kapak bana patlıyor gibi de ben demediğimden demiyorlarmış ne alakaysa. Neyse bu kuzeni de evlendi şimdi bebek bekliyorlar onlarda ismini kayınpederimin adını koyacaklarmış. Şimdiden söyleniyor misal ali diyeyim. İsmi Ali olacak, Ali geliyor, Aliye ne alacaksınız falan gibi. Eşimde çok rahatsız kırıldı ben oğluma babamın ismini koymuşum ne gerek var da onlarda koyuyorlar diye. Her defasında olay oluyor aramızda. Bana da saçma geliyor hiç görmedim. Ben hiç böyle aile büyüklerinin isimlerinin koyulması taraftarı değildim. Ama eşim isteyince birşey demedim gönlü kırılmasın diye. Kimliğinde yazmıyor ama kulağına okundu kayınpederim biraz saçma gelebilir ama harbi sorunumuz bu.lal