- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
Merba arkadaşlar .Şimdi size bişey danışmak istiyorum.bi komsum var ikimizde kiraciyiz o üst katta ama aramız çok iyidir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez herşeyimizi biliriz.simdi benim eşim vardiyalı gece 11de gelir bazen.komsumda sürekli balkondadır eşi kocası falan sürekli eşim işten vs.baska bi bir yerden gelirken alışkanlık mi olmuş ne olmuş sürekli gözü carpiyo balkona ama aynı zamanda 3katada yani eve buna bende denk geldim ama bender oyle olmuş slm verrm geçerim.neyse bunu bana yanlis anlama eşim bundan rahatsız oluyor bigün patlicam demiş arkadaşıma. Eşimde yaşı küçük ikimizde kucuguz hafta karısından 5 yaş küçük. Kendisi demiş küçük cock benim dünya ahiret kardeşim demiş ama sürekli sorun oluyomuş aralarında eşi aşırı kıskanç.neyse bana bunu güzel dille söyledi arkadşım.simdi ben bunu bi şekilde değil ama tatlı dille eşime söylesem bana kızacak kıskancsin sen uyduruyosun diyip benden nefret etcek kendisi cins biraz nasıl konuşmalıyım sizce yada söylemelimiyim bu konuyu kendisine.(esimin asla kötü niyetle baktığını düşünmüyorum asla)ayrıca komsum kendisini çok çok beğenir güzel kadın ama bana saçma geldi bunu söylemesi sizce bunu bana söylemesi dogrumu.
Kusura bakmayın uzun oldu okuyan hakkını helal etsin.biraz saçma ama içime oturdu sormak istedim.
Kusura bakmayın uzun oldu okuyan hakkını helal etsin.biraz saçma ama içime oturdu sormak istedim.