How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saçma ama korkuyorum

birpalyaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
38
0
36
Malatya
meraba ben 15 yasındayım ve 2 aydır adet göremiyorum. Aslına bakılırsa bi ay önce adet gördüm ama ara kanama gibiydi yani 2 gün falan azıcık oldum sonra bitti. Ben 1 sene içinde yaklaşık 10 kilo verdim şu an 50 kiloyum son günlerde de vermiştim bikaç kilo çevremde duyuorum bazen kilo kaybı yaşayanlarda adet görememe oluyormuş ama açıkcası ilerisi için gözüm korktu biraz napmalıyım? bi daha hiç adet olmama gibi bi sorun yaşar mıyım ileride? korkuyorum lütfen yardım edin :(

canım daha çok yeni adet zamanların. ilk başlarda düzensizlik normaldir. bende 2-3 ayda bir olurdum. sonra düzene girdim. ayrıca rejim falan etkiliyor adet düzenini. dediğin gibi kilo kaybıda etkilemiş olabilir. istersen bi kadın doğuma git kafan rahatlasın

burada sana söylenecek en mantıklı cevap doktora gitmelisin olur, gerçek yardımı orada bulacaksın çünkü... geçmiş olsun..
doktora gitmeliyim gerçekten ama korkuorum bilmiyorum :/
canım daha çok yeni adet zamanların. ilk başlarda düzensizlik normaldir. bende 2-3 ayda bir olurdum. sonra düzene girdim. ayrıca rejim falan etkiliyor adet düzenini. dediğin gibi kilo kaybıda etkilemiş olabilir. istersen bi kadın doğuma git kafan rahatlasın
dediğiniz gibi ama ben yaklaşık 2-3 yıldır regl oluyorum zaten ama düzensizlik yine de normal midir?

Back