Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarız artık dökülmeyecek,size garanti ediyorum-fotoğraflı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok güzel bir paylaşım ilk fırsatta deneyeceğim ama ben fotoğrafları göremiyorum
kan testi yaptırırsanız dahiliyede yada endokrinde d vit gibi bazı vitaminler eksik çıkabilir size iğne verir oda etkili kızlar

Fotograflari neden goremiyorum

cildiyeye gittim, kan tahlilleri yaptırdım ve en düşük 25 olması gereken d vitamini değerim 6 çıktı! 2 senedir saçlarım bu yüzden dökülüyormuş arkadaşlar, aptal gibi 2 sene beklemeyip, şişesi 80 liralık şampuanlardan ya da doğal sabunlardan medet umana kadar cildiyeye başından gitseydim belki saçlarım kedi kuyruğu kadar kalmazdı. lütfen siz de bir cildiyeye gidin, tiroid, demir eksikliği, kansızlık, vitaminsizlik, erkek tipi saç dökülmesi... bir sürü sebep olabilir yani. ben ettim siz etmeyin... :- (

sabunu saç derimi yağlandırdığı için kullanmıyorum. denedim ama iyi gelmedi. nude şampuanı bende kullandım beğendim birde sizin söylediğiniz gibi sabunla yıkayıp üstüne şampuanlayıp deniycem .evde doğal sirke var ama ben bunu daha çok saçımda hafif kepek olduğunda kullanıyorum.aslında saçlarım da dökülmüyor ama zaten döküleceği kadar dökülde açıklık çok var artık benimde denemediğim pek birşey kalmadı. bende sizin gibi bir yazı mı paylaşsam. yani biri şu saç sorununu çözse de cümleten rahatlasak.

geçmiş olsun. iyi tarafından bakın siz vitamin takviyesi alıp bunu çözeceksiniz. fakat genetik dökülmelerde yada sebebi bilinmeyen çözemiyorsunuz.

geçmiş olsun. iyi tarafından bakın siz vitamin takviyesi alıp bunu çözeceksiniz. fakat genetik dökülmelerde yada sebebi bilinmeyen çözemiyorsunuz.

teşekkür ederim. şu da var ki giden kolay kolay geri gelmiyor. benim arap saçı misali kalın telli saçlarımdan eser kalmadı mesela, yapısı bile inceldi, cılızlaştı. artık zararın neresinden dönsek kardır diye avunacağız :- )

evet dökülmenin üzerinden çok zaman geçmişse geri gelmiyor ama yeni dökülen saçlar kazanılabiliyor.ya o kadar uğraştımki bıktım ama mecbur devam ediyorum denemeye fakat artık eskisi kadar takmıyorum

evet dökülmenin üzerinden çok zaman geçmişse geri gelmiyor ama yeni dökülen saçlar kazanılabiliyor.ya o kadar uğraştımki bıktım ama mecbur devam ediyorum denemeye fakat artık eskisi kadar takmıyorum

uğraştıkça bu sefer de stresten dökülüyor! :- ) amaan en kötü ihtimalle saç ekimi yaptırılır, ölüm kalım meselesi değil ya. (mecbur böyle diye diye avutacağız kendimizi)

uğraştıkça bu sefer de stresten dökülüyor! :- ) amaan en kötü ihtimalle saç ekimi yaptırılır, ölüm kalım meselesi değil ya. (mecbur böyle diye diye avutacağız kendimizi)
bayanlarda saç ekimiolmuyor tek tük bayana uygulanabiliyor. ayrıca erkek kuzenim saç ektirdi öyle gür saçlı biri olmadı tepesi seyrek yine yani tatmin edecek sıklıkta olmadı saçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…