Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarınızı kaç yaşınızda boyattınız?

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
slm kızlar,

saçlarınızı ilk hangi renge ve kaç yaşınızda boyadınız boyattınız merak ettim:))))))))))))))))))))
:lepi::lepi::lepi:

üniversite 2 sınıftaydım yani 20yaşlarında falan...
saçlarım mavi siyahtı ve ben sarı istiodum gittim boyattım tabi ilk röfle çok hoş olmamıştı pişman olmuştum ama sora iyi bir kuaför ve üst üste röflelerle hoş bir ton yakaladım ama şimsi simsiyah saçlarımı özlüyorum

selam canım.ben ilk defa üniv.3 teydim boyattığımda.yani 19-20 yaşındaydım.saçım siyah,üzerine kırmzı balyaj attırmıştım.o zamanlar bizim okulda pek bir modaydı.ben de modaya uymuştum tabi ama şimdi düşünüyorum da ucuz olsun diye gittiğim kuaför balyaj atacağı yerleri orielle açmıştı ve saçımın yarısı yanık gibi oldu bu yüzden.yapma bebek saçı gibi garip bir saçla dolaşmıştım ortada bir hayli.gençlik işte :1rolleyes:

arkadaşlar bende ilk18 yaşımda boyattım yarı gölge attırmıştım bal sarısı çok güzel olmuştu gözlerimin rengi ortaya çıkmıştı.

ben ilk 18 yaşında saçımın uçlarnını sarıya boyatmıştım,daha sonra röfleyle devam ettim.1 sene önce tekrar koyulaştırdım ve çok memnunun keşke hiç boyatmasaydım diyorum:) çünkü kimyasal işlemler saçı çok yıpratıyor.:CüvCüv:

walla bence saçım açık kumral olsa hiç boyatmazdım bende 22 yasındayım ve yeni çkolata boyattım güzel oldu hatta dibim geldı yine boyatcam şimdi:))))))))))))))))))))

üniversite 3.sınıfta çok az sarı attırmıştım saçımın önlerine,saçlarımın doğal rengi de sarıya yakın açık kumral,sonra o balyaj oldu,sonra röfle oldu,şimdi röfle balyaj arası bir yerde.

21 yaşındaydım saçlarım kestane rengiydi üstüne kızıl balyaj yaptırmıştımkaydirigubbakcemile2 öyle güzel olmuştuki senağlamasenağlama

Bende lise bitince sarıya boyatıp, gölge attırmıştım saçlarıma.
Artık boyatmıyorum ama iyice yıprandılar.
Neredeyse her rengi denedim hevesimi aldım.
Ben siyah saçlarımla mutluyum
sengözlerimebaksanab

21 yaşında kızıla boyattım ilk önce :bbo:
3 yıldır da röfle kullanıyorum gayette memnunum :lepi:

ben 18 yaşımda boyattım...öss den çıkar çıkmaz:roflol:
2 yıl kadar kızıl, 3 yıl kadar röfle kullandım....saçlarım artık içinden çıkılmaz bi hal alınca kendi rengime döndüm: koyu kestane...oh be dünya varmış dedim:lepi:
hatta beyazlarım baya fışkırdı yarın öbürgün boyatayım ben saçlarımı en iyisikaydirigubbakcemile

22 yaşındayım hiç boyatmadım,beyazlarım çıkana kadar hiç düşünmüyorumda boyatmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…