• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarının Geç Yağlanmasını İsteyenler (BURAYA)

• Konu Sahibi Konu Sahibi qisil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Q

qisil

Ziyaretçi
Malzemeler:
-Yarım çay bardağı su
-1 çay kaşığı tuz
-4 çay kaşığı limon

Yapılışı:
-Bunların hepsini bir fısfıs şişesine koyup karıştırın.

Uygulanışı:
-Saçınızın diplerine sıkıp saçınızı kurutun.

DENEYENLER BENDEN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDECEKLER... :)

ii güzel hoşumuza gitti ama temiz saçamı yapıcaz yıkandıktan sonra kurutuptamı yapıcaz??

bunlarıda acıklarsan çok güzel...a.s.

biraz daha bilgi lütfeeen:))))

limon saç köklerini inceltiyo diyolar o ne olacak peki. zaten yağlı saçlar çok dökülür (benimki öyle en azından)bütün karışım tek sefer içinmi, tuzla limon birleşince deriyi tahriş etmiyomu, kalıntı bırakmıyomu?. ay ne çok sordum susim ben cevap gelsin yine sorarım :delphin:

ewt yaa bnmde sacım cok yaglıı hatta yaglı saclar icin sampuan kullanıyorum yinede işe yaramıyorr..sonuç hep aynı ! 3 gün sonra yine yapış yapış yağğ.. :( :( soruları cewaplandır da ben de yapim şuu formülüüü bktım yağlıı saçlardann :( :(

insanlar limonu epilasyondan sonra sürüyorlar kıl köklerine zarar versin diye

3 günmü benim yıkadığımın ertesi günü yağlanıyo

ya peki ne zmn yapcaz banyodan sonra flnmı ??

limonun saçlara çok ii gelmediğini duymuştum bn yaa fisfisfis bi de yazın denize girdiğim zaman tuzdan saçlarım daha çabuk kırılıyordu.
bunu dneyen arkadaşlar böle sorunlarla karşılaştılar mı acaba??

galiba gerekli açıklama yapılmadığı için kimsenin gözü yememiş denemeyi ?

arkadaslar denemeyn bence.limonsaç koklerıne zarar verir.saçı kurutur.ben rengini açmak için sürmüştüm kazık gibi oldu ordan biliyorm.rengi de açıyor turuncu yapıyor iğrenç bişey.
geç yaglanması ıcın saç diplerine krem surmeyn zeytnyaghı badem yagı bakım yapıorz ya diplerde sabaha kadar falan bekletmeyn bunlar hemen yaglanmaya sebep olr.saç gözeneklerini tıkar ve yag yapar.
eger acelenz varsa ve sacınz yaglıysa bebek pudrası surun sac diplerinize. geç yaglandrmayla ilgli birşey bilmiyorm ama önleyebilirsnz. limonu da sakın denemeyn bile.

ben denedim bile arkadaşlar hem de iki defa benneyaptımki,saçlarım tüy gibi oldu uçuşuyodu resmen mirmirmirmir,sanki saçlarım biraz fazla döküldü hemde,
iki günden sonra yine yapış yapış yağlandı:ecrin_bebek:
benim önerim kremsiz şampuanla yıkayın hem bakım falan yapmayın yağlarla hiçbir faydası olmuyo yağlandırmaktan başka:1no2:
saç uçlarına hafif saç kremi dokundurun yetiyor.
pudra da çok iyi geliyo saç yağlıyken,pudrayı hafif döküyosunuz saçınıza sonra elinizle dağıtın hertarafa,yağ görüntüsünü o günlük kamufle ediyo eğer aceleniz varsaalkisalkisalkisdeneyin hiçbirşey kaybetmezsiniz hihoyyytben öyle yapıyorumsositososito

sağol arkadaşım içimizdeki en cesur hatun sensin demekki :lepi: alkisalkisalkis

bnde yaptım denizden çıkınca saçın böle tuzlu tuzlu kıtr kıtr olrya öle oldu :D bida yapmadım ;)

Back