• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarının Azalmasından Sikayetçi Olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
:dance:ben zaten herzaman yumurta badem yağı bal ve elma sirkesini karıştırırım bu bepantenide çok duydum ama en kısa zamanda alıcam:teytey:

Benim de saçlarım bu yıl çok fazla dökülüyor :(
Elimi atıyorum bir tel mutlaka geliyor , saç derim gözükmezdi saç derim görünmeye başladı..

sizin düşüncenizi bilmem ama ben yumurtayı kafama sürersem bi daha ömrü billah yumurta yemem benim gibi düşünen arkadaşlara da tavsiyem bundan daha basit
1 lt suya 10 tane ceviz kabuğu koyun 15-20 dk kaynatın ve haftada bir kere saçınızı yıkadıktan sonra bu suyu dökün biraz bekletin ve durulayın tabi suya ceviz kabuğunun rengi çıkacaktır bu da saç renginin de değişmesine yani boyanmış gibi olmasına katkıda bulunacaktır hem de saçınız güçlenecek
çoğaltırmı bilmem ama güçlenmesine neden oluyor

bence hiç düşünmeden başla ve biraz sabırlı ol küçücük saçlarınızın çıktığını görünce inanamayacaksınız siz eczacıya söyleyin evige ve bepanten ampul deyin onlar bilir tabiki badem yağıda her iki ampulden birer tane biraz badem yağı ve evde ne varsa bal yumurta sarısı zeytinyağı onlarıda ilave et parmak ucuyla masaj yaparak saca uygula sadece deriye uygulaman yeterli ben akşam yatarken sürüyordum sabah uyandığımda yıkıyordum aslında haftada bir yapmak en iyi süre sen bilirsin öpüldünüz canım......

denemekte yarar var gibi benimde iyiçe azaldı saçlarım ya
yıkadığımda tutam tutam elime geliyor saçlarım benneyaptımki

Back