bu aynadaki benmiyim kızlar artık benimde saçlarım var okadar dökülüyorduki herkes vah vah diyordu özellikle üst kısımlar artık derim gözükmüyor ne olur sizinde şikayetiniz buysa tarifi veriyorum evigen ve bepanten iğne badem yağı en son aldığımda 10 ytl ödedim . 15 gün arayla bu iğnelerden birer tane biraz badem yağı bir yumurta sarıı varsa eğer bi kaşık bal bir mucize bu inanın abartmıyorum:teytey:
bu aynadaki benmiyim kızlar artık benimde saçlarım var okadar dökülüyorduki herkes vah vah diyordu özellikle üst kısımlar artık derim gözükmüyor ne olur sizinde şikayetiniz buysa tarifi veriyorum evigen ve bepanten iğne badem yağı en son aldığımda 10 ytl ödedim . 15 gün arayla bu iğnelerden birer tane biraz badem yağı bir yumurta sarıı varsa eğer bi kaşık bal bir mucize bu inanın abartmıyorum:teytey:
qercekten bu karşım saclara iyi geliyosa bende yaparım benim saclarım ince telli ve zayıf ,aslında kalın telli qür saclarım vardı saclarımı sürekli boyamaktan biarzda stres saclarımı döktü,bu tarifi mutlaka denicem bu arada 15 qün araylamı yoksa haftada 1 ke zmi uyqulancak bu tarif ins herkez istedği gür ve kalın telli sağlıklı saclarına kavusursenağlama
ben haftada bir yapıyorum aslında mesele saçlarına bu karışımları her şekilde uygulayabilirsin ister hepsini karıştır birlikte sür ister ayrı günlerde bir hafta badem yağı ve yumurta sarısı bir hafta susam yağı ve bal bir hafta evigen ve bepanten iğneleri önemli olan saçın bir şekilde kuvvet alması geçen gün spor yapacaktım hemen saçlarıma zeytinyağı ile masaj yaptım ve bone sarıp spordan sonra yıkadım saçlarım süper oldu
uygulamada zeytin yağı filan var 1 gece bekleyince bitlenme filan yapmıyomu bana birz ürkütücü geldide.sana bi zararı oldumutatlicadiarzubence hiç düşünmeden başla ve biraz sabırlı ol küçücük saçlarınızın çıktığını görünce inanamayacaksınız siz eczacıya söyleyin evige ve bepanten ampul deyin onlar bilir tabiki badem yağıda her iki ampulden birer tane biraz badem yağı ve evde ne varsa bal yumurta sarısı zeytinyağı onlarıda ilave et parmak ucuyla masaj yaparak saca uygula sadece deriye uygulaman yeterli ben akşam yatarken sürüyordum sabah uyandığımda yıkıyordum aslında haftada bir yapmak en iyi süre sen bilirsin öpüldünüz canım......
bence hiç düşünmeden başla ve biraz sabırlı ol küçücük saçlarınızın çıktığını görünce inanamayacaksınız siz eczacıya söyleyin evige ve bepanten ampul deyin onlar bilir tabiki badem yağıda her iki ampulden birer tane biraz badem yağı ve evde ne varsa bal yumurta sarısı zeytinyağı onlarıda ilave et parmak ucuyla masaj yaparak saca uygula sadece deriye uygulaman yeterli ben akşam yatarken sürüyordum sabah uyandığımda yıkıyordum aslında haftada bir yapmak en iyi süre sen bilirsin öpüldünüz canım......
ben eczanelerde bepanten ve evigen ampül bulamıyorum :1no2:
canım benim başka bir ilaç ismi bilmiyorum olanlarda çok pahalı ama bir kaç yere daha bak muhakkak bulursun bulana kadar zeytin yağı susam yağı yumurta sarısı maskesi uygula vakit kaybetmeden başla bulunca diğerlerinidebulunca ilave edersin süt ve mayayıda dene o da çok iyi geliyor a.s.
süt ve mayayı nasıl uygulucaz:uhm: süt v e maya yeni sac cıkartırmı :uhm:
canım benim süt ve maya sçların dökülmesini durduruyor sadeceben böyle biliyorum saçımın tamamına sürüyorum ama sen araştır istersen diğer bakım için sana garanti verebilirim çünki 2senediruyguluyorum hani şu küçücük kelebek tokalar varya onlar saçımı topluyordum ama en minikleriyle şimdi ise bakıp gülüyorum diğer soruna gelince kimi insanın saçları kalın telli kimininkide benim gibi ince tellidir bunun bakımla değişeceğini sanmıyorum ancak boya gibi maddeler sürerek kalınlaştırmaya çalışabilirsin ama bana sorarsan asla derim insanın kendi saç rengi ona en yakışandır beyaz bile olsa varsın ince telli olsun bunlar benim düşüncelerim yinede sen araştır a.s.saçlarının yoğunluğuna göre kendin ayarla bir paket yaş maya bir çay bardağı süt kıvamı akışkan olmayacak krem gibi olacak bunu hazırla saçlarına sür biraz poğaça gibi kokuyor benden söylemesi ama dökülme duruyor hemde kısa sürede saçların hayat buluyor .bu karşımı dibleremi yoksa sacımın hpsinemi sürcem bide bu karısım sac tellerini kalınlaştırırmı dolqun bir görünüm yaparmı ayriyettden yeni saclar cıkartırmı(( safiye suLtaNn abLam:çok üzgünüm::çok üzgünüm fss
canım benim süt ve maya sçların dökülmesini durduruyor sadeceben böyle biliyorum saçımın tamamına sürüyorum ama sen araştır istersen diğer bakım için sana garanti verebilirim çünki 2senediruyguluyorum hani şu küçücük kelebek tokalar varya onlar saçımı topluyordum ama en minikleriyle şimdi ise bakıp gülüyorum diğer soruna gelince kimi insanın saçları kalın telli kimininkide benim gibi ince tellidir bunun bakımla değişeceğini sanmıyorum ancak boya gibi maddeler sürerek kalınlaştırmaya çalışabilirsin ama bana sorarsan asla derim insanın kendi saç rengi ona en yakışandır beyaz bile olsa varsın ince telli olsun bunlar benim düşüncelerim yinede sen araştır a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?