Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarının Azalmasından Sikayetçi Olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sorma tepe kısmını kabartıcam diye deliriyorum...
dur bakalım deneyelim yerimseniben

bende deniyeyim inşallah eskisi gibi gür olur saçlarım denemedik şey kalmadı ama yine devam ediyim denemeye faydası olur zaar; )

Evet bu karışım süper. Bende denemiştim ve sadece bir seferde dökülmem durmuştu.Tabi ben sadece bepanthene,evigen ve susam yağı ile yapmıştım.

qercekten bu karşım saclara iyi geliyosa bende yaparım benim saclarım ince telli ve zayıf ,aslında kalın telli qür saclarım vardı saclarımı sürekli boyamaktan biarzda stres saclarımı döktü,bu tarifi mutlaka denicem bu arada 15 qün araylamı yoksa haftada 1 ke zmi uyqulancak bu tarif ins herkez istedği gür ve kalın telli sağlıklı saclarına kavusursenağlama

ben haftada bir yapıyorum aslında mesele saçlarına bu karışımları her şekilde uygulayabilirsin ister hepsini karıştır birlikte sür ister ayrı günlerde bir hafta badem yağı ve yumurta sarısı bir hafta susam yağı ve bal bir hafta evigen ve bepanten iğneleri önemli olan saçın bir şekilde kuvvet alması geçen gün spor yapacaktım hemen saçlarıma zeytinyağı ile masaj yaptım ve bone sarıp spordan sonra yıkadım saçlarım süper oldu

Kızlar birde forumda bi arkadaş yazmış. Kuru mayayı suyla eritip saç diplerine sürüp 5-10 dk bekletip yıkayınca, saç dökülmesini şıp diye bi seferde kesiyormuş Çok ilginç değil mi?

cok çok tşk ederim ya inş yeni saclar hayrlısı ile cıkar:) bende size yumarta bademyağının içine illaki evigen ve bepanten şartmı diye yazmayı unutmuşum neyseki siz içimi okumuşunuz:) bende hemn bu hafta başlıyorum yumrta ve bademyağına ins evingen vs.leride alınca onalrla devam edcem cok heyecanlıyım eski qürsaclarıma kavuşcam diye "ALLAH"ım herkeze sağlıklı biryaşam nasip etsin AMİNŞeniz

uygulamada zeytin yağı filan var 1 gece bekleyince bitlenme filan yapmıyomu bana birz ürkütücü geldide.sana bi zararı oldumutatlicadiarzu

2 haftadır uyguluyorum yumurta vs diyer karısımları ardındanda şampuanımın içerisine 1 kaşık bal koydum saclarımda gürleşme oldu yada bana öle qeliyo bakalım 1 ay sonra ins yeni saclar cıkcak "ALLAH"ın izniyle ofss insss

bitlenseydim inanki hiç korkmadan söylerdim 2 senedir uyguluyorum tek kelimeyle harika bunun dışında söylemek istediğim bir şey daha fön makinesi bizde süs olarak durur ne kendi nede kızlarıma kullanmayız saçları mahfediyor birde saç boyama konusu aslında mecbur değilseniz boyadan uzak durun herkes fark ediyor inanın saçlarımdaki değişikliği

Benim saclarimda inceldigi icin ve daha saglikli olmasi icin badem yagi kullanmaya

basladim.Ilk haftada aksam bir pamukla saclarimin diblerine sürdüm ve o sekilde uyudum.

Basinizi bir esarpla örtmelisiniz tabi.Iki ay boyunca herhaftasonu bu sekilde yaptim.Tabi

ileride bu sayiyi düsürdüm ayda bir kez yeterli.Hatta en az bir saat bekletilse bile yeterli.

Ben cok faydasini gördüm arkadaslar sizlerlede paylasmak istedim.a.s

ben eczanelerde bepanten ve evigen ampül bulamıyorum :1no2:

ben eczanelerde bepanten ve evigen ampül bulamıyorum :1no2:

canım benim başka bir ilaç ismi bilmiyorum olanlarda çok pahalı ama bir kaç yere daha bak muhakkak bulursun bulana kadar zeytin yağı susam yağı yumurta sarısı maskesi uygula vakit kaybetmeden başla bulunca diğerlerinidebulunca ilave edersin süt ve mayayıda dene o da çok iyi geliyor a.s.

süt ve mayayı nasıl uygulucaz:uhm: süt v e maya yeni sac cıkartırmı :uhm:

süt ve mayayı nasıl uygulucaz:uhm: süt v e maya yeni sac cıkartırmı :uhm:

saçlarının yoğunluğuna göre kendin ayarla bir paket yaş maya bir çay bardağı süt kıvamı akışkan olmayacak krem gibi olacak bunu hazırla saçlarına sür biraz poğaça gibi kokuyor benden söylemesi ama dökülme duruyor hemde kısa sürede saçların hayat buluyor a.s.

saçlarının yoğunluğuna göre kendin ayarla bir paket yaş maya bir çay bardağı süt kıvamı akışkan olmayacak krem gibi olacak bunu hazırla saçlarına sür biraz poğaça gibi kokuyor benden söylemesi ama dökülme duruyor hemde kısa sürede saçların hayat buluyor .bu karşımı dibleremi yoksa sacımın hpsinemi sürcem bide bu karısım sac tellerini kalınlaştırırmı dolqun bir görünüm yaparmı ayriyettden yeni saclar cıkartırmı(( safiye suLtaNn abLam:çok üzgünüm::çok üzgünümfss

canım benim süt ve maya sçların dökülmesini durduruyor sadeceben böyle biliyorum saçımın tamamına sürüyorum ama sen araştır istersen diğer bakım için sana garanti verebilirim çünki 2senediruyguluyorum hani şu küçücük kelebek tokalar varya onlar saçımı topluyordum ama en minikleriyle şimdi ise bakıp gülüyorum diğer soruna gelince kimi insanın saçları kalın telli kimininkide benim gibi ince tellidir bunun bakımla değişeceğini sanmıyorum ancak boya gibi maddeler sürerek kalınlaştırmaya çalışabilirsin ama bana sorarsan asla derim insanın kendi saç rengi ona en yakışandır beyaz bile olsa varsın ince telli olsun bunlar benim düşüncelerim yinede sen araştır a.s.

tşk ederim qüzel ablam en iyisis bu ilk tarifi uygulamaya devam edeyim ben ALLAHın izniyle ins yeni saclar cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…