Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarının Azalmasından Sikayetçi Olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ziynet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
144
1
96
İstanbul
bu aynadaki benmiyim kızlar artık benimde saçlarım var okadar dökülüyorduki herkes vah vah diyordu özellikle üst kısımlar artık derim gözükmüyor ne olur sizinde şikayetiniz buysa tarifi veriyorum evigen ve bepanten iğne badem yağı en son aldığımda 10 ytl ödedim . 15 gün arayla bu iğnelerden birer tane biraz badem yağı bir yumurta sarıı varsa eğer bi kaşık bal bir mucize bu inanın abartmıyorum:teytey:

Canım bizimle paylaştıgın için teşekkürler.CADIARZUBenim annemin saçlarının teli inceldi birazda seyreklerşti acaba bu formül iyi gelir mi ne dersin??

bence hiç düşünmeden başla ve biraz sabırlı ol küçücük saçlarınızın çıktığını görünce inanamayacaksınız siz eczacıya söyleyin evige ve bepanten ampul deyin onlar bilir tabiki badem yağıda her iki ampulden birer tane biraz badem yağı ve evde ne varsa bal yumurta sarısı zeytinyağı onlarıda ilave et parmak ucuyla masaj yaparak saca uygula sadece deriye uygulaman yeterli ben akşam yatarken sürüyordum sabah uyandığımda yıkıyordum aslında haftada bir yapmak en iyi süre sen bilirsin öpüldünüz canım......

en kısa zaman diyebilirim eğer haftada bir yapmayı ihmal etmezsen benim hiç bırakmaya niyetim yok biraz sabır ve harika sonuç

elinde muhakkak bir bez olsun çünki elini kesersin kenarındaki çiçgili yere parmaklarınla makarna kırar gibi bastır bilmem anlatması çok zormuş gerçekten hadi kolay gelsin

18 aylık bebeğimde uygulasam olur mu kızımın önleri cok seyrek cevabına şimdiden teşekkürler

güzelim olurmu öyle şey bu süreç bebeklerde doğal merak etme en yakın zamana onunda yeni saçları çıkıp çoğalır böyle kimyasal şeyler uygulama bebğinin kafasına:1no2:

18 aylık bebeğimde uygulasam olur mu kızımın önleri cok seyrek cevabına şimdiden teşekkürler

Uygula canim birsey olmaz yazik bebise simdi diger bebekler uzun sacliysa senin bebis aralarinda üzülmesin. Cok güldüm ya yerim ben senin kizini seyrek olsun nolucak onun daha kicindan haberi yok fön mi cekicek sacina sanki ..

bendede çokk dökülme var
bende denim bakalımm halıdan saç toplamaktan bıktım:)

Bence Amway Sac Bakim ürünleri Siddetle Tavsiye Ediyorum.cok Dökülüyordu Ama Suan Dökülme Yok Ve Küçük Küçük Sac Cikiyor.sampuan-sac Bakim Maskesi Ve 6 Aydan 6 Aya Serumunu Kullanacaksiniz

sakın doktora getirmeden olmaz çünki o daha çok küçük ona biraz zaman ver annesi şöyle otuz yıl falan bizim gibi olsun ozaman yirim ben onuuuuuuuu

ben şampuanımın içine bal bemiks bepanthene ve evigen koydum
haftada 2 kere de yumurta sarısı badem yağı hint yağı zeytin yağı ve elma sirkesinde hazırladığım karışımı saçlarıma uyguluyorum ve saçlarım süper oldu

benim o uzamayan kestirdikten 1 hafta sonra bile kırılan saçlarım gitti uzun canlı kırıksız yumuşacık saçlar geldi a.s.a.s.

teşekkürler canım, dün konuyu okuduktan sonra akşam yatmadan uyguladım dediğin gibi:)

haftada bi gün entele bi gün de bu dediğini uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…