- Konu Sahibi AskKirintisi
-
canım ıslak mı bırakıorsun sacını topladıktan sonra sınuzıt baslangıcıda olabılır uzun sure ıslak duruncada yapabılıo bende de olmustu cunku...yukardan toplasam yada tam ortadan hep bi baş ağrısı çekiyorum, ağırlık oluyor kafamda acaip rahatsız oluyorum sebebi ne olabilir acaba. eskiden en tepeden topuz yapardım hergün böyle bir sorunum yoktu, sonra eve kapandım aşağıdan bağladım dışarıya çıkarken yukardan toplayayım dedim olmuyor.....
canım ıslak mı bırakıorsun sacını topladıktan sonra sınuzıt baslangıcıda olabılır uzun sure ıslak duruncada yapabılıo bende de olmustu cunku...
yukardan toplasam yada tam ortadan hep bi baş ağrısı çekiyorum, ağırlık oluyor kafamda acaip rahatsız oluyorum sebebi ne olabilir acaba. eskiden en tepeden topuz yapardım hergün böyle bir sorunum yoktu, sonra eve kapandım aşağıdan bağladım dışarıya çıkarken yukardan toplayayım dedim olmuyor.....
yukardan toplasam yada tam ortadan hep bi baş ağrısı çekiyorum, ağırlık oluyor kafamda acaip rahatsız oluyorum sebebi ne olabilir acaba. eskiden en tepeden topuz yapardım hergün böyle bir sorunum yoktu, sonra eve kapandım aşağıdan bağladım dışarıya çıkarken yukardan toplayayım dedim olmuyor.....
eskiden saçlarımı sıkı sıkı toplardım hiç bişey olmazdı şimdi biraz sıkı toplasam başım ağrıyor
tac da takamıyorum o da ağrıtıyor malesef
biraz salık bırak bırak sanat ım.. uzun süreli toplama.. bu arada On41i tanıdın mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?