Saç Kesim Şekilleri Saçlarını yukardan toplayıp baş ağrısı çeken var mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
yukardan toplasam yada tam ortadan hep bi baş ağrısı çekiyorum, ağırlık oluyor kafamda acaip rahatsız oluyorum sebebi ne olabilir acaba. eskiden en tepeden topuz yapardım hergün böyle bir sorunum yoktu, sonra eve kapandım aşağıdan bağladım dışarıya çıkarken yukardan toplayayım dedim olmuyor.....

canım ıslak mı bırakıorsun sacını topladıktan sonra sınuzıt baslangıcıda olabılır uzun sure ıslak duruncada yapabılıo bende de olmustu cunku...

canım ıslak mı bırakıorsun sacını topladıktan sonra sınuzıt baslangıcıda olabılır uzun sure ıslak duruncada yapabılıo bende de olmustu cunku...

banyodan sonra hiç kurulamam, ıslakda olur kuruda. sanırım benim saç yönüm yıllardır aşağıya doğru öyle alışmışki, ters yönde 1-2 saat durunca böyle oluyor.

ben hiç toplayamıyorum tepeden hemen başım saç diplerim ağrıyo alışkanlık heralde

çok sıkı topluyorsunuzdur belki yada taç gibi şeylerde sıkıyordur..biraz gevşek bırakın bence..aklıma bu geldide..
ya normal toplayan üstende kabarık şekilde bırakan yapan varmı?resim olsa koycam ama yok..yapmak istiyorum bana öğretin lütfeennnnnnnnnn
yalnız kabarık dediysem düğünedeki gibi abartılı deil..günlük..hafif üsten kabarık topluolar öle..yapıp foto ekleyen olursa valla çok sevinirim..çünkü istediğimi doğru anlattığımdan emin olmak istedimde..

eğer sık sık saçlarınızı ıslak bırakıyorsanız saç dipleriniz nezle olmuş olabilir ve sinüzit de baş gösterebilir. ben de aynı problemi yaşıyorum söylediğim 2 rahatsızlık da mevcut ben de=( saçlarınızı asla ıslak bırakmayın güzelce kurutun ve fön makinesini de çok yüksek ısıda kullanmayın. saçlarınız nemliyken asla dışarı çıkmayın. dikkat edince daha rahat olacaksınız =)

her zaman değil ama arada sırada bahsettiğiniz olay bendede oluyor saç diplerim batıyormuş gibi bi rahatsızlık veriyo genelde saçlar ağırlaşınca ve ya aynı modelde çok fazla kullandıktan sonra şeklini değiştirmekle ilgili zannediyorum saçı ağırlaştırmayan ferah bi şampuanla yıkayınca sorun kalmıyo

aynısı bende de oluyor. alışkanlıktan dolayı sanırım, çünkü ben yıllardır saçlarımı hiç tepeden toplamıyorum, kepçe kulaklı olduğumdan :) toplayınca da başım ağrıyor, dayanamıyorum.

bnm mgigrenim var o yuzden toplayamıorum dügündede degişiklik olsun dye toplatmayı düşünüorum bakalım inş her zamanki gbi başım agrımaz

aynı sorunu ben yaşıyorum canım.çok feci ağrımaya başlıyo başım saçımı topladığımda.hep salmak zorunda kalıyorum ya da gevşek toplamak

eskiden saçlarımı sıkı sıkı toplardım hiç bişey olmazdı şimdi biraz sıkı toplasam başım ağrıyor
tac da takamıyorum o da ağrıtıyor malesef

saçlar yukardan sıkıca toplanınca baş ağrısı kaçınılmazdır zaten.. kapalı bayanlar bunu daha çok bilir.. örnek ben.. :85:

evet yau aynı sorun bendeda var. esgiden hiç olmazdı şimdik tac bilde daksam hemen ağrı olur. topuzdada aynı. migrenden olabilir bende migren var çünkü.

oluyor bazen bende de ağrı ve acı bazen at kuyruğu yapıyorum mesela şuan bile at kuyruğu saçım ve hafif bi acı ver ben dışarı giderken saçımı açarım evde hep topuzla dururum genelde bazen o kadar acıyo ki saçımı gece yatarken bi açıyorum nasıl bi rahatlama oluyo anlatamam tabi bütün gün saç kökleri çekiliyo normal yani ağrı ve acı böyle durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…