- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 31
-
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
Gunaydin arkadaslar. Iki yasindaki kizimin saclari cok zayif, cansiz . Cevremdekiler kazit saclarini daha gur cikar diyorlar. Ama kiyamiyorum ben. Seneye krese basliycak, sizce baslamadan kazitmalimiyim. Yoksa bitkisel yag veya kùr uygulasam gurlesir mi? Veya iki yasindaki bebegin sacina kur, yag uygulamak nekadar dogru? Yada beklesem ilerde kendi gurlesir mi? Hanimlar beni bir aydinlatin..
Kazitmak saçı gür çıkartmazGunaydin arkadaslar. Iki yasindaki kizimin saclari cok zayif, cansiz . Cevremdekiler kazit saclarini daha gur cikar diyorlar. Ama kiyamiyorum ben. Seneye krese basliycak, sizce baslamadan kazitmalimiyim. Yoksa bitkisel yag veya kùr uygulasam gurlesir mi? Veya iki yasindaki bebegin sacina kur, yag uygulamak nekadar dogru? Yada beklesem ilerde kendi gurlesir mi? Hanimlar beni bir aydinlatin..
Evet bende oyle dusunuyorum.ama kimisi kazitmis cok gur olmus falan diye soylmler geciyor cevremdekilerden. Bende bir sorayim dedim bizim akilli hanimlara . Kestirmeyeyim ozaman3 tane kızım var.hepsinin bebek saçı cansızdı ama büyüdükçe saçlarıda canlı ve gür oldu
o çevrelerin herşeyi çok bilmeleri beni bazen delirtiyor
saç kazıtmanın etkisi olsaydı erkeklerin saçları omuzların da olurdu
Evet cok uzun değil. İyiki buraya sormusum yoksa ikna olacaktim az kalsin.Ikisini de yapmayin, zamanla ne kadar gurlesecekse gurlesir.
Kazitmanin bir faydasi olmadigi gibi artik 2 yasina gelmis bir bebegi uzer de, kafasi da usur, hic ugrasmayin, uzunsa uçlarından kestirin yeter.