Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarına birşeyler uygulayıpta gürleştiren varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşım bende araştırıyorum ama kalıcı ve gerçek bir saç gürleştirici birşey yok ne yazıkki..bu irsi bir durum...saç bakım kürleri vss...geçici olarak parlaklık yada canlılık sağlar fakat saçları gürleştirmez kısaca sende olmayanı sana vermez!!
bende düşünüyorum benimde saçlarım kıvırcık ve ön tarafları çok kısa hiç uzamıyor ve saçlarım çok seyrek..şimdi saç ektirme ile ilgili düşüncelerim çoğaldı...o kadar az ve cansızki saçlarımı uzatıp açıpta gezmeye hasretim..şimdiki halime binşükür hiç saçı olmayanlar var tabiki...fakat eğer saç ektirme ile problemim çözülecekse en yakın zamanda bunu düşünüyorum..

Kizlar benim saclarim da son ara sönükler, yazilari okurken biseyi sormak isterim:Benim alnim cok acik, o kadar ki saclarimi tamamen toplayamiyorum kahkül birakmadan. ön kisimlarda incecik teller var ya, oralari azar azar "tras etsem" sac cikar mi acaba ? ufacik bi yere dokundum bile, kaslarimi almaya bazen üseniyorum onun icin bir özel jiletim var, onu degdirdim, henüzyok birsey ama bu sekilde saclarimin cikmasini saglar miyim sizce ?

beslenmeme dikkat ettim derken ne tür ürünler ağırlıklı beslendin cnm

Benim eskiden saclarım seyrek degildi ama 6-7 senedir böyle birden dökülmeye basladı orta okuldayken demir eksikligi ve b12 eksikligi varms 3 yıl önce ögrendim haplar kilo aldırır diye kullanamıyorum acaba kullansam saclarım eskisi gibi olabilir mi?? Saclarım hırsi degil sonradan böyle oldu yani bir fikri olan var mı??

hangi ilaci kullandin ve fiyati ne kadar onuda söylermisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…